Raisa
Περιβόητο μέλος
Πατριωτισα Νικολετα...μαζι στον αγωνα με τη FIFE!
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο συντροφο Fidel![]()
Έτσι έτσι...μαζί στον αγώνα με την άτιμη την FIFE

Ωωωω ΚΑΙ Φιντελ;Πρεπει να δω ποιος θα ασχοληθει με τον Σειριο,εγω θα ειμαι φευγατη για αλλα κλουβακια!![]()

Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία.
ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε..
Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό
...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό!

οφειλω να ομολογησω οτι ΟΛΟΙ το κανουμε για σενα Νεκταρινι....κι επειδη το αξιζεις μεγάλη Γατομανα![]()
Ακριβώς!

να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειο
Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό!
Νααααιιιιι!!!! αγάααααπη Ραϊσάκι μου!! Πού θα μου πάει θα την γνωρίσω τη μαμα μας!
Δίκιο έχεις μωρέ... Το είπε κι η Γιουλη πριν. Οπωσδήποτε έχετε δικιο. Θα διαταράσσονταν τα χρυσά μου.! Μονον αν ήταν πιο μεγάλα ίσως και είχαν απογαλακτιστει.Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!!![]()
Πχ. τον Μάη όπως λέει η Νικολέτα. Μια χαρά θα είναι τότε.
![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτεροΕγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση![]()

Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα.

Fotini
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο
Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα.![]()
Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτηταςΕμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου...![]()

(μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω.με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας
(μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω)

Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι!

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω.
Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι!![]()
πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο?Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου

Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου

moukelis
Επιφανές μέλος
Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ.Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις...![]()

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω...ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο?
Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου
Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου![]()
Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε λιστα δεν εχεις ακομα?Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω...
Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση.![]()
Εγω εχω εκρινει ήδη 3

ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα...καλε λιστα δεν εχεις ακομα?Εγω εχω εκρινει ήδη 3
ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμαΕιχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα...![]()

Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σωστα...Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε.![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χεΘα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum![]()
Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ??????????Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα...![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool