τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

κ επειδη το βλεπω καιρο το θεμα αλλα τελικα δν κρατηθηκα
@κουνελακι : με το θαρρος της ανωνυμιας ενος φορουμ, κ με αγαθες προθεσεις, αλλα τι λες? που ζεις? σε παρεσυρε καμια χρονομηχανη εναν αιωνα πισω? "αν θα μου επιτρεψει, αν θα με αφησει" ??? ειμαστε σοβαροι? ο τελευταιος που επεβαλλε ετσι τις αποψεις του σε αυτη τη χωρα, ηταν δικτατορας, τον οποιο αν δν κανω λαθος τον κλειδωσαμε να σαπισει σε ενα κελι. ε, μα δν αντεξα! νεο κοριτσι, με γλυκο χαρακτηρα, να γινεσαι υποχειριο του οποιουδηποτε? ολοι ερωτευτηκαμε, κ βλακειες καναμε, κ υποχωρησεις,κ τα παντα ολα. αλλα οι υποχωρησεις θα πρεπει να σταματουν εκει που ξεκινα να θιγεται η αξιοπρεπεια σου. πως γινεται καποιος να με αγαπα οταν θελει να με κανει να νιωθω ασχημα για επιλογες μου, αν με καταπιεζει κ με καθοδηγει κατα πως θελει? αμ δν γινεται! δν ειναι ετσι η αγαπη μικρο μου κουνελακι, αγαπη χωρις αποδοχη δν νοειται..
ειδα το Earthlings. συγκλονιστικο. εισαι ψυχουλα κουνελακι..
σορρυ για το μακροσκελες μην
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μη με κραζετε αλλο....@Αννα Κατσαρου: πανεμορφη η οικογενεια σου, των γατοπαιδιων σας συμπεριλαμβανομενων, να τους χαιρεσαι ολους! κουκλα κ η κερκυρα, στην οποια βρεθηκα προσφατα, ενα μονο παραπονο μου αφησε: τι αδεσποτα γατια ηταν αυτα που ειδα, πραγματικα αμετρητα! μαυρισε η ψυχη μου καλοκαιριατικα
@κουνελακι : με το θαρρος της ανωνυμιας ενος φορουμ, κ με αγαθες προθεσεις, αλλα τι λες? που ζεις? σε παρεσυρε καμια χρονομηχανη εναν αιωνα πισω? "αν θα μου επιτρεψει, αν θα με αφησει" ??? ειμαστε σοβαροι? ο τελευταιος που επεβαλλε ετσι τις αποψεις του σε αυτη τη χωρα, ηταν δικτατορας, τον οποιο αν δν κανω λαθος τον κλειδωσαμε να σαπισει σε ενα κελι. ε, μα δν αντεξα! νεο κοριτσι, με γλυκο χαρακτηρα, να γινεσαι υποχειριο του οποιουδηποτε? ολοι ερωτευτηκαμε, κ βλακειες καναμε, κ υποχωρησεις,κ τα παντα ολα. αλλα οι υποχωρησεις θα πρεπει να σταματουν εκει που ξεκινα να θιγεται η αξιοπρεπεια σου. πως γινεται καποιος να με αγαπα οταν θελει να με κανει να νιωθω ασχημα για επιλογες μου, αν με καταπιεζει κ με καθοδηγει κατα πως θελει? αμ δν γινεται! δν ειναι ετσι η αγαπη μικρο μου κουνελακι, αγαπη χωρις αποδοχη δν νοειται..

Ημουν λιγο υπερβολικη,το ειπαμε....Εξαλλου εδειξε πολυ διαφορετικα πραγματα,σταματηστε να λετε οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν και να κρινετε μονο απο τα λεγομενα μου!Μια προσπαθεια κανουμε,και εγω και αυτος,δε σημαινει πως θα πετυχει κι ολας!Θα δειξει ο χρονος...Δεν ειπα ουτε οτι θα παντρευτω,ουτε οτι σκοπευω να ανεχτω παλι τα ιδια,στο μετρο βεβαια που δεν τα κανω κι εγω!Και ναι,πιστευω ειναι λογικο ενας ανθρωπος να μη σε αφηνει να πας στο απιτι της φιλης σου 3 το βραδυ και να μη φορεσεις κατι που τον ενοχλει!Αν δηλαδη εσας σας ελεγε ο δικος σας να παει βολτα με τους φιλους του στις 11 και να γυρισει 3,θα λεγατε ναι?Εγω παλι οχι!Καποια πραγματα δεν τα κανεις οταν εχεις σχεση,οποιος δεν αντεχει τον περιορισμο απλα δεν κανει σχεση. Αληθεια,θα μου ξυνιζε αν του ελεγα να βγω σε κλαμπ με φιλες και με αφηνε χωρις να κανει και σχολιο!Αυτη η ανοχη για μενα ειναι αδιαφορεια!Μπορει να κανω και λαθος...Αλλα με τους προηγουμενους αυτο καταλαβα...Με αφηναν να κανω τα παντα αλλα στο τελος ανακαλυψα πως πηδ@@@ κι αλλες 3!Με τον Μανο την προηγουμενη φορα σιγουρα καπου χασαμε τις ισσοροπιες...Προσπαθεια κανουμε και βλεπουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ολοι εχουν ελαττωματα....Και αν ο Μανος δεν ειχε μονο τη ζηλεια,σιγουρα δεν θα ξαναημασταν μαζι!Αλλα ρε παιδια εχει πολλα καλα,που δεν τα βρισκεις κι ευκολα,ειναι φιλοζωος,κανει θυσιες(ξερεις τι ειναι ο αλλος να ερχεται απο Χανια στο Ρεθυμνο και να αφηνει και τι σχολη επειδη εσυ εχεις περιοδο και ποναει φριχτα η κοιλια σου?),ενδιαφερεται και το βλεπεις,στελνει καθε μισαωρο μηνυμα ενω ειναι με τους φιλους του και πολλα αλλα που δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να τα αναλυσω!Απλα εχει μονο τη ζηλεια και καταβα και γιατι ειχε γινει υπερβολικος!Μιλησαμε και καταλαβε και καποιες δικες μου αναγκες..Και εχει συγχωρεσει πολλες μαλακιες μου οπως να μιλαω με τον ξαδερφο του στο facebook τον οποιο δεν τον ειχα ποτε δει και δεν εχουν και καλες σχεσεις.Θα δουμε πως θα παει,προς το παρον ειμαστε καλα@Αννα Κατσαρου: πανεμορφη η οικογενεια σου, των γατοπαιδιων σας συμπεριλαμβανομενων, να τους χαιρεσαι ολους! κουκλα κ η κερκυρα, στην οποια βρεθηκα προσφατα, ενα μονο παραπονο μου αφησε: τι αδεσποτα γατια ηταν αυτα που ειδα, πραγματικα αμετρητα! μαυρισε η ψυχη μου καλοκαιριατικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτα,δεν τα γραφω για σενα...,με αφορμη αυτα που διαβασα παραπανω,γραφω την αποψη μου........

