whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουυυ μια χαρά καλέ!!! Τζετ θα είσαι!!! Και δεν πιστέυω να πας για τους καθηγητές ε? Μάλλον για τα λυκειόπαιδα σωστά?![]()

Kαλα τα λες! Ακριβως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όμως προσωπικά για μένα, όχι και λυκειόπαιδο! Μόνο που το γράφω, η λίμπιντό μου κάνει βουτιά στην άβυσσο των Φιλιππινών!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοεις λοβοτομημενο?Πάντως μια και έπεσε το μάτι σε θέμα προτίμησης ένα έχω να πω:
Το καλύτερο μοντέλο είναι το λοβοτομημένο.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτός που έχει υποστεί λοβοτομή.Τι εννοεις λοβοτομημενο?![]()
aalyah
Διάσημο μέλος
Πάντως μια και έπεσε το μάτι σε θέμα προτίμησης ένα έχω να πω:
Το καλύτερο μοντέλο είναι το λοβοτομημένο.
Καλέ όχι αυτό πια θα είναι εντελώς ντιπ για ντιπ βαρετό. Να έχει και λίγο άποψη αλλιώς εγώ θα βαρεθώ.

Kαλα τα λες! Ακριβως
![]()
Είδες είδες σε καταλαβαίνω

Χωρίς πλάκα τώρα, η φύση ορίζει πως καλύτερα απ' όλους στις ιδιωτικές τους στιγμές περνάνε μεγαλύτερη γυναίκα + μικρότερος άντρας.
Όμως προσωπικά για μένα, όχι και λυκειόπαιδο! Μόνο που το γράφω, η λίμπιντό μου κάνει βουτιά στην άβυσσο των Φιλιππινών!![]()
Μόνο όμως στις ιδιωτικές στιγμές γιατί απο εκεί και πέρα στην συνεννόηση...
όχι όχι λυκειόπαιδο θα αρχίσω να νιώθω και παιδεράστρια πια!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Έχω τις επιφυλάξεις μου... Ούτε χιούμορ θα έχει ούτε ιδιαίτερα... εργατικός θα είναι!Αυτός που έχει υποστεί λοβοτομή.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες ααυτή είναι η διαφορά μας.... Εγώ είμαι παντρεμένη ενώ εσύ ανύπαντρηΚαλέ όχι αυτό πια θα είναι εντελώς ντιπ για ντιπ βαρετό. Να έχει και λίγο άποψη αλλιώς εγώ θα βαρεθώ.![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Είδες ααυτή είναι η διαφορά μας.... Εγώ είμαι παντρεμένη ενώ εσύ ανύπαντρη![]()
Καλά αν παντρευτώ και δω οτι και εγώ αρχίσω να έχω την ίδια γνώμη με σένα θα έρχομαι και θα σου λέω "α ρε gatouni μου τα λεγες και δεν σ'ακουγα"

Ζωή τι θα γίνει θα γράψεις στο θέμα σου? Βγήκαν τα αποτελέσματα της μικρής? Μπορεί να μην γράφω εκεί αλλά το παρακολουθώ

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΚαλοοοοοοοΧωρίς πλάκα τώρα, η φύση ορίζει πως καλύτερα απ' όλους στις ιδιωτικές τους στιγμές περνάνε μεγαλύτερη γυναίκα + μικρότερος άντρας.
Όμως προσωπικά για μένα, όχι και λυκειόπαιδο! Μόνο που το γράφω, η λίμπιντό μου κάνει βουτιά στην άβυσσο των Φιλιππινών!![]()
αλλα οντως μονογια.... ιδιωτικες γιατι στα αλλα προσπαθουν να το παιξουν ωριμοι και καταντανε γελιοι και τελος καταπιεστικοι λογω κομπλεξΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλοοοοοοοαλλα οντως μονογια.... ιδιωτικες γιατι στα αλλα προσπαθουν να το παιξουν ωριμοι και καταντανε γελιοι και τελος καταπιεστικοι λογω κομπλεξ
Ναι εδώ θα συμφωνήσω γιατί αυτά τα έχω ζήσει
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Όριστε και μετά μου λέτε ότι η λοβοτομή δεν είναι καλήΚαλοοοοοοοαλλα οντως μονογια.... ιδιωτικες γιατι στα αλλα προσπαθουν να το παιξουν ωριμοι και καταντανε γελιοι και τελος καταπιεστικοι λογω κομπλεξ

Πέρα από την πλάκα τώρα αυτό που λές έχει να κάνει και με τον κάθε άνθρωπο δεν έιναι γενικό, κατά τη γνώμη μου.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασε καλα ειναι σε σχεσηΝαι εδώ θα συμφωνήσω γιατί αυτά τα έχω ζήσει![]()
που να δεις κατι παντρεμενες που ξερω και με παιδια κιολας
ΑΣΤΑΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
βεβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με κανεναν δεν ισχυει τιποτα απολυτοΌριστε και μετά μου λέτε ότι η λοβοτομή δεν είναι καλή
Πέρα από την πλάκα τώρα αυτό που λές έχει να κάνει και με τον κάθε άνθρωπο δεν έιναι γενικό, κατά τη γνώμη μου.
υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις. δυστυχως εγω δεν εχω γνωρισει ακομα καμια

aalyah
Διάσημο μέλος
ασε καλα ειναι σε σχεσηπου να δεις κατι παντρεμενες που ξερω και με παιδια κιολας
μετα κομπλεξαρονται κι οι γυναικες γιατι μετα τα 35 με 38 οταν τους ριχνουν απο 5 χρονια κ πανω φαινεται κι η διαφορα
ΑΣΤΑ
Είναι παντρεμένες με 5 χρόνια και πάνω μικρότερο τούς?? Πω πωωωωω. Δεν το κατακρίνω σε καμία περίπτωση απλά εγώ δεν θα έβγαζα συνεννόηση. Εδώ εγώ είχα διαφορά λιγότερα χρόνια και είχαμε συνεννόηση μπουζούκι, βιολί, μαντολάτο...διάλεξε όργανο και πάρε!
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι μωρε ουτε εγω περι ορεξεως κολοκυθοπιταΕίναι παντρεμένες με 5 χρόνια και πάνω μικρότερο τούς?? Πω πωωωωω. Δεν το κατακρίνω σε καμία περίπτωση απλά εγώ δεν θα έβγαζα συνεννόηση. Εδώ εγώ είχα διαφορά λιγότερα χρόνια και είχαμε συνεννόηση μπουζούκι, βιολί, μαντολάτο...διάλεξε όργανο και πάρε!![]()
εγω προσωπικα για καμια βδομαδα

aalyah
Διάσημο μέλος
ναι μωρε ουτε εγω περι ορεξεως κολοκυθοπιταεγω προσωπικα για καμια βδομαδα
![]()
Τι για καμιά βδομάδα? Να τον κρατούσες και μετά να τον πετούσες? Ιιιιιι καλέ άκαρδη γυνή. Που θα το παρατούσες το παιδί στους 5 δρόμους ερωτευμένο και απροστάτευτο

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
παμε τα κοριτσια μου σε γενεθλια και θα τα ξαναπουμε Κυριακη γιατι γιορταζει η μικρουλα μου αυριο (την λενε Νικολ). ΦιλιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
κοριτσια σας αφηνω τωραπαμε τα κοριτσια μου σε γενεθλια και θα τα ξαναπουμε Κυριακη γιατι γιορταζει η μικρουλα μου αυριο (την λενε Νικολ). Φιλια
Να την χαίρεσαι την κορούλα σου. Και καλά να περάσετε

myrtos
Δραστήριο μέλος
Είμαστε και άλλες παντρεμένες εδώ
χαβαλέ κάνουμε οπότε και από μένα δεν κινδυνεύετε κοκοριζω εκ του ασφαλούς.
Γενικά μιλώντας, sex βρίσκεις παντού και πανεύκολα άλλα είναι τα δύσκολα να βρεις Αυτα που αξιζουν .
aalyah
Διάσημο μέλος
Να χαίρεσαι την κόρη σου.Είμαστε και άλλες παντρεμένες εδώ
χαβαλέ κάνουμε οπότε και από μένα δεν κινδυνεύετε κοκοριζω εκ του ασφαλούς.
Γενικά μιλώντας, sex βρίσκεις παντού και πανεύκολα άλλα είναι τα δύσκολα να βρεις Αυτα που αξιζουν .
![]()
Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτά είναι τα δύσκολα. Αυτά που αξίζουν. Δεν βρίσκονται καθόλου έυκολα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool