prince
Διάσημο μέλος
Θα θελα και γώ να φέρω τη θηλυκιά μου αλλά δυστυχώς συμβαίνουν τα παρακάτω 1. αντιπαθεί φρικτά κάθε έννοια πλυσίματος και δυστυχώς η τροφή που τρώει της αφήνει καφέ λεκέδες στα χέρια και το μουτράκι από το γλύψιμο, 2. φοβάται υπερβολικά τον κόσμο, 3. αντιπαθεί τον περιορισμό σε κλουβί καθώς και το να την πιάνουν, 4. (και κυριότερο) μάλλον μπαίνει σε οίστρο αν κρίνω από τη συμπεριφορά της προς τους αρσενικούς και το γεγονός ότι πλέον τους κωλοτρίβεται, και δεν ξεκολάει από κοντά τους (βέβαια έχω και όλα τα άλλα συμπτώματα που είχε τις τελευταίες δύο μέρες την προηγούμενη φορά και που τότε μου είχαν κάνει εντύπωση).
Όσο για τον πρίνς που μπορώ να του βγάλω το πέντιγκρι δυστυχώς έχει σμυγματόρροια και αναγκάστηκα να του ξυρίσω την ουρά για να του την περιθάλψω. Ο πάρης μου δεν έχει δυνατότητα να βγάλει χαρτιά.
Ηθική συμπαράσταση προσφέρω μόνο (μήπως να σουφρώσω τον κάρλο μου τον κεραμιδόγατο να τον πλύνω και να τον φέρω;....) Θα σας κάνω κερκίδα... Να φτιάξω πανό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Θα μπει σε κλουβι μακρυα απο το κοσμο και τις αλλες γατες γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνος!
Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου

moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη θα φερεις και το Μορφεα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Στην Εκθεση θα συμμετεχει και το φαβορι Barishu Morpheus Catali's! Sacred Cat of Birman
Θα μπει σε κλουβι μακρυα απο το κοσμο και τις αλλες γατες γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνος!
Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναιΓιουλη θα φερεις και το Μορφεα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()

οταν εμαθαν οι εκτροφεις οτι θα παω μονο τη Σεμελη, μου τα΄χωσαν...καλα δεν θα πας αυτο το κελεπουρι?? Μου ειπαν

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που θα τον δω απο κοντα!ναιοταν εμαθαν οι εκτροφεις οτι θα παω μονο τη Σεμελη, μου τα΄χωσαν...καλα δεν θα πας αυτο το κελεπουρι?? Μου ειπαν
![]()

Μονο απο τα γαντια του χανει ποντους;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μονο απο εκει...αλλα δεν παω για βραβευσεις Δωρα...βραβευσεις θελω να παρουν οι εκτροφεις...παω γιατι το MFC το απαιτησεΔε μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που θα τον δω απο κοντα!
Μονο απο τα γαντια του χανει ποντους;

moukelis
Επιφανές μέλος
Μονο απο εκει...αλλα δεν παω για βραβευσεις Δωρα...βραβευσεις θελω να παρουν οι εκτροφεις...παω γιατι το MFC το απαιτησε![]()

Για τη φουκαριαρα τη μανα του Μορφεα ε;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πως θα το κρατησω το τερας στους κριτες? Θα τους φαει!
Τους πληρωνει ο EOΓ μετα ή η Royal?
Eσυ θα μου τον πας στη κριση ε??

Raisa
Περιβόητο μέλος
αποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος.... 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πατριωτισα Νικολετα...μαζι στον αγωνα με τη FIFE!Μετά από έντονες και επίμονες πιέσεις εκ ανωτέρωναποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος....
![]()

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο συντροφο Fidel

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα κανουμε αλλαξοποπιεςΩωωω ΚΑΙ Φιντελ;Πρεπει να δω ποιος θα ασχοληθει με τον Σειριο,εγω θα ειμαι φευγατη για αλλα κλουβακια!![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
staman2
Περιβόητο μέλος
Γιουλη ξεράθηκα με την επωνυμία!!!! Καλα θα γίνει χαμός στην έκθεση!!! Μάλλον πηγαδάκια με χάχανα και επιφωνήματα θα υπάρχουν. Καλέ εμεις θα είμαστε μια μεγάαααλη οικογένεια!!!!Στην Εκθεση θα συμμετεχει και το φαβορι Barishu Morpheus Catali's! Sacred Cat of Birman
Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου![]()

Ηταν ανάγκη να ακούσεις να στο λένε οι εκτροφεις???? Εγώ τι σου έλεγα? Που είμαι και fun του παιδιου σου τόσον καιρο!ναιοταν εμαθαν οι εκτροφεις οτι θα παω μονο τη Σεμελη, μου τα΄χωσαν...καλα δεν θα πας αυτο το κελεπουρι?? Μου ειπαν
![]()

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Θα είναι κι ο μπαμπάς μας στην έκθεση!!!! ΚΑλα θα τρελλαθώ !!! Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει μια ιδιαίτερη τιμητική τελετή νομίζω για την Φιντελο -οικογένεια καθότι θα έχουμε την πλειοψηφία συγγενων στην έκθεση! Λοιπον περιμένουμε να μας αφιερώσετε άσμα και ό,τι έχετε ευχαριστηση!Μετά από έντονες και επίμονες πιέσεις εκ ανωτέρωναποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος....
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
ΑΛΗΘΕΙΑ?????????????????? Κι εμεις σε αγαπάμε πολύ. Και ... είδες τι λέω? Επιθυμούμε κυρία πρόεδρε, αφιερωμα ΦΙΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! στην έκθεσηΓιουλακι και Νικολεττακι δεν μπορω να πω τπτ αλλο εκτος απο ενα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία.
ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οφειλω να ομολογησω οτι ΟΛΟΙ το κανουμε για σενα Νεκταρινι....κι επειδη το αξιζεις μεγάλη ΓατομαναΓιουλακι και Νικολεττακι δεν μπορω να πω τπτ αλλο εκτος απο ενα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειοΑΛΗΘΕΙΑ?????????????????? Κι εμεις σε αγαπάμε πολύ. Και ... είδες τι λέω? Επιθυμούμε κυρία πρόεδρε, αφιερωμα ΦΙΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! στην έκθεση
Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία.
ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε..![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Νααααιιιιιιιιιιιιιιι !!!! Πλάκα πλάκα αν γίνεται γιατί όχι????να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειο![]()
Μήπως να έφερνε κι η Γιάννα τη Λουνίτσα με τα μωρά??
Τρομερή πρωτοτυπία θα ήταν . Αλλα γίνεται?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η γνωμη μου ειναι οτι η μαμα Ραισα και η Luna θα ταλαιπωρηθουν και θα νοιωσουν μεγαλη ανασφαλεια με τα μωρα τους αναμεσα σε τοσες γατες...δεν ειναι σωστο...Νααααιιιιιιιιιιιιιιι !!!! Πλάκα πλάκα αν γίνεται γιατί όχι????
Μήπως να έφερνε κι η Γιάννα τη Λουνίτσα με τα μωρά??
Τρομερή πρωτοτυπία θα ήταν . Αλλα γίνεται?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool