ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
το νεο μου μαγνητακι
"Οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες, τοσο πιο πολυ λατρευω τη γατα μου" αναρτηθηκε στη πορτα του ψυγειου μου![]()
Καλό θέλω κι εγώ τέτοιο μαγνητάκι

εγω παλι σκεφτομαι να αναρτυσω πανο που να γραφει<<ανταλλασω τον αντρα μου με μια γατα,επιστροφες δεν γινονται με τιποτα δεκτες ,δεν υπαρχει περιπτωση να επιστρεψω.....την γατα>>
Καλέ να σε ακούσει δεν θα ξαναδεί το μάτι σου γάτα. Κρύβε λόγια βρε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Πήγα και ξαναγύρισα!Χριστινα!! τι κανεις εσυ εδω??
Γρηγορα στους Birmans
![]()
Αλλά για να μη σας τη χαλάω φεύγω.
(σε λίγο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Το έχει στο Χαρτόραμμα!το νεο μου μαγνητακι
"Οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες, τοσο πιο πολυ λατρευω τη γατα μου" αναρτηθηκε στη πορτα του ψυγειου μου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ειδε λοιπον, κουνησε το κεφαλι, ανοιξε το ψυγειο κι ηπιε ενα λιτρο παγωμενο νερο να συνελθειΚαλό θέλω κι εγώ τέτοιο μαγνητάκι
Καλέ να σε ακούσει δεν θα ξαναδεί το μάτι σου γάτα. Κρύβε λόγια βρε![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
το να μην επιστρεψουν τον αντρα δεν το σχολιασε καμιαΚαλό θέλω κι εγώ τέτοιο μαγνητάκι
Καλέ να σε ακούσει δεν θα ξαναδεί το μάτι σου γάτα. Κρύβε λόγια βρε![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ακου να δεις...το καλοκαιρι δεν θα σκασουμε σαν τα ποντικια
θα ανοιγω τις πορτες κι οποιο γατι βγηκε, βγηκε

ΟΚ! του λεω, κανενα προβλημα...μονο προσεξε μαζι με το γατι μη βγεις κι εσυ εξω

κι αν βγεις, βγηκες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μα γιατι να σχιολιασουμε κατι που θεωρουμε αυτονοητο?το να μην επιστρεψουν τον αντρα δεν το σχολιασε καμια![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
εμενα μου λεει...
Ακου να δεις...το καλοκαιρι δεν θα σκασουμε σαν τα ποντικιαθα ανοιγω τις πορτες κι οποιο γατι βγηκε, βγηκε
ΟΚ! του λεω, κανενα προβλημα...μονο προσεξε μαζι με το γατι μη βγεις κι εσυ εξωκι αν βγεις, βγηκες
![]()
... μου θυμίζει ένα ανέκδοτο που τελειώνει ως εξής από μια κουβέντα γυναίκα προς άντρα: κοίτα στις 19.00 κάθε απόγευμα θα έχει ΣΕΞ είσαι δεν είσαι στο σπίτι..

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
"Εγώ προτιμώ τις τρίχες της γάτας μου από τις δικές σου τρίχες που μαδάνε"
. Φυσικά δεν ξαναμίλησε. Επιδεικτικά τιναζόταν κάθε φόρα μόνο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα μωρε... εννοουσε με το σχετικο αξεσουαρ... μου θυμίζει ένα ανέκδοτο που τελειώνει ως εξής από μια κουβέντα γυναίκα προς άντρα: κοίτα στις 19.00 κάθε απόγευμα θα έχει ΣΕΞ είσαι δεν είσαι στο σπίτι..![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα οσο μαδησε - μαδησε...πιο πολυ δε γινεταιΕγώ παιδιά έχω πει το εξής σε άντρα που μου έλεγε ότι η γάτα μαδάει.
"Εγώ προτιμώ τις τρίχες της γάτας μου από τις δικές σου τρίχες που μαδάνε". Φυσικά δεν ξαναμίλησε. Επιδεικτικά τιναζόταν κάθε φόρα μόνο.
![]()

...τωρα μαδανε μονο οι γατες μας κι εγω οταν χτενιζομαι στο μπανιο

drf
Δραστήριο μέλος
Εγώ παιδιά έχω πει το εξής σε άντρα που μου έλεγε ότι η γάτα μαδάει.
"Εγώ προτιμώ τις τρίχες της γάτας μου από τις δικές σου τρίχες που μαδάνε". Φυσικά δεν ξαναμίλησε. Επιδεικτικά τιναζόταν κάθε φόρα μόνο.
![]()

και εμένα μια φίλη μου όταν ήρθε σπίτι μου , μου είπε 'φοβόταν' τις γάτες και τις τρίχες τους 'μη κολλήσει' τίποτε
όσο την ξαναείδε η Δώρα άλλο τόσο και εγώ.. 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εμενα οσο μαδησε - μαδησε...πιο πολυ δε γινεται...τωρα μαδανε μονο οι γατες μας κι εγω οταν χτενιζομαι στο μπανιο
![]()

Εμένα από μαλί καλά πήγαινε και όχι μόνο στο κεφάλι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

ντροπη του.
τελικα αλλαξα κρεβατι οχι γατα

Fifiki
Νεοφερμένο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πειτε οσοι ηρθατε μωρε παιδια αν ειναι οργανωμενο το σπιτι μου για τα ζωακια μου η αν ειναι γεματο τριχες...
Σνιφ...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Να ζησεις Ιωαννα
και χρονια πολλα
μεγαλη να γινεις με
ποοολλλλα γατια
Παντου να σκορπιζεις
νιαoυ νιαου τρελα,
τους αντρες να ριχνεις
με τα κοκκινα μαλλια

Σου ευχομαι Ιωαννα μου...ενα καλο αντρουλη συντομα να βρεις που να δει τη Πασχαλια σου και να σου πει...
Τι??? μονο μια γατα θα εχουμε?

(ο νηστικος καρβελια ονειρευεται)
ιβανα
Επιφανές μέλος
Eμενα μου δηλωσε χθες, οτι υποφερει με τις γατες μου...
Πειτε οσοι ηρθατε μωρε παιδια αν ειναι οργανωμενο το σπιτι μου για τα ζωακια μου η αν ειναι γεματο τριχες...
Σνιφ...![]()
εγω παντως που εχω ερθει, εχω να δηλωσω οτι αν δεν ξερεις οτι η γιουλη εχει 3 γατες, δεν φαινεται οτι εχει 3γατες..σοβαρα και με το χερι στην καρδια..το δικο μου σπιτι, με μια γατα εχει ενα καρο τριχες...ασε που ειναι τοσο ησυχες που δεν ακουγονται κιολας..που να χε 3 κεραμιδια, αντι για 3 βιρμανακια, θα του αλλαζαν τα φωτα !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool