ria23
Διάσημο μέλος

αν ηταν λιγο πιο ησυχο το Ηρακι μου θα ερχομουν και γω...αλλα δεν θελω να το ταλαιπωρησω μια που σιχαινεται την γατοφορο..εδω στο γιατρο και με το ζορι παμε..
δαγκωνουμε τα κακγελα..ποτε ειναι ο διαγωνισμος...ειναι ελευθερη η εισοδος????
αχ!! αν εχω παρεουλα θα ηθελα και γω να ερθω...πωπω..με τοσα γατσουλια εκει μεσα..θα μας ψαχνουν πριν φυγουμε μηπως πηραμε κανενα...ξερετε παραπεσε καταλαθος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ντροπη σας!Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιωθω οτι ο Σειριος εχει μια ικανοτητα που δεν την ξερει η μαμα του... Να γινεται αορατος!!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασχετο, αλλα οι καταυλακιωτες μπορουμε να παμε κι απο Μεγαλο Πευκο... Ειναι καλυτερα απο εκει, ξερει καποιος?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στις 7 τελειωνειΠαιδιά ξέρετε τί ώρα περίπου θα ξεκινήσει η έκθεση και πότε θα τελειώσει;Θα τραβήξει δλδ μέχρι το απόγευμα ή πιο νωρίς;![]()
EL GATO
Διάσημο μέλος
Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

καλε κανω γυμναστικη...στην ηλικια μου ειναι απαραιτητη....

τωρα ειμαι σπιτι με τη ψω ψω στην αγκαλια και καφεδακι....
ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΩΡΑΚΙ

EL GATO
Διάσημο μέλος
καλε κανω γυμναστικη...στην ηλικια μου ειναι απαραιτητη....
τωρα ειμαι σπιτι με τη ψω ψω στην αγκαλια και καφεδακι....
ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΩΡΑΚΙ![]()
Για να αφησει ο Μουψης να τον παρουν αγκαλια, θα πρεπει ή να νυσταζει παρα πολυ ή να κοιμαται ηδη. Και αυτο υπο προϋποθεσεις....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πχ. αφιιερωμα σε καποιαα φυλη?στη Σοφια ειχε αφιερωμα στις Περσικες και στις Βρετανικες...δε πηγα σε κανενα απο τις 2
η Νικολετα το παρακολουθησε....Νικολετα τι ακριβως εγινε στο αφιερωμα??
πχ. θα μπορουσαμε να εγκαινιασουμε μια νεα φυλη....ε Δωρα?

και να συμβουλευτουμε και τη γνωμη των κριτων
EL GATO
Διάσημο μέλος
κανενα event να μη κανουμε στην εκθεση?
πχ. αφιιερωμα σε καποιαα φυλη?στη Σοφια ειχε αφιερωμα στις Περσικες και στις Βρετανικες...δε πηγα σε κανενα απο τις 2η Νικολετα το παρακολουθησε....Νικολετα τι ακριβως εγινε στο αφιερωμα??
πχ. θα μπορουσαμε να εγκαινιασουμε μια νεα φυλη....ε Δωρα?και να συμβουλευτουμε και τη γνωμη των κριτων
![]()
Μπορουμε να κανουμε αφιερωμα στην Ουκρανικη φυλη. Οι Βρετανιδες δε λενε... ξερετε τωρα... απο Περσες παλι δεν ξερω
.Α.... για γατες λεμε.... ουπς....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γατες ειναι κι αυτες βρεΜπορουμε να κανουμε αφιερωμα στην Ουκρανικη φυλη. Οι Βρετανιδες δε λενε... ξερετε τωρα... απο Περσες παλι δεν ξερω.
Α.... για γατες λεμε.... ουπς....![]()
...γι'αυτο σας εχουν αδειασει τα πορτοφολια

EL GATO
Διάσημο μέλος
γατες ειναι κι αυτες βρε...γι'αυτο σας εχουν αδειασει τα πορτοφολια
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Το "ολη δικη σου" δεν το επιασε ο Παυλος,ευτυχως.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καταλαβες? τα λεμε καλα καλα και μετα παριστανουμε τους ερυθροδερμους

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι δεν το επιασε...ουτε κι οτι θα περασουμε μια αξεχαστη νυχτα παρεα στο ξενοδοχειο της Σαλαμινας...Ναι ναι ωραια ιδεα,να την πουμε στη Νεκταρια οταν μπει!Για τη νεα φυλη δεν ειμαι σιγουρη γιουλη,ο πρωτος της επιβητορας θα ειναι στειρωμενος!
Το "ολη δικη σου" δεν το επιασε ο Παυλος,ευτυχως.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παιδι μου ο Σειριος θα αποτελει το δειγμα ειπαμε....Ναι ναι ωραια ιδεα,να την πουμε στη Νεκταρια οταν μπει!Για τη νεα φυλη δεν ειμαι σιγουρη γιουλη,ο πρωτος της επιβητορας θα ειναι στειρωμενος!
Θα το σηκωσει ψηλα ο κριτης και θα αναφωνησει!
Ιδου το προτυπο! Τσακιστητε τωρα να φτιαξετε ομοιες με αυτην γατες

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ναι ναι ωραια ιδεα,να την πουμε στη Νεκταρια οταν μπει!Για τη νεα φυλη δεν ειμαι σιγουρη γιουλη,ο πρωτος της επιβητορας θα ειναι στειρωμενος!
Αληθεια, πως μου ξεφυγε αυτο?

moukelis
Επιφανές μέλος
Να με ποιον θα κλεισω το δικλινο!ναι δεν το επιασε...ουτε κι οτι θα περασουμε μια αξεχαστη νυχτα παρεα στο ξενοδοχειο της Σαλαμινας...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool