Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις.:)
Υπολογίζω ότι θα φύγω Κυριακή απόγευμα.Το θέμα είναι ότι θα είναι και ο Γιώργος τοτε στην Αθηνα λόγω δουλειάς και σίγουρα θα θέλει να μείνουμε κάποιο βράδυ μαζί.Θα είναι στη Γλυφάδα.Οπότε μπορούμε να πάμε μέχρι εκεί μαζί με ταξί και συνεχίζεις εσύ για Σαλαμίνα.Αν δεν έρθω Σαλαμίνα απο Σάββατο βράδυ θα έρθω Κυριακή πρωί πρωί.Ακόμα δεν ξέρω το πρόγραμμα ακριβώς..αν και θα ήθελα να είμαι κι εγώ απο Παρασκευή μαζί σας αλλά τί να κάνουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλα!!! Θα ερθεις????:up:Αγατη ή γατωμενη?:P:lol:
Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!:)Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2!;)
Θα δούμε!!

Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!:)Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2!;)
Θα δούμε!!
πολυ σωστη τακτικη!:up: Κι εγω αυτη εφαρμοσα;):)

Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει;:redface:

Καταρχην απο που θα φυγεις?
Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο.
Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο.
Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα?
Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα.

Καταρχην απο που θα φυγεις?
Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο.
Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο.
Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα?
Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα.
Δωρα λιποθυμησες?:P:lol:

Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια.

Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της!
Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!!:)
Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!!:P

Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε;

Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω.
Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια.

ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο...:lol:

ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο...:lol:
βαλε πανω στο Σειριο ενα gps :P:lol:

Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω!:lol:
Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει;

Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε;
Απο Πέραμα - αεροδρόμιο..

Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια.:)

Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. :redface::redface::redface:
Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα.

https://www.perama.gr/map.aspx

Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. :redface::redface::redface:
Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα.

https://www.perama.gr/map.aspx

εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου:D

ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα.:)

ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα.:)

Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! :P:P:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back