Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

παιδιααααααααααααα!!!!!! τωρα πηρα χαμπαρι τι γινεται...θα μπει το σειριοπαιδο σε διαγωνισμο...αχ!!!!!θα σαρωσει το παιδι τι λεμε τωρα!!!!!!!!:up::up::up: αν ηταν λιγο πιο ησυχο το Ηρακι μου θα ερχομουν και γω...αλλα δεν θελω να το ταλαιπωρησω μια που σιχαινεται την γατοφορο..εδω στο γιατρο και με το ζορι παμε..:P:Pδαγκωνουμε τα κακγελα..ποτε ειναι ο διαγωνισμος...ειναι ελευθερη η εισοδος????:P
αχ!! αν εχω παρεουλα θα ηθελα και γω να ερθω...πωπω..με τοσα γατσουλια εκει μεσα..θα μας ψαχνουν πριν φυγουμε μηπως πηραμε κανενα...ξερετε παραπεσε καταλαθος..:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! :P:P:P:lol::lol::lol:
Ντροπη σας!:mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω αν ημουν στη θεση της Δωρας θα προσεχα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ......;)
Νιωθω οτι ο Σειριος εχει μια ικανοτητα που δεν την ξερει η μαμα του... Να γινεται αορατος!!!! :P:lol::lol::lol:

Παιδιά ξέρετε τί ώρα περίπου θα ξεκινήσει η έκθεση και πότε θα τελειώσει;Θα τραβήξει δλδ μέχρι το απόγευμα ή πιο νωρίς;:hmm:

Η Νεκταρια μου ειπε οτι θα εχουμε τελειωσει ως τις 6 μαλλον.

Νομιζω 10.00-19.00 και στις 8.30 αυτοι που συμμετεχουν... Καπου στις προηγουμενες σελιδες ειχε η Νεκταρια ανακοινωση.
Ασχετο, αλλα οι καταυλακιωτες μπορουμε να παμε κι απο Μεγαλο Πευκο... Ειναι καλυτερα απο εκει, ξερει καποιος?

Παιδιά ξέρετε τί ώρα περίπου θα ξεκινήσει η έκθεση και πότε θα τελειώσει;Θα τραβήξει δλδ μέχρι το απόγευμα ή πιο νωρίς;:hmm:
στις 7 τελειωνει

:lol::lol::lol:
καλε κανω γυμναστικη...στην ηλικια μου ειναι απαραιτητη....:cool::P
τωρα ειμαι σπιτι με τη ψω ψω στην αγκαλια και καφεδακι....
ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΩΡΑΚΙ:up:

:lol::lol::lol:
καλε κανω γυμναστικη...στην ηλικια μου ειναι απαραιτητη....:cool::P
τωρα ειμαι σπιτι με τη ψω ψω στην αγκαλια και καφεδακι....
ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΩΡΑΚΙ:up:

Για να αφησει ο Μουψης να τον παρουν αγκαλια, θα πρεπει ή να νυσταζει παρα πολυ ή να κοιμαται ηδη. Και αυτο υπο προϋποθεσεις....

κανενα event να μη κανουμε στην εκθεση?
πχ. αφιιερωμα σε καποιαα φυλη?στη Σοφια ειχε αφιερωμα στις Περσικες και στις Βρετανικες...δε πηγα σε κανενα απο τις 2:redface:η Νικολετα το παρακολουθησε....Νικολετα τι ακριβως εγινε στο αφιερωμα??:hmm:
πχ. θα μπορουσαμε να εγκαινιασουμε μια νεα φυλη....ε Δωρα? ;);):Pκαι να συμβουλευτουμε και τη γνωμη των κριτων:P

κανενα event να μη κανουμε στην εκθεση?
πχ. αφιιερωμα σε καποιαα φυλη?στη Σοφια ειχε αφιερωμα στις Περσικες και στις Βρετανικες...δε πηγα σε κανενα απο τις 2:redface:η Νικολετα το παρακολουθησε....Νικολετα τι ακριβως εγινε στο αφιερωμα??:hmm:
πχ. θα μπορουσαμε να εγκαινιασουμε μια νεα φυλη....ε Δωρα? ;);):Pκαι να συμβουλευτουμε και τη γνωμη των κριτων:P

Μπορουμε να κανουμε αφιερωμα στην Ουκρανικη φυλη. Οι Βρετανιδες δε λενε... ξερετε τωρα... απο Περσες παλι δεν ξερω :hmm:.
Α.... για γατες λεμε.... ουπς....:redface:

Μπορουμε να κανουμε αφιερωμα στην Ουκρανικη φυλη. Οι Βρετανιδες δε λενε... ξερετε τωρα... απο Περσες παλι δεν ξερω :hmm:.
Α.... για γατες λεμε.... ουπς....:redface:
γατες ειναι κι αυτες βρε;)...γι'αυτο σας εχουν αδειασει τα πορτοφολια:P:lol::lol:

Ναι ναι ωραια ιδεα,να την πουμε στη Νεκταρια οταν μπει!Για τη νεα φυλη δεν ειμαι σιγουρη γιουλη,ο πρωτος της επιβητορας θα ειναι στειρωμενος!:lol:
Το "ολη δικη σου" δεν το επιασε ο Παυλος,ευτυχως.:lol:

καταλαβες? τα λεμε καλα καλα και μετα παριστανουμε τους ερυθροδερμους:P:lol::lol:

Ναι ναι ωραια ιδεα,να την πουμε στη Νεκταρια οταν μπει!Για τη νεα φυλη δεν ειμαι σιγουρη γιουλη,ο πρωτος της επιβητορας θα ειναι στειρωμενος!:lol:
ναι δεν το επιασε...ουτε κι οτι θα περασουμε μια αξεχαστη νυχτα παρεα στο ξενοδοχειο της Σαλαμινας...:blink::blink::redface::P:lol::lol::lol:

παιδι μου ο Σειριος θα αποτελει το δειγμα ειπαμε....
Θα το σηκωσει ψηλα ο κριτης και θα αναφωνησει!
Ιδου το προτυπο! Τσακιστητε τωρα να φτιαξετε ομοιες με αυτην γατες:P:lol::lol::lol:

Αληθεια, πως μου ξεφυγε αυτο? :hmm:

ναι δεν το επιασε...ουτε κι οτι θα περασουμε μια αξεχαστη νυχτα παρεα στο ξενοδοχειο της Σαλαμινας...:blink::blink::redface::P:lol::lol::lol:
Να με ποιον θα κλεισω το δικλινο!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back