Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:55 Η Νεκταρια έγραψε: #321 10-02-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κυριε Παυλο, δε κοιτας εσυ να μας ξελογιασεις τις κριτινες? Θα ειναι μια Ιταλιδα και μια Ανατολικηκατσε να θυμηθω απο που Mrs. Loredana Fanelli, , Mrs. M. Cristina Kowalczuk Click για ανάπτυξη... Κυρια Γιουλη και οι δυο Ιταλιδες ειναι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ακου τις "κριτινες". Ομιλειτε ελληνικα, παρακαλω! Καλα, θα επιστρατευσω τα "ατου" μου και κατι θα γινει. Click για ανάπτυξη... Εσυ κοιτα να επιστρατευσεις τον Μουψη για να μη "καψουμε" την εκθεση.Ειμαι διοργανωτρια και θελουμε πολλεεεες συμμετοχες.Αμα αγαπας τη μαμα Νεκταρια θα μου τον φερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η marikaity: #322 10-02-09 18:11 αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ξαναγινει εκθεση γατας!! εννοειται πως θα ερθω για να δω ολες τα γατουλονια. το περιμενα πως και πως!! ο πεπιτο και να ηθελα δε γινεται να λαβει μερος γιατι αποκλειεται να κατσει τοσες ωρες εκει..θα κλαιει και να μουρμουραει,ειναι πολυ ανησυχος οταν βγαινει εκτος σπιτιου. νεκταρια θα ηταν ευκαιρια να τον εβλεπες γιατι μου εχεις πει οτι πιθανον να εχει γονιδια απο μειν κουν.δε πειραζει ισως οταν ερθεις αθηνα να κανονισουμε να βρεθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #323 11-02-09 08:51 Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Ο EL GATO έγραψε: #324 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... Ναι, να προετοιμασεις το εδαφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #325 11-02-09 10:13 persian grooming.... το καημενο https://www.youtube.com/watch?v=hEHQ6RKImv4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Ο drf έγραψε: #326 11-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #327 11-02-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κυριε Παυλο, δε κοιτας εσυ να μας ξελογιασεις τις κριτινες? Θα ειναι μια Ιταλιδα και μια Ανατολικηκατσε να θυμηθω απο που Mrs. Loredana Fanelli, , Mrs. M. Cristina Kowalczuk Click για ανάπτυξη... Κυρια Γιουλη και οι δυο Ιταλιδες ειναι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ακου τις "κριτινες". Ομιλειτε ελληνικα, παρακαλω! Καλα, θα επιστρατευσω τα "ατου" μου και κατι θα γινει. Click για ανάπτυξη... Εσυ κοιτα να επιστρατευσεις τον Μουψη για να μη "καψουμε" την εκθεση.Ειμαι διοργανωτρια και θελουμε πολλεεεες συμμετοχες.Αμα αγαπας τη μαμα Νεκταρια θα μου τον φερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η marikaity: #322 10-02-09 18:11 αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ξαναγινει εκθεση γατας!! εννοειται πως θα ερθω για να δω ολες τα γατουλονια. το περιμενα πως και πως!! ο πεπιτο και να ηθελα δε γινεται να λαβει μερος γιατι αποκλειεται να κατσει τοσες ωρες εκει..θα κλαιει και να μουρμουραει,ειναι πολυ ανησυχος οταν βγαινει εκτος σπιτιου. νεκταρια θα ηταν ευκαιρια να τον εβλεπες γιατι μου εχεις πει οτι πιθανον να εχει γονιδια απο μειν κουν.δε πειραζει ισως οταν ερθεις αθηνα να κανονισουμε να βρεθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #323 11-02-09 08:51 Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Ο EL GATO έγραψε: #324 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... Ναι, να προετοιμασεις το εδαφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #325 11-02-09 10:13 persian grooming.... το καημενο https://www.youtube.com/watch?v=hEHQ6RKImv4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Ο drf έγραψε: #326 11-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #327 11-02-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ξαναγινει εκθεση γατας!! εννοειται πως θα ερθω για να δω ολες τα γατουλονια. το περιμενα πως και πως!! ο πεπιτο και να ηθελα δε γινεται να λαβει μερος γιατι αποκλειεται να κατσει τοσες ωρες εκει..θα κλαιει και να μουρμουραει,ειναι πολυ ανησυχος οταν βγαινει εκτος σπιτιου. νεκταρια θα ηταν ευκαιρια να τον εβλεπες γιατι μου εχεις πει οτι πιθανον να εχει γονιδια απο μειν κουν.