SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ειναιΤι χρωμα διαλεξες; εγω ασπρο asus,εσεις κοριτσια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα το παιδια το ιδιο πηραναν βλέπω καλά πήραμε το ίδιο![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
σχεδν ολα τα παιδιαΔε νομίζω,για παράδειγμα η Μαριλένα και ο Παναγιώτης,πήραν άλλη μάρκα....ίσως είναι διαφορετική μάρκα αλλά ίδια εμφανισιακά![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα ξερω τι μαρκα θα παρω....
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
για πες...γεια σας!!!! εγω ακομα δεν πηγα να το παρωαλλα ξερω τι μαρκα θα παρω....
![]()
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
...ακριβως το ιδιο εχει με τις εικονες που εχω βαλει....εγω θα παρω αλλο χρωμα..

Συνημμένα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Breena
Νεοφερμένο μέλος
Τι ωραια!Ωχ,ζηλευω.......
bunny
Περιβόητο μέλος
www.filaki.grΑ πολυ ωραια αυτα!!! που τα βρισκεις; Επισης δε γραφω πολυ επειδη λειπαμε το ΣΚ και τωρα γραφαμε πολλα τεστ και που χρονος για PS. να σας ρωτησω κατι; Το προγραμμα με τα μαθηματα στο λαπτοπακι που ειναι; Το βρηκατε;![]()
A ρε κορίτσια,μάθημα με λάπτοπ,τυχερές είστε!

bunny
Περιβόητο μέλος
μέχρι την 3η ώρα στο σχολείο ήταν ρολόι τοίχου.

Και να πως κατέληξε σε πολλά τέτοια κομματάκια:
Είχαμε Αγγλικά.Αλλά οι καθηγητές είχαν συνέλευση.Το ''ατύχημα
'' έγινε το διάστημα που έλειπε η αγγλικού(χάσαμε το μισό μάθημα
).Το Β1,από δίπλα είχε το ρολόι στην τάξη προφανώς.Μέχρι που τα αγόρια αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο με...το ρολόι!

Το ματς ξεκίνησε στο διάδρομο.Εγώ παρακολουθούσα.Κάποια στιγμή,το ρολόι ήρθε μπροστά στα πόδια μου...
και το κλότσησα!

Χτύπησε με δύναμη στον απέναντι τοίχο του διαδρόμου.Πρέπει να ράγισε.
Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν,έγινε το αναπόφευκτο
Κραςςςςςς!
Έτσι ο Θανάσης σήκωσε την πιατέλα με τα θρύψαλα,μπήκε στην τάξη,και...του έπεσε!
Τότε πήγα και πήρα το παραπάνω σουβενίρ της φωτό.
Και για το κερασάκι στην τούρτα,ήρθε ο Γιάρης από τη Γ,έβγαλε την ασφάλεια του πυροσβεστήρα με τη σκόνη,και...τη συνέχεια μπορείτε να τη μαντέψετε!

Κλειστήκαμε στη τάξη βήχοντας

Το δικό μου σχόλιο;Τις καθαρίστριες λυπάμαι!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ποτε δεν θα ξεχασετε παντως αυτο το περιστατικο!

bunny
Περιβόητο μέλος
Α,έχουμε κάνει και χειρότερα
ποτε δεν θα ξεχασετε παντως αυτο το περιστατικο!![]()

Στο δημοτικό είχαμε βάλει κόλλα στη μουσικό,έγινε χαμός και μας έκοψαν 3 εκδρομές
Και είχαμε βάλει και καρφίτσα μια φορά
,αλλά το είδε
Βέβαια υπάρχουν και τα καταλάθος,όπως τοότε που ένα πυροσβεστήρας δεν είχε ασφάλεια και όταν η Γεωργία κοιτούσε μέσα από το χωνί,πήγε η Μαρία και το πάτησε,αλλά νόμιζε πως είχε ασφάλεια.

Ο πυροσβεστηρας ήταν από αυτούς με το διοξείδιο του άνθρακα
Και τα μικροπαραπτώματα:κιμωλία στην καρέκλα,κόλλα στις κιμωλίες κλπ...

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εμεις στην Στ' δηλαδη εγω και ο γιωργος ειχαμε βαλει αζαξ στην καρεκλα της Αριαδνης,ναι ναι αυτη που την ειχε πιασει κοψιμο

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Πε συ ποτε εγινε αυτο και δεν το θυμαμαι?????????Το κοψιμο παντως το θυμαμαιΓελασα πολυ με το ρολιο....
Κι εμεις στην Στ' δηλαδη εγω και ο γιωργος ειχαμε βαλει αζαξ στην καρεκλα της Αριαδνης,ναι ναι αυτη που την ειχε πιασει κοψιμο![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμάς μας αρέσειΕιστε κακοι ανθρωποιΜου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool