Άντρες!!

Εμένα ο δικός μου προσπαθει να πετάξει τα γατούλια απ'το κρεβάτι...κι οταν ξίνουν απ'εξω για να μπουν στο δωμάτιο τα κυνηγάει με τη παντόφλα:rolleyes:

απαιχτο !!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:
Ναι καλή ιδέα. Επίσης μήπως να πούμε ότι είναι αδέσποτοι... σίγουρα θα μας κάνουν ακόμα καλύτερη.
Αυτή τη Λαική τη φοβάμαι και γω:lol::lol:. Κάθε Σάββατο δεν ξέρεις τι άγχος τραβάω.
Θα με απολύσουν σήμερα το βλέπω..
Α..εμένα ειναι ράτσας....δεν μοιάζει καθόλου με αδέσποτο...
Ειναι....πως τις λένε μωρε αυτες τις καραφλες....Α ναι...
Ειναι ράτσα Σφύγξ! :cool::rolleyes:
:P

Σάββατο ε?? Κακομοιρα σε καταλαβαινω...εμεις Δευτέρα...
Το νου σου!!
Παμε για στειρωση καλέ να μην έχουμε άγχος...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ σταματα σε ικετευω, εχω πεθανει στα γελια:lol:

Τώρα δεν έχεις καμία? :/:
Με ειχαν βρει κατι μικρες πορτοκαλομπουκιτσες(αδεσποτουλια ορφανακια)
που στο τσακ τις προλαβα απ του χαρου τα δοντια και τωρα που μεγαλωσανε αρκετα θα πανε στην καινουργια οικογενεια που τους βρηκα
θα τα εχουν και τα δυο μαζι στο σπιτι τους.σημερα κιολας θα μου τα παρουν γιατι θελουν να στολισουν μαζι και το δεντρο(με τα καινουργια τους μωρα.του εχω εμπιστοσυνη ειναι καλα παιδια ,και οπως και σε μενα τα δικα τους γατουνια φυγανε απο γεραματα).ο δικος μου δεν ειναι πως δεν θελει ξανα γατακια αλλα για να ειμαι ειλικρηνης αντιμετωπιζουμε κατι
προβληματακια υγειας και οικονομικων(αυτα τα δυο πανε μαζι)και απ την
αλλη φοβαται πως αν μου παθουν αυτα κατι ,θα παθω και εγω μετα(και δεν εχει και τοσο αδικο σ αυτο).

αχ σταματα σε ικετευω, εχω πεθανει στα γελια:lol:
γιατι καλέ...αφού δεν έχει μαλλιά...:confused:
:lol:
Καλέ 2,000 ευρουλάκια έσκασα για να τον παρω...:(
Ακομα τα κλαιω:P
:lol:

Σάββατο ε?? Κακομοιρα σε καταλαβαινω...εμεις Δευτέρα...
Το νου σου!!
Παμε για στειρωση καλέ να μην έχουμε άγχος...:lol::lol:
Καλέ και ο δικός μου πάει προς τη ράτσα Σφυγξ σιγά σιγά ας πάω τώρα πριν μαδήσει τελείως και πρέπει να τον ακριβοπληρώνω. Έχω και μια τετράποδη να θρέψω, για τη στείρωση του θα ξοδεύομαι:lol::lol:.

Με ειχαν βρει κατι μικρες πορτοκαλομπουκιτσες(αδεσποτουλια ορφανακια)
που στο τσακ τις προλαβα απ του χαρου τα δοντια και τωρα που μεγαλωσανε αρκετα θα πανε στην καινουργια οικογενεια που τους βρηκα
θα τα εχουν και τα δυο μαζι στο σπιτι τους.σημερα κιολας θα μου τα παρουν γιατι θελουν να στολισουν μαζι και το δεντρο(με τα καινουργια τους μωρα.του εχω εμπιστοσυνη ειναι καλα παιδια ,και οπως και σε μενα τα δικα τους γατουνια φυγανε απο γεραματα).ο δικος μου δεν ειναι πως δεν θελει ξανα γατακια αλλα για να ειμαι ειλικρηνης αντιμετωπιζουμε κατι
προβληματακια υγειας και οικονομικων(αυτα τα δυο πανε μαζι)και απ την
αλλη φοβαται πως αν μου παθουν αυτα κατι ,θα παθω και εγω μετα(και δεν εχει και τοσο αδικο σ αυτο).
πάντως μπράβο σας που φροντιζετε έστω και άλλα!!
Ευχομαι ό,τι καλύτερο! :)

