Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #721 26-02-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην Εκθεση θα συμμετεχει και το φαβορι Barishu Morpheus Catali's! Sacred Cat of Birman Θα μπει σε κλουβι μακρυα απο το κοσμο και τις αλλες γατες γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνος! Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά από έντονες και επίμονες πιέσεις εκ ανωτέρων αποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος.... Click για ανάπτυξη... θα ερθουν και τα πιο ομορφα αγορια του φορουμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:16 Ο EL GATO έγραψε: #722 26-02-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ερθουν και τα πιο ομορφα αγορια του φορουμ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο drf έγραψε: #723 26-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #724 26-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #725 26-02-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Click για ανάπτυξη... Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η Luna έγραψε: #726 26-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... ναι..!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #727 26-02-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην Εκθεση θα συμμετεχει και το φαβορι Barishu Morpheus Catali's! Sacred Cat of Birman Θα μπει σε κλουβι μακρυα απο το κοσμο και τις αλλες γατες γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνος! Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά από έντονες και επίμονες πιέσεις εκ ανωτέρων αποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος.... Click για ανάπτυξη... θα ερθουν και τα πιο ομορφα αγορια του φορουμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:16 Ο EL GATO έγραψε: #722 26-02-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ερθουν και τα πιο ομορφα αγορια του φορουμ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο drf έγραψε: #723 26-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #724 26-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #725 26-02-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Click για ανάπτυξη... Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η Luna έγραψε: #726 26-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... ναι..!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #727 26-02-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ερθουν και τα πιο ομορφα αγορια του φορουμ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο drf έγραψε: #723 26-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #724 26-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #725 26-02-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Click για ανάπτυξη... Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η Luna έγραψε: #726 26-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... ναι..!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #727 26-02-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #724 26-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #725 26-02-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Click για ανάπτυξη... Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η Luna έγραψε: #726 26-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... ναι..!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #727 26-02-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #725 26-02-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Click για ανάπτυξη... Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η Luna έγραψε: #726 26-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... ναι..!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #727 26-02-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ?????????? Click για ανάπτυξη... Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η Luna έγραψε: #726 26-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... ναι..!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #727 26-02-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα. Ουπς... για γατες μιλαγες, ε? Click για ανάπτυξη... ναι..!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Ο EL GATO έγραψε: #727 26-02-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε.. Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 27-02-09 08:42 Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:45 Η roulsydney: #729 27-02-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:46 Η Havana έγραψε: #730 27-02-09 08:46 καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 27-02-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα? Click για ανάπτυξη... γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη... Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα.... ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!! Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο?? Click για ανάπτυξη... βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η Νεκταρια έγραψε: #732 27-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ακομα Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #733 27-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε Click για ανάπτυξη... οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #734 27-02-09 11:40 Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω τρεξιματα με τη μικρη που φιλοξενω Νεκταρια,και τα αεροπορικα εισητηρια και δεν προλαβα. Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #735 27-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η alice έγραψε: #736 27-02-09 11:42 Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #737 27-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν! Click για ανάπτυξη... Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #738 27-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα... Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου Click για ανάπτυξη... Πανέμορφε Μορφέα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η moukelis έγραψε: #739 27-02-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alice: Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω! Θα σε φαμε ολες μαζι μετα! Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ. Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η moukelis έγραψε: #740 27-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα! Click για ανάπτυξη... Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.