Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Πατριωτισα Νικολετα...μαζι στον αγωνα με τη FIFE!;):up:
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο συντροφο Fidel:up::lol:

Έτσι έτσι...μαζί στον αγώνα με την άτιμη την FIFE;):lol::lol:

Ωωωω ΚΑΙ Φιντελ;Πρεπει να δω ποιος θα ασχοληθει με τον Σειριο,εγω θα ειμαι φευγατη για αλλα κλουβακια!:lol:
:lol::lol::lol:

Και πού να φέρναμε και τη μαμα Ραϊσα. Ε Νικολετάκι? Θα έφερνα το δίχως άλλο κασσετόφωνο και θα κάναμε πανηγυρική εισοδο με κουστωδία.
ΤΙ λεω η άτιμη χεχεχε..

Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό;)...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό!:lol::lol::lol:

οφειλω να ομολογησω οτι ΟΛΟΙ το κανουμε για σενα Νεκταρινι....κι επειδη το αξιζεις μεγάλη Γατομανα:)

Ακριβώς!;)

να τη φερει μαζι με ολη τη γεννα...δεν θα εχουμε αλλη γεννα και θα παρει βραβειο

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!!;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση :P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή είναι το βαρύ πυροβολικό;)...την κρατάμε για επιθέσεις στο εξωτερικό!:lol::lol::lol:
Νααααιιιιι!!!! αγάααααπη Ραϊσάκι μου!! Πού θα μου πάει θα την γνωρίσω τη μαμα μας!:):):D

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....αλλά θα μας δείτε οικογενειακώς στην Σοφια τον Μάιο!!!!;):up:
Δίκιο έχεις μωρέ... Το είπε κι η Γιουλη πριν. Οπωσδήποτε έχετε δικιο. Θα διαταράσσονταν τα χρυσά μου.! Μονον αν ήταν πιο μεγάλα ίσως και είχαν απογαλακτιστει.:hmm:Πχ. τον Μάη όπως λέει η Νικολέτα. Μια χαρά θα είναι τότε.:up:

Εγω επειδη αρχισα να χανομαι, αρχιζω να εκτυπωνω φωτο των γατιων σας με τα ονοματα τους απο κατω να φτιαξω ενα καταλογο να ξερω ποια ειναι στην εκθεση :P:P:P:P
Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο:lol::lol::lol:
Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα.:lol::lol:
:lol:

Νομίζω ότι αυτο είναι και το καλλιτερο:lol::lol::lol:
Θα μας αναζητάς με τις φωτο τους. Και εμεις λέμε να βάλουμεκαι το όνομά τους στο κλουβάκι τους οπότε θα μας βρεις ευκολα.:lol::lol::lol:

Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum:P

Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου...:lol:

Εμενα θα με καταλαβετε στανταρ,ειμαι η πιο πολυλογου...:lol:
με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας :lol::lol::lol:
(μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω:P)

με τα ερωτηματολογια στη μασχαλη ετοιμη για συνεντευξη καταλληλοτητας :lol::lol::lol:
(μαρι Δωρα δε πιστευω να σε πειραζει που σε πειραζω:P)
Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω.;):P
Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι!:lol:

Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... :whistle::whistle::whistle:

Μαρη Γιουλη,αφου κι εγω σε πειραζω.;):P
Δε θα εχω να δωσω μωρο για υιοθεσια στην Εκθεση οποτε δε θα φερω τα χαρτια μου μαζι!:lol:
ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος);)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο?
Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου:P
:lol::lol::lol::lol:
Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου:lol:

Μωρο θα εχεις, για υιοθεσια δε θα το δωσεις, αλλα ποτε δεν ξερεις... :whistle::whistle::whistle:
Το αγορι μου δεν ειναι πλεον μωρο.Εκτος αν εννοειτε μωρο οπως ο Ντεπ.:rolleyes::lol:

ναι...αλλα σκεψου ολους αυτους τους επισκεπτες που θα λενε, αχ βαλτε με στη λιστα αναμονης για Βιρμανακι...(μη ξεχνας οτι θα εχω μαζι μου το μελλοντικο ζευγος);)πως θα κρινουμε το καλυτερο μελλοντικο γατογονιο?
Λοιπον 1-2 θα εχουμε Interview στους υποψηφιους στο περιπτερο μου:P
Επειδη με βλεπω εγω να λεω σε ολους ναι, θελω εναν καλο ξεκαθαριστη μαζι μου:lol:
Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω...
Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση.:lol:

Εκκαθαρισστης,ξεκαθαριστης,το καθαρισμα παντως δεν το γλιτωνω...
Το κοσκινισμα θα γινει αφου γεννηθουν τα μωρα Γιουλιτσκα,τι νομιζεις,οι γονεις για τα μωρα της Μόιρας τοσο ευκολα θα τα παρουν;Ας γεννηθουν με το καλο τα μικρα και θα αναλαβει η Ιερα Εξεταση.:lol:
καλε λιστα δεν εχεις ακομα?:hmm: Εγω εχω εκρινει ήδη 3:cool::P
ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα:lol::lol:

καλε λιστα δεν εχεις ακομα?:hmm: Εγω εχω εκρινει ήδη 3:cool::P
ο ενας μαλιστα ψαχνει για γατοπροικα απο τωρα:lol::lol:
Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα...:(

Ειχα λιστα με 16,τους περιορισα στους 4,αλλα θα συμπληρωσουν χαρτια και ερωτηματολογια αφου γεννηθουν τα μικρα.Ασε,θελουν και οι δικοι μου σαν τρελοι ενα,αλλα ειναι ηδη κλεισμενα...:(
α...θα σε μαλωσω...προηγειται η μαμα:mad::P
Μπορει να κανει και 5 ομως...τα Σιαμεζακια κανουν συνηθως πολλα;)

Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε.:)

Μπα,και η μαμα και η γιαγια της τεσσερα εκαναν,ειναι και πολυ μικρουλα,μπορει να μην κανει ουτε τεσσερα.Τελος παντων,ας ζευγαρωσει με το καλο κι ας πανε ολα καλα και θα δουμε.:)
Σωστα...:)

Θα πρότεινα να βάλετε κι εσείς καρτελάκι με όνομα και ψευδώνυμο για να ξέρουμε ποιοί είναι οι "συνάδελφοι" από το forum:P
Ναι εγώ λέω να φοράω το καρτελάκι μου που έχω απ΄τη συνάντηση που είχα πάει πέρυσι! χε χε

Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ??????????:mad:

Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back