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι κι εγω στα λογια τα ιδια πιστευω αλλα στις πραξεις δεν θα αφηνα τον αλλον να βγει μονος στις 3,με φιλους!Γιατι δεν υπαρχουν αλλες ωρες?Ισως να το επετρεπα κανα 2 φορες(με την προυποθεση να πεφτουν και τηλεφωνα) αλλα οχι και συστηματικα.Ετσι ειναι και οι γονεις μου.Ποτε δεν εχω δει τη μανα μου να βγει μονη της να ξενυχτησει και να γυρισει το πρωι,ουτε τον πατερα μου,βεβαια δεν ζηλευουν ο ενας τον αλλον.Αλλα στη σχεση εχεις να σκεφτεσαι και τον αλλον...αλλιως μην την κανεις!βρε ψυχουλα μου,ο καθενας την εννοια "σχεση" την εχει διαφορετικη στο μυαλο του...εγω πχ,δεν θα διαννοουμουν ΠΟΤΕ να παρω την αδεια απο τον συντροφο μου,για να βγω το βραδυ...οτι ωρα και να ηταν μαστις 2 ,μα στις 3 και οτι ωρα να ναι...αλλα απο την αλλη,ουτε και εγω θα τουτο απαγορευα.......αυτα,επετρεψε μου,να τα θεωρω αναχρονιστικα και εντελως μεσαιωνικα!!!!!!!!! σε ποια εποχη ζουμε..........σιγα μη μας πει ο γκομενος και τι θα ψηφισουμε,που λεει ο λογος...βεβαια σου ειπα,αυτα που δεν μου αρεσει να μου τα κανει,δεν του τα κανω και εγω,,,αααααααα...ολα και ολα!!!!!!!!...ασε που οταν αρχισουν οι απαγορευσεις..................κλαυτα χαραλαμπε...ναι,στην αρχη μπορει να μας αρεσει,γιατι βλακοδως νομιζουμε οτι ετσι εκδηλωνεται το ενδιαφερον...αλλα σιγσ-σιγα,με τα χρονια αρχιζει και κουραζει...το πραγματικο ενδιαφερον ειναι να ειμαι εγω καλα,οταν ειναι καλα και ο αλλος,οταν ο αλλος ειναι χαρουμενος και ευτυχισμενος...τα υπολοιπα...ειναι απλα εγωισμος και κτητικοτητα
αυτα,δεν τα γραφω για σενα...,με αφορμη αυτα που διαβασα παραπανω,γραφω την αποψη μου........![]()
Πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια σε ολα,ουτε εντελως λασκα ουτε εντελως σφιχτα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολοι εχουν ελαττωματα....Και αν ο Μανος δεν ειχε μονο τη ζηλεια,σιγουρα δεν θα ξαναημασταν μαζι!Αλλα ρε παιδια εχει πολλα καλα,που δεν τα βρισκεις κι ευκολα,ειναι φιλοζωος,κανει θυσιες(ξερεις τι ειναι ο αλλος να ερχεται απο Χανια στο Ρεθυμνο και να αφηνει και τι σχολη επειδη εσυ εχεις περιοδο και ποναει φριχτα η κοιλια σου?),ενδιαφερεται και το βλεπεις,στελνει καθε μισαωρο μηνυμα ενω ειναι με τους φιλους του και πολλα αλλα που δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να τα αναλυσω!Απλα εχει μονο τη ζηλεια και καταβα και γιατι ειχε γινει υπερβολικος!
O δικος μου ερχεται απο την αλλη ακρη του κοσμου για να με δει (ειναι ολλανδος ο καλος μου
) και πληρωνει ιδιωτικο πανεπιστημιο στα αγγλικα για να μπορεσει να ερ8ει να δουλεψει εδω μολις τελειωσει (να παρατας την χωρα σου, αυτο ειναι θυσια. Ειδικα αν παρατας την χωρα του βασικου μισθου των 1400 για αυτη των 700
και ξεκιναει μαθηματα ελληνικων τον οκτωβρη
και ειναι και φιλοζωος (τωρα π 8α φυγω για ερασμους τον χειμωνα θα μου κρατησει αυτος τον μικοτο)
και μνματα μου στελνει, και τηλεφωνα με παιρνει
και επετειους θυμαται,
και θελει να με παντρευτει και να μου κανει ολλανδοελληνακια,
και μου φερνει και ολλανδικες τρουφες (αυτο ειναι σοβαρο κριτηριο!)
και με περιμενε 2 χρονια να παρατησω τον ζηλιαρη που ειχα μπλεξει
και μ'αγαπουσε και δεν γυρισε να κανει με καμια τιποτα,
και ποτε δεν μου ειπε με ποιον 8α βγεις και τι θα βαλεις.
Δεν τον ενδιαφερει?
Θυσια ειναι μανα μου να ερθει ο αλλος απο χανια ρεθυμνο Ο__ο' ? 30 λεπτα δρομος ειναι. Εκτος και αν ηρ8ε με τα ποδια!