δε πειραζει ισως οταν ερθεις αθηνα να κανονισουμε να βρεθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #323 11-02-09 08:51 Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Ο EL GATO έγραψε: #324 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... Ναι, να προετοιμασεις το εδαφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #325 11-02-09 10:13 persian grooming.... το καημενο https://www.youtube.com/watch?v=hEHQ6RKImv4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Ο drf έγραψε: #326 11-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #327 11-02-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Ο EL GATO έγραψε: #324 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... Ναι, να προετοιμασεις το εδαφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #325 11-02-09 10:13 persian grooming.... το καημενο https://www.youtube.com/watch?v=hEHQ6RKImv4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Ο drf έγραψε: #326 11-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #327 11-02-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... Ναι, να προετοιμασεις το εδαφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #325 11-02-09 10:13 persian grooming.... το καημενο https://www.youtube.com/watch?v=hEHQ6RKImv4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Ο drf έγραψε: #326 11-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #327 11-02-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
persian grooming.... το καημενο https://www.youtube.com/watch?v=hEHQ6RKImv4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Ο drf έγραψε: #326 11-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #327 11-02-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Iταλιδες οι "κριτινες" Παυλο....απο σενα περιμενουμε Σωτηρια (θα τους πιασω στο Ιταλικο πιτσι πιτσι εγω) Click για ανάπτυξη... έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #327 11-02-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο drf έγραψε: #328 11-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο να μη σου ξεφυγει εκει Νικο και τις πεις "Κριτινες" γιατι μοιαζει με το "Κρετινες" Click για ανάπτυξη... όχι μεταξύ μας αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Ο EL GATO έγραψε: #329 11-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις κριτίνες; (για να κάνουμε background δουλειά με τον el gato ντε.. ) Click για ανάπτυξη... Απο το στομα μου το πηρες Νικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #330 11-02-09 10:40 Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Ο drf έγραψε: #331 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείτε ! το βραβείο το έχετε στο τσεπάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #332 11-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια ωραια μπραβο οι σντρες της παρεας!Ο Παυλος θα μεριμνησει για τη Σεμελη κι ο Νικος για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... Ετσι...Δικαια πραγματα! Δε κλεβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #333 11-02-09 12:58 Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #334 11-02-09 12:59 Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επισης εχω αλλη μια σημαντικη κι επειγουσα ερωτηση! Τι και που θα μασαμπουκωσουμε τοσες ωρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Ο drf έγραψε: #335 11-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο κοστιζει το εισιτηριο απο Περαμα - Σαλαμινα και Πειραια - Σαλαμινα ανα ατομο και το αυτοκινητο? Click για ανάπτυξη... οι τιμές είναι περίπου 1? το άτομο και 6? το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 11-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: οι τιμές είναι περίπου 1 το άτομο και 6 το αμάξι εάν θυμάμαι καλά.. (από Πειραιά (όχι Πέραμα) δε πρέπει να φεύγει καράβι που να κουβαλάει και αυτοκίνητα μαζί..) όσο για τη μασαμπούκα έχει διάφορες καλές επιλογές εκεί τριγύρω! Click για ανάπτυξη... 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #337 11-02-09 13:12 μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπα Νικο....μεσα εκει μαλλον θα φαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:13 Ο drf έγραψε: #338 11-02-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 60 ευρω το αυτοκινητο ε? Σα πολλα να ειναι Το αναψυκτηριο ειναι κοντα απο το λιμανι? μηπως να μη παρουμε αμαξι... Click για ανάπτυξη... έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #339 11-02-09 13:22 Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 11-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από drf: έξι ευρώ βρε!!!! όχι δεν έιναι σχετικά κοντά , ούτε πας με τα πόδια , σίγουρα θες ταξί ή λεωφορείο (έχω πάει σε άλλη εκδήλωση που γίνεται εκεί) Click για ανάπτυξη... αντε βρεεβγαινε ενα σηματακι σα μηδενικο διπλα στο 6 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.