Άχχ! Βοήθεια... Αδέσποτο γατάκι κόκαλο!

Ούτε που τολμώ να σας πω ότι είστε off topic :lol::lol::lol:
Αν μας βγάλεις οφφ τόπικ, τουλάχιστον βάλε για τίτλο έναν από τους υπέροχους στίχους μας... :rolleyes::P:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό καλέ γίνεται στο split. Στα off-topic μπαίνει ο τίτλος του ορίτζιναλ θεματακίου :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μας βγάλεις οφφ τόπικ, τουλάχιστον βάλε για τίτλο έναν από τους υπέροχους στίχους μας... :rolleyes::P:lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::lol::lol:

Παιδια πραγματικα τα ποιηματακια σας εχουν πολύ πλάκα.

(Εγινε ενα περιστατηκο σημερα που θελω να σας το πω. Καθόταν το γατάκι σε ενα σημειο στην τσιμεντοαυλη που απο κατω ειναι μικρος γκρεμος. Απεναντι ηταν ο σκυλος. Παει να χασμουργηθει το :greycat: και ο σκυλος ορμαει προς το μερος του με αποτελεσμα το γατακι να πεσει απο κατω... Τι να κανω πια...? Ουτε ο σκυλος ουτε ο γατος το αποδεχονται! Και εγω το λοιπαμε!)

(Τελικα το κανονησα... Θα παρω απο βδομαδα την κτηνιατρο τηλ. και θα ερθει σπιτι να κανει εμβολια σε σκυλο+γατο και ΑΝ γινεται και στο μικρο.... Επίσης θα το κοιταξει να δει αν ειναι καλα στην υγεια του και να του δωσει βιταμινες για να .... σταθει στα ποδια του....)

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑ????;););)

Εμένα γιατί δεν με παίζετε καλέ??????:(

?????????

Σε παιζουμε καλε!;) Ερωτηση!: Πως θα κανω το γατακι να φαει αν δεν τρωει??? Τρωει μια δυο μπουκιες και τιποτα αλλο!

Σκυλος+Γατος vs. Γατακι!!!

Παιδιά σας ευχαριστω παρα πολύ για την βοηθεια που μου εχετε δωσει και που απαντησατε στις ερωτησεις μου. Μου επιτρεπετε να κανω αλλη μία;;;;:redface: Το γατακι τωρα ειναι (σχεδον) καλα. Αυτη τη βδομαδα θα ερθει η κτηιατρος και θα το εξετασει και θα κανει και την επαναλυψη των εμβολιων στο σκυλο και τον γατο. Ομως το γατακι οταν πλησιαζει τον γατο και τριβεται πανω του το γραντζουναει και του φερεται ασχημα. Και ο σκυλος ομως ειναι καζυποτος και κακος απεναντι στο γατακι. Τι να κανω για να "θερμανω" τις σχεσεις αναμεσα τους?

αν το γατακι δεν τρωει βαζεις ειδικη τροφη α/d hills μεσα σε συριγγα μεγαλη και το ταιζεις εσυ. πιθανοτατα δεν νιαουριζει γιατι εχει ρινοτραχειιτιδα κα το νιαου ηταν μπασσο πριν του δωσω αντιβιωςη. αυτο αν ειναι αυτο περναει με αντιβιωση συνηθως δινουν παδικα ανθρωπινα σιροπακια η κτηνιατρικα για να ρυθμιζεις την δοσλογια που ειναι πολύ μικρη.
Μπορεις να παραγγειλεις οτι χρειαζτσιε απο online petshop που δεν πουλαει ζωα (www.psychanimal.com)αν δεν εχετε εκει. παντως προς το παρον καλο ειναι να το εχειςπεριορισμενο σε αλλο χωρο γιατι εχεις ανεμβολιαστα ζωα. μην το βαζεις μαζι τους κρατατο στο μπανιο η σε ενα δωματιο μεχρι νατο εξετασει γιατρος και να θεραπευθει γιατι αν εχε ρινοτραχειιτιδα μεταδιδεται.

Αν του δωσεις καλες τροφες( στην αναγκη γκουρμε απο σουπερ μαρκετ αν δεν εχετε και ειναι βιαστικο) θα παρει τα πανω του. Μπορεις να δωσεις και βιταμινες για γατες , παστα calopet fellovit.
Προσπαθησε να κανεις οτι λενε τα παιδια και οτι σου ειπα και θα δεις γρηγορα αποτελεσματα, εαν δεν μπορεις να το εχεις χωρια βαζε το σε κλουβακι σκεπασμενο να μην βλεπε η μυριζεται με τα αλλα μεχρι να γινει καλα

Ειχα αναφερει το θεμα οτι δεν νιαουριζει και δεν ακουει παλιοτερα. Τωρα ομως νιαουριζει αν και λιγο βραχνα και αδυναμα. Και οταν του φωναζω ακουει, μαλλον δεν γνωριζε την φωνη μου. Πραγματι δεν εχουμε εδω pet shop. Παλια ειχαμε αλλα εκλεισε. Σε ευχαριστω για την ηλ. διευθηνση... Δεν μπορω να κρατησω το γατακι σε ενα συγγεκριμενο χωρο γιατι φευγει ( τελικα πρεπει να ειναι περιπου 3 μηνων) και μεσα στο σπιτι δεν εβαζα ποτε τα κατοικιδια μου... Αλλα παντος θα κρατησω τις συμβουλες σας και θα κανω το καλυτερο δυνατον.

να εχεις υποψην οτι αν αφησεις κουφο γατακι εξω θεωρειται εγκαταλειψη ζωου απο τον νομο. ενας κουφος ανθρωπος εξω μονο βλεπει δεν ακουει κα οταν περναει το δρομο εχει το υψος να δει, ενα γαακι κουφο δεν μπορει να δει και αν εινα κουφο θα το πατησουν. τετοια ζωαπαντα τα κραταμε μεσα προφυλαγμενα αλλιως ειμαστε υπευθυνοι για οτι τους συμβει

Συμφωνω μαζι σου. Ομως μεσα στο σπιτι αποφευγω να βαζω τα ζωα γιατι λενε οτι εχουν ασθενιες και ....:(

Δηλαδη ξερω γω οι τριχες τις γατας κλπ. Εγω θα ηθελα να εμπαιναν οι γατες (μεχρι ενα οριο) στο σπιτι αλλα... η μαμα μου δεν συμφωνει με αυτο. Οταν πειραμε τα κατοικιδια τα ειχαμε εξω...

Bρε κορίτσι μου έχεις καμμιά σχέση με το γατοχώρι Σερρών?

Είμαστε λίγο άλλ' αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα... :hmm:

Καλε ο μπαμπας σου δεν εχει hunday να σε παει μεχρι τον κτηνιατρο;Που να 'ρχεται εκεινος τωρα...;:hmm:

Σημερα το πρωι θα τον παρει (τον κτηνιατρο) για να παμε. Χτες δεν μπορουσαμε να παρουμε (Κυριακή ηταν αλλα ειχαμε και κιν. τησ κτηνιατρου) γιατι κουρεβα και επλινα τον σκυλο.

Τι ειναι αυτο αν ειμαι απο Σερρες??? Δεν καταλαβα?

Θα τον παρει το πρωι;;;Αφου ειναι ηδη μεσημερι!:hmm::blink:

Ναι σωστα. Αλλα δουλευει μεχρι τις 3 οποτε οταν βρει κενο θα παρει. Τωρα δεν θελω να τον πολι πιεσω γιατι εκει που δουλευει λογο καλοκαιριου ειναι δυσκολα τα πραγματα!:)

Μπορω να σας κανω και μια αλλη ερωτηση??? Ο γατος μου ο μεγαλος απο το σβερκο και κατο εχει αλλαξει το τριχωμα του... εχει γινει πιο ανοιχτοχρωμο και διαφορετικο σχημα. Τον χτενισα χτες αλλα παραμενει το ιδιο. Ειναι κατι για να ανησυχισω????????

Ναι σωστα. Αλλα δουλευει μεχρι τις 3 οποτε οταν βρει κενο θα παρει. Τωρα δεν θελω να τον πολι πιεσω γιατι εκει που δουλευει λογο καλοκαιριου ειναι δυσκολα τα πραγματα!:)

Μπορω να σας κανω και μια αλλη ερωτηση??? Ο γατος μου ο μεγαλος απο το σβερκο και κατο εχει αλλαξει το τριχωμα του... εχει γινει πιο ανοιχτοχρωμο και διαφορετικο σχημα. Τον χτενισα χτες αλλα παραμενει το ιδιο. Ειναι κατι για να ανησυχισω????????

Τι εννοεις;Οτι απο σκουρο καφε τιγρε εγινε ανοιχτο πορτοκαλι με βουλες;

Περιπου ομως βγαλε τις βουλες. Τιγρε καφε ηταν και τωρα ειναι οχι πολυ πορτοκαλι αλλα.... Χωρις σχεδιο.!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back