Σε πειραζω κουκλα μου. Απλα, εκει που ησουν ημουνα, και ειναι ασχημα και ας μην το συνειδητοποιεις, σε περιμενουν δυσκολες μερες. Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι αν αγαπας τον αλλον ο μονος σου εγωισμος ειναι να σ'αγαπαει και αυτος, και τιποτα αλλο. Θες να ειναι ευτυχισμενος. Σχεση χωρις εμπιστοσυνη δεν στεκει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τελος παντων ο καθενας ανεχετε διαφορετικα πραγματα στη σχεση αυτο εχω καταλαβαι....Δεν θα ανεχομουν ΠΟΤΕ εναν ανθρωπο που δεν μπορουσε να συμβιωσει με τα ζωα,που μου την ελεγε για τις τριχες ή τα εξοδα επειδη παιρνω την ακριβοτερη τροφη και μου εσπαγε τα νευρα!Δεν θα ανεχομουν ποτε καποιον που δεν ειχε δουλεια ή ηθελε τα παπουτσια στο χερι και το φαι στο πιατο ζεστο ζεστο!Ανεχομαι ομως τη ζηλια,ισως γιατι κι εγω ετσι ειμαι.Δεν ειναι αντιληψεις που λες,δεν το κανω απο αντιληψεις ή επειδη ετσι πιστευω,ουτε θα πω οτι το ταδε ζευγαρι που κανει διαφορετικα δεν ειναι σωστο!Αλλα οταν ερωτευομαι ζηλευω!!!Με πιανουν ολες οι ανασφαλειες μαζεμενες,φοβαμαι μην χασω τον αλλον,μην δε με θελει οσο κι εγω!Δεν το καταλαβαινω οταν το κανω εγω...και οταν το κανει ο αλλος μου ξυνιζει!βρε αγαπη μου,το οτι ειναι ετσι οι γονεις σου,δεν σημαινει τιποτα αυτο....οι γονεις μας δεν θα διανοουντουσαν να κανουν πολλα,απο αυτα που κανουμε εμεις στη σημερινη εποχη...και επειτα,αν δηλαδη η μανα μου,ειχε εναν αντρα που τη βαραγε και την κερ...νε και αυτη καθοτανε σαν μαλ...νη,επειδη θα θεωρουσε οτι¨"ετσι πρεπει",οπως λεγαν οι παλιες...θα επρεπε και εγω να κανω το ιδιο??? η αληθεια ειναι οτι ποσως δεν με ενδιαφερει τι κανει η μανα μου η ο πατερας μου στη σχεση τους για να το παρω σαν παραδειγμα...δεν μου λεει τιποτα αυτο!! αν ηταν ετσι,δεν θα προχωραγε καθολου ο κοσμος και θα ειχαμε μεινει ακομα στην εποχη των σπηλαιων............τι να πω...μου κανει εντυπωση που νεα παιδια εχουν τοσο ( κατα την αποψη μου) αναχρονιστικες ιδεες...ισως με τα χρονια,συνειδητοποιησης καποια πραγματα...και να ξερεις και κατι αλλο...το μεγαλυτερο αγαθο ειναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...με αξιοπρεπεια παντα,οταν δηλ. εισαι ενταξει και δεν κοροιδευεις κανεναν...ελευθερια και για σεν ,αλλα και για τον αλλον...
(μα ειληκρινα σαν γυναικα δεν εχεις κανει ουτε μια σκηνη του στυλ: "Μα που ησουν τετοια ωραααααα?????????????????????????????")
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τελος παντων ο καθενας ανεχετε διαφορετικα πραγματα στη σχεση αυτο εχω καταλαβαι....Δεν θα ανεχομουν ΠΟΤΕ εναν ανθρωπο που δεν μπορουσε να συμβιωσει με τα ζωα,που μου την ελεγε για τις τριχες ή τα εξοδα επειδη παιρνω την ακριβοτερη τροφη και μου εσπαγε τα νευρα!Δεν θα ανεχομουν ποτε καποιον που δεν ειχε δουλεια ή ηθελε τα παπουτσια στο χερι και το φαι στο πιατο ζεστο ζεστο!Ανεχομαι ομως τη ζηλια,ισως γιατι κι εγω ετσι ειμαι.Δεν ειναι αντιληψεις που λες,δεν το κανω απο αντιληψεις ή επειδη ετσι πιστευω,ουτε θα πω οτι το ταδε ζευγαρι που κανει διαφορετικα δεν ειναι σωστο!Αλλα οταν ερωτευομαι ζηλευω!!!Με πιανουν ολες οι ανασφαλειες μαζεμενες,φοβαμαι μην χασω τον αλλον,μην δε με θελει οσο κι εγω!Δεν το καταλαβαινω οταν το κανω εγω...και οταν το κανει ο αλλος μου ξυνιζει!