α ρε Γιούλη να μπει η γάτα σφινξ να δει τι γράφεις...ε ρε τρέξιμο που σε περιμενει...θα πας στους Δελφούς τρέχοντας!:D

εμεις ειμαστε με πολυ μαλλι, ευτυχώς μονο στο κεφάλι...τι ράτσα ειναι αυτο?περσικο?ειναι και σγουρο..:hmm:

Καλέ και ο δικός μου πάει προς τη ράτσα Σφυγξ σιγά σιγά ας πάω τώρα πριν μαδήσει τελείως και πρέπει να τον ακριβοπληρώνω. Έχω και μια τετράποδη να θρέψω, για τη στείρωση του θα ξοδεύομαι:lol::lol:.
Αντε τρέχααααα!!! :lol:

εμεις ειμαστε με πολυ μαλλι, ευτυχώς μονο στο κεφάλι...τι ράτσα ειναι αυτο?περσικο?ειναι και σγουρο..:hmm:
Ρεξ του Ντέβον ειναι ο Γιώργος...δεν έχει μακρυα μαλλια για Περσικός...
κοντα και κατσαρά...

μωρέ δεν του βρήκα ώρα...ήταν τίγκα στο πρόγραμμά της...:(
καλά την άλλη εβδομάδα...
Να σας πω...στείρωση να του κάνω στα 50? (ειναι 46) τι λετε? Κανει?? :hmm:

:P:lol::lol::lol::lol:

θα μου απαντήσει κανεις καλέ ποια ειναι η καλύτερη ηλικια για τον άντρα?? :mad::P:lol::lol::lol:
Η καλύτερη ηλικία για στείρωση είναι από παιδί, τα μεγάλα προβλήματα θέλουν κ δραστικές λύσεις :lol:

Η καλύτερη ηλικία για στείρωση είναι από παιδί, τα μεγάλα προβλήματα θέλουν κ δραστικές λύσεις :lol:
Αυτο ειναι!!! :up::up::up:
Γι'αυτο με πρήζει ο γιος μου απο τώρα για γκομενίτσες κλπ!! :hmm:
Μωρέ...στο Κτηνίατρο κι αυτός!!!

Αυτο ειναι!!! :up::up::up:
Γι'αυτο με πρήζει ο γιος μου απο τώρα για γκομενίτσες κλπ!! :hmm:
Μωρέ...στο Κτηνίατρο κι αυτός!!!
Σκέψου μετά γκρίνια που θα ακούνε οι μαμάδες απο της “γκομενιτσες”:P

Σκέψου μετά γκρίνια που θα ακούνε οι μαμάδες απο της “γκομενιτσες”:P
θα καταντήσουν να πηγαινουν με τους γάτους...γιατι αυτους θα τους αφήνουμε αστειρωτους και θα κάνουνε γατόπαιδα...:up:

Παιδιά κάτι με πειραξε εμένα σήμερα...:(:P

συμμαζέψου Γιούλη...:P

Εμ με τόση αντροσυζήτηση και μακαρονοσυζήτηση...:P

ναι σήμερα είμαστε Off topic γενικως....:D

Ερώτηση:
Πώς βλέπουν την / τις γατούλες σας? :hmm:
Καταλαβαίνουν λιγάκι τη παλαβομάρα σας? :P

Και για να μας επαναφέρω στο θέμα.... :)
Ο δικός μου δεν είχε ποτέ κατοικίδια στο σπίτι, εμένα με γνώρισε με γατιά, σκυλιά, πουλιά... Στην αρχή τα στραβοκοιτούσε και δεν ασχολιόταν και πολύ. Τώρα όμως.... με τον Άσλαν αγκαλιά κοιμούνται :lol: :lol: :lol: Αφού ούτε εγώ δεν αντέχω τόση επαφή με τις γατούλες μου!:P

Εμένα ο φίλος μου(για γάμο είμαι μικρή)την μεγάλη την στραβοκοιτούσε τόσα χρόνια και μάλιστα μου είχε πει οτι έχει βάσιμες υποψίες οτι την αγαπάω πιο πολύ από αυτόν και άλλα πολλά παρόμοια(καλα και εγώ η κακιά του είχα πει ''μην έχεις υποψίες,να είσαι σίγουρος..:P'')Τώρα με τον μικρό όμως έχει αλλάξει τελείως..τσακωνόμαστε ποιος τον φροντίζει περισσότερο και ποιος τον αγαπάει πιο πολύ και θέλει και να συνεισφέρει στα έξοδά του για να έχει και δικαιώματα μετά!Του έχει πάρει τα μυαλά ο μικρός φουντωτός:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back