Άντρες!!

το νεο μου μαγνητακι
"Οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες, τοσο πιο πολυ λατρευω τη γατα μου" αναρτηθηκε στη πορτα του ψυγειου μου:rolleyes::P

Καλό θέλω κι εγώ τέτοιο μαγνητάκι:lol:

εγω παλι σκεφτομαι να αναρτυσω πανο που να γραφει<<ανταλλασω τον αντρα μου με μια γατα,επιστροφες δεν γινονται με τιποτα δεκτες ,δεν υπαρχει περιπτωση να επιστρεψω.....την γατα>>

Καλέ να σε ακούσει δεν θα ξαναδεί το μάτι σου γάτα. Κρύβε λόγια βρε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink:Χριστινα!! τι κανεις εσυ εδω??:blink:Γρηγορα στους Birmans:P:lol::lol::lol::lol:
Πήγα και ξαναγύρισα!:lol: Αλλά για να μη σας τη χαλάω φεύγω.:)(σε λίγο:P:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το νεο μου μαγνητακι
"Οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες, τοσο πιο πολυ λατρευω τη γατα μου" αναρτηθηκε στη πορτα του ψυγειου μου:rolleyes::P
Το έχει στο Χαρτόραμμα!:up::lol:

το ειδε λοιπον, κουνησε το κεφαλι, ανοιξε το ψυγειο κι ηπιε ενα λιτρο παγωμενο νερο να συνελθει:lol::lol::lol:

το να μην επιστρεψουν τον αντρα δεν το σχολιασε καμια :lol::lol::lol::lol:

εμενα μου λεει...
Ακου να δεις...το καλοκαιρι δεν θα σκασουμε σαν τα ποντικια:mad:θα ανοιγω τις πορτες κι οποιο γατι βγηκε, βγηκε:mad::mad:
ΟΚ! του λεω, κανενα προβλημα...μονο προσεξε μαζι με το γατι μη βγεις κι εσυ εξω:mad::P:lol::lol::lol:κι αν βγεις, βγηκες:lol::lol:

το να μην επιστρεψουν τον αντρα δεν το σχολιασε καμια :lol::lol::lol::lol:
μα γιατι να σχιολιασουμε κατι που θεωρουμε αυτονοητο? :P:lol::up:

εμενα μου λεει...
Ακου να δεις...το καλοκαιρι δεν θα σκασουμε σαν τα ποντικια:mad:θα ανοιγω τις πορτες κι οποιο γατι βγηκε, βγηκε:mad::mad:
ΟΚ! του λεω, κανενα προβλημα...μονο προσεξε μαζι με το γατι μη βγεις κι εσυ εξω:mad::P:lol::lol::lol:κι αν βγεις, βγηκες:lol::lol:

... μου θυμίζει ένα ανέκδοτο που τελειώνει ως εξής από μια κουβέντα γυναίκα προς άντρα: κοίτα στις 19.00 κάθε απόγευμα θα έχει ΣΕΞ είσαι δεν είσαι στο σπίτι.. :D:D:D

Εγώ παιδιά έχω πει το εξής σε άντρα που μου έλεγε ότι η γάτα μαδάει.
"Εγώ προτιμώ τις τρίχες της γάτας μου από τις δικές σου τρίχες που μαδάνε":lol:. Φυσικά δεν ξαναμίλησε. Επιδεικτικά τιναζόταν κάθε φόρα μόνο.:cool:

... μου θυμίζει ένα ανέκδοτο που τελειώνει ως εξής από μια κουβέντα γυναίκα προς άντρα: κοίτα στις 19.00 κάθε απόγευμα θα έχει ΣΕΞ είσαι δεν είσαι στο σπίτι.. :D:D:D
ελα μωρε... εννοουσε με το σχετικο αξεσουαρ:redface:;):lol::lol:

"Εγώ προτιμώ τις τρίχες της γάτας μου από τις δικές σου τρίχες που μαδάνε":lol:. Φυσικά δεν ξαναμίλησε. Επιδεικτικά τιναζόταν κάθε φόρα μόνο.:cool:
εμενα οσο μαδησε - μαδησε...πιο πολυ δε γινεται:P:lol:...τωρα μαδανε μονο οι γατες μας κι εγω οταν χτενιζομαι στο μπανιο:lol::lol:

:lol::lol::lol: και εμένα μια φίλη μου όταν ήρθε σπίτι μου , μου είπε 'φοβόταν' τις γάτες και τις τρίχες τους 'μη κολλήσει' τίποτε :blink: όσο την ξαναείδε η Δώρα άλλο τόσο και εγώ.. :rolleyes:

εμενα οσο μαδησε - μαδησε...πιο πολυ δε γινεται:P:lol:...τωρα μαδανε μονο οι γατες μας κι εγω οταν χτενιζομαι στο μπανιο:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Εμένα από μαλί καλά πήγαινε και όχι μόνο στο κεφάλι.

εμενα το μαναρι μου τιποτα δεν τον ενοχλει. ουτε τριχες ουτε πατημασιες τιποτα. το μονο που τον ενοχλουσε ειναι που η μελινα μας κατουραγε το κρεβατι:blink::blink::blink::confused::redface::mad::mad::mad:
ντροπη του.
τελικα αλλαξα κρεβατι οχι γατα:lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως 1-2-3 φορές που άκουσα γκρίνια από τον δικό μου για την τρίχα ( Εννοείται ότι η σκηνή ήταν σαν κομικ χωρίς λόγια : δείχνω με το δάχτυλο το αυτοκόλλητο roller ), ακούστηκε το " ή ο γατούλης μου Ως ΕΧΕΙ, με την όμορφη του γούνα, ή τον πέρνω και πάμε σε άλλη παραλία".. Ε, από κατανάλωση σε ταινίες καλά πήγαμε :)

και πόσο να αντέξει κανείς εναν άνθρωπο που σου λέει "μην μπεις στο αυτοκίνητο αν δεν έχεις βγάλει τις γατότριχες". ΓΑΤΟΤΡΙΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! είχα να πω εγώ και.....

Eμενα μου δηλωσε χθες, οτι υποφερει με τις γατες μου...
Πειτε οσοι ηρθατε μωρε παιδια αν ειναι οργανωμενο το σπιτι μου για τα ζωακια μου η αν ειναι γεματο τριχες...
Σνιφ...:(

Επειδη αυτο το θεμα ειναι "δικο σου" Ιωαννα, σου φερνω κι εδω τις ευχες μου:)

Να ζησεις Ιωαννα
και χρονια πολλα
μεγαλη να γινεις με
ποοολλλλα γατια
Παντου να σκορπιζεις
νιαoυ νιαου τρελα,
τους αντρες να ριχνεις
με τα κοκκινα μαλλια:P

:lol::lol:

Σου ευχομαι Ιωαννα μου...ενα καλο αντρουλη συντομα να βρεις που να δει τη Πασχαλια σου και να σου πει...
Τι??? μονο μια γατα θα εχουμε?:mad::P:lol:
(ο νηστικος καρβελια ονειρευεται)

Eμενα μου δηλωσε χθες, οτι υποφερει με τις γατες μου...
Πειτε οσοι ηρθατε μωρε παιδια αν ειναι οργανωμενο το σπιτι μου για τα ζωακια μου η αν ειναι γεματο τριχες...
Σνιφ...:(

εγω παντως που εχω ερθει, εχω να δηλωσω οτι αν δεν ξερεις οτι η γιουλη εχει 3 γατες, δεν φαινεται οτι εχει 3γατες..σοβαρα και με το χερι στην καρδια..το δικο μου σπιτι, με μια γατα εχει ενα καρο τριχες...ασε που ειναι τοσο ησυχες που δεν ακουγονται κιολας..που να χε 3 κεραμιδια, αντι για 3 βιρμανακια, θα του αλλαζαν τα φωτα !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back