(μα ειληκρινα σαν γυναικα δεν εχεις κανει ουτε μια σκηνη του στυλ: "Μα που ησουν τετοια ωραααααα?????????????????????????????")
αααααααααααααα ολα και ολα.......για τα ζωα,δεν το συζητω..τα παπουτσια του και δρομο!!!!!! εγω βεβαια δεν ειπα κατι τετοιο αλλα τεσπα..
και ναι,αγαπουλα.....ειμαι ζηλιαρα....πααααααααααρα πολυ ζηλιαρα......!!!!!!!!!!!!! αλλα προσπαθω να μην το δειχνω

...αν και δεν τα καταφερνω παντα,αλλα δεν απαγορευω ποτε πραγματα του στυλ να βγει με παρεες κλπ...βεβαια, μεχρι εκει που να μην θιγεται η αξιοπρεπεια μου.....και εννοειται οτι ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι οσο ειμαστε μαζι ,δεν θα υπαρχει καμμια αλλη στη ζωη του οπως και για μενα......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η εμπιστοσυνη δεν ερχεται ξαφνικα απ'το πουθενα σε ενα ζευγαρι,ουτε την εχει απο την αρχη!Η εμπιστοσυνη κατακτιεται και χτιζαται σιγα σιγα,τουβλακι τουβλακι.Κακως ή καλως εκανα καποια πραγματα που για τον Μανο εχασα την εμπιστοσυνη του κι εκεινος εχασε τη δικη μου απο τις υπερβολες που εκανε!Χωρισαμε,τα ξαναβρηκαμε και αυτη την εμπιστοσυνη προσπαθουμε να χτισουμε τωρα....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και μην τσαντιζεσαι....συζηταμε.....

marzep
Δραστήριο μέλος
Τωρα θα πεταχτω σαν την τσουτσου και θα πω κι εγω ενα μικρουλι κατι.
Σχεση δεν ειναι κλεισιμο και παραλογισμος λογω ζηλειας απο καμια πλευρα.Σχεση δεν ειναι να μην εχεις προσωπικη ζωη,να μην εχεις φιλους,προσωπικες ασχολιες αλλα και μοναχικες στιγμες χαλαρωσης.Σχεση ειναι να μοιραζεσαι με τον αλλο το βιο σου,να τον αγαπας και να σε αγαπαει χωρις ομως να χανει κανενας την προσωπικοτητα του.
Φιλια!
Δυστυχως η ευτυχως αυτα ειναι μαθηματα που ο καθενας τα μαθαινει μονος και παντα μεσα απο λαθη.Παντα λεω,οτι θα εδινα πολλα για να εχω στα 20 τα μυαλα που κουβαλαω τωρα στα 38

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μα δεν διαφωνω στα παραπανω!Kαλησπερα Ελενα και κοριτσια!!!
Τωρα θα πεταχτω σαν την τσουτσου και θα πω κι εγω ενα μικρουλι κατι.
Σχεση δεν ειναι κλεισιμο και παραλογισμος λογω ζηλειας απο καμια πλευρα.Σχεση δεν ειναι να μην εχεις προσωπικη ζωη,να μην εχεις φιλους,προσωπικες ασχολιες αλλα και μοναχικες στιγμες χαλαρωσης.Σχεση ειναι να μοιραζεσαι με τον αλλο το βιο σου,να τον αγαπας και να σε αγαπαει χωρις ομως να χανει κανενας την προσωπικοτητα του.
Φιλια!
