Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #761 27-02-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Παγκοσμιως ολοι οι ομιλοι γατας δεν ασχολουνται με τη περισυλογη ,περιθαλψη και υιοθεσια των ζωων.Οι ομιλοι καθε χωρας υπαγονται στη FIFe(Διεθνη Συνομοσπονδια Γατας) που εδρευει στη Γενευη και ο σκοπος της ειναι η προστασια και η βελτιωση των καθαροαιμων. Μελη ειναι συνηθως εκτροφεις αλλα και πολλοι ιδιωτες.Μια απο τις απολαβες που εχει ενα μελος ειναι οτι οταν γινονται εκθεσεις τα μελη εχουν καλυτερη τιμη στις συμμετοχες κατι που δεν συμβαινει στην Ελλαδα βεβαιως γιατι ηδη εχουμε χαμηλο