Άχχ! Βοήθεια... Αδέσποτο γατάκι κόκαλο!

Μην ανησυχεις,ειναι η μεταβατικη περιοδος,μεχρι να γινει μπεζ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σα δεν νρέπεστε που δεν ειδοποιάτε:P:P.
Δεν μας βάζεις μια φωτογραφία του γατιού να το δούμε καλύτερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε τι χρωμα το θες το γατι;;;Στο χρωμα που γεννηθηκε,αυτο που ειναι τωρα ή σ'αυτο που θα καταληξει;

Μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια του γατιου που να φενεται ολο του το σωμα???
μου ειχε τυχει και εμενα προσφατα να βρω ενα γατι σε τετοια κατασταση,δηλαδη κοκκαλιασμενο....

Ολοσωμη αυτη τη στιγμη δεν γινεται γιατι κοιματσε το καλαθακη του και δεν φενεται το σωμα καλα. Εχω βαλει στο avatar το μικρο γατακι!:)

Α! πες το έτσι. ;)
Κάποιος να ειδοποιήσει και την Julia γιατί το'χε παραπονο που την προηγούμενη φορά το'χασε.:P

Σας αρεσει ο μικρουλης μου??? Α παιδια σκεφτηκα αντι να παω το γατακι στον κτηνιατρο να ρωτησω μια θεια μου που εχει παρα μα παρα πολλα γατια (πανω απο 20+) και να την ρωτησω??? Ειναι καλα τωρα!

Εγώ θα έλεγα να το πάς στον κτηνίατρο γιατί καταρχήν το γατάκι σου ήταν αδέσποτο και θα πρέπει κάποιος ειδικός να αξιολογήσει την υγεία του. Επίσης μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να φροντίσει και την εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωσή του.

Η ωρα ειναι 6 και 51 και τωρα θα παω το γατακι στον κτηνιατρο που το τηλ. του μου το εδωσε ο JohnVDM... Ευχαριστω πολυ!:D Την πειραμε τηλ και μας εκλεισε ραντε βου, τα νεα θα σας τα πω αμα γυρισω. (Αν σας ενδιαφερουν φυσικα:/:)

Αχχ!

Αχχχ παιδια σας παρακαλω. Οποτε μπειτε και δειτε αυτο το μηνυμα καντε μια προσευχη για το γατακι μου. Το πηγα στον κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι κοριτσακι. Εχει πολυ σπανια ματια και οτι το εντερακι του ειναι γεματο και ΜΠΟΡΕΙ το εντερο του να εχει φραξει ενα οργανο. Δεν το θυμαμαι. Στις 9 θα το παμε για ακτινογραφια. :(:(:( Μακαρι ΘΕΟΥΛΗ μου να μην παιθανει. Αν εχει αυτο το πραγμα τοτε ή θα το αφισουμε να παιθανει ή θα το στείλουμε να του κανουν επεμβαση. Δεν ξερω το ποσο (ευρω) αλλα πρεπει να ειναι πολυ! Σας παρακαλω ας ευχηθουμε για μια μικρη αλλα τοσο ηρεμη και καλη γατοζωούλα!:cry::cry::cry:

Ταλιμπάν, Ταλιμπάν,
βγάλε λίγο το τουρμπάν
έχει ζέστη και δεν καν'
να φοράς βαρύ τουρμπάν-μπαν-μπαν
:rolleyes:

Ταλιμπάν, Ταλιμπάν,
βγάλε λίγο το τουρμπάν
έχει ζέστη και δεν καν'
να φοράς βαρύ τουρμπάν-μπαν-μπαν
:rolleyes:

:lol::lol::lol::up::up:

Tελικα,τι εγινε με το γατακι???Θα το αφησετε να πεθανει...?:mad:

Δεν ξερουμε αν ειναι αυτο τελικα. Δεν μπορεσαμε σημερα να του βγαλουμε ακτινογραφια γιατι στο Κεντρο Υγειας ειχε ενα τροχεο περιστατικο... Δεν ξερω...:( Αν πραγματι εχει κατι τετοιο δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να πληρωσουμε την επεμβαση που δεν ειναι και σιγουρη!

Tελικα,τι εγινε με το γατακι???Θα το αφησετε να πεθανει...?:mad:
Σιγά μην υπάρχει γατάκι. Μια έτσι μας τα λέει, μια γιουβέτσι. Μόνο τρικυμία εν κρανίω φαίνεται να υπάρχει...

Και το σενάριο φαίνεται γνωστό από παλιά... :hmm:

https://www.mypetz.gr/posts/5551323/

Αν θελετε βοηθηστε!

Δεν ξερουμε αν ειναι αυτο τελικα. Δεν μπορεσαμε σημερα να του βγαλουμε ακτινογραφια γιατι στο Κεντρο Υγειας ειχε ενα τροχεο περιστατικο... Δεν ξερω...:( Αν πραγματι εχει κατι τετοιο δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να πληρωσουμε την επεμβαση που δεν ειναι και σιγουρη!
Τι καινούργιο σενάριο είναι πάλι αυτό καλέ; Στο ΕΣΥ θα το έβγαζες ακτινογραφία το γατάκι;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Και τι θα το κανετε αν ειναι αρρωστο και δεν μπορειτε να πληρωσετε την επεμβαση???:hmm:

Γιατι να σας λεω ψεματα. Το ειδατε και το γατακι στην εικονα. Γιατι δεν με πιστευετε. Αν θελετε ο JonhVDM εχει γραψει το κιν. της γιατρου. Παρτε τηλ να δειτε. :(:(:( Δεν λεω ψεματα. Λιγη βοηθεια ηθελα! Τιποτα αλλο!

Γιατι να σας λεω ψεματα. Το ειδατε και το γατακι στην εικονα. Γιατι δεν με πιστευετε. Αν θελετε ο JonhVDM εχει γραψει το κιν. της γιατρου. Παρτε τηλ να δειτε. :(:(:( Δεν λεω ψεματα. Λιγη βοηθεια ηθελα! Τιποτα αλλο!
Αφού έχεις την θεία με τις τόσες γάτες τι την θες την βοήθεια από μας ;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back