Δυστυχως η ευτυχως αυτα ειναι μαθηματα που ο καθενας τα μαθαινει μονος και παντα μεσα απο λαθη.Παντα λεω,οτι θα εδινα πολλα για να εχω στα 20 τα μυαλα που κουβαλαω τωρα στα 38.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και δεν είναι αδιαφορία αυτό! απλά δεν κρέμεται ο ένας πάνω στον άλλο. και σου λέω είμαστε 6 χρόνια μαζί και ακόμα είμαστε ερωτευμένοι! όταν φορέσω κάτι που είναι πολύ κοντό θα μου πει και δεν θα το ξαναβάλω, αλλά επειδή πάντα σχεδόν έχει δίκαιο τον ακούω. δεν θέλει όμως να βγαινω παπαδιά! θέλει και τα κοντά να φοράω και τα φορεματάκια μου. και φυσικά ξέρει ότι αρέσω ( δεν είναι ότι είμαι ασχημη και είναι χωρίς έννοια) αλλά μου έχει εμπιστοσύνη. ούτε όλη μέρα κλαμπιγκ του αρέσει να κάνω αλλά αν πάω μια φορά την εβδομάδα δεν έχει προβλημα, γιατί ποτέ δεν του έδωσα το δικαίωμα να με αμφισβητήσει. ναι, κανείς δεν πίστευε όταν είμουνα 17 χρονών ότι θα άντεχα σε μια σχέση τόσο πολύ, ούτε και ο φίλος μου το πίστευε για εκείνον..αλλά αν δεν ήταν έτσι όπως ήταν σίγουρα απο το δίμηνο θα είχαμε χωρίσει..α! και όσοι μας βλέπουνε μαζί λένε ότι με λατρεύει άσχετα αν δεν ζηλεύει υπερβολικά! ναι είχαμε τσακωθεί πολλές φορες για μικροαφορμές δικιες μου ή δικιές του αλλά μέχρι εκεί!
αν δεν ήταν έτσι δεν θα ήμαστε 6 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι. και ούτε τώρα που έχουμε σχέση εξ αποστάσεως θα αντέχαμε χωρίς τσακωμους..
αν ο άλλος θέλει να σε κερατώσει θα το κάνει και δεν θα μάθεις και τίποτα..πιστεύει κανεις ότι με τον έλεγχο θα σώσεις μια σχέση? εγώ που δηλαδή που δεν τον ελέγχω δεν τον αγαπάω? ποτέ όμως δεν τον κεράτωσα! ούτε πρόκειται να χάσω τους φίλους που έχω απο τα 10 μου για μια σχέση..όταν με γνώρισε έτσι με γνώρισε με τα συγκεκριμένα άτομα και την συγκεκριμένη ζωή. και το σεβάστηκε και το σέβομαι κι εγώ.
φυσικά απο την στιγμή που κάποια είναι ζηλιάρα σε μια σχέση τότε λογικό είναι και ο συντροφος να ζηλεύει τοσο...
δική μου αποψη αυτή..
και μια φωτογραφία που μου έφτιαξε πριν λιγο καιρό
marzep
Δραστήριο μέλος
Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο σε οποιαδηποτε φαση της ζωης σου!Την Ελενα και τα ματια σου:kiss::kiss::kiss:!Μα δεν διαφωνω στα παραπανω!![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Το δειχνω με τον καλο τροπο παντα,το ναζιαρικο αλλα ναι,θα ζηλεψω και μονο που θα ειναι σε ενα τραπεζι με 3 κοπελες ομορφες!Ξερω οτι δεν θα κανει τιποτα....το ξερω.Αλλα θα με τρωει μεσα μου!Το ιδιο ειναι κι αυτος...
Η γνωμη μου ειναι οτι ερωτας διχως ζηλια δεν νοηται! (δε μιλαμε για υπερβολικη αλλα οχι να μη ζηλευει να πας μονη σου διακοπες,να κανεις αχαλινωτο κλαμπινγκ μεχρι το πρωι και να σου την πεφτει και ο καθε πιπιναρος!)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

)............Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου!!!οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι τρελλή που δεν ζηλεύω παρανοικά..!!!Evelynkar...............με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!.......δηλαδη...ποιο απολυτα δεν γινεται...........και για αυτο ακριβως παραμενεται ερωτευμενοι...γιατι σεβεται ο ενας την προσωπικοτητα του αλλου,δεν υπαρχει η φθορα απο σκηνες ζηλοτυπιας απειρου καλους,και δεν ειναι κολλημενος ο ενας πανω στον αλλον σαν βδελλα...ειδικα αυτο το συχαινωμαι...δειχνει σχεση εξαρτησης,οπως και στα ναρκωτικα...και ελλειψη προσωπικοτητας....που ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ αντιαφροδισιακο!!!!!(>>>δεν βρισκω αλλη λεξη τωρα)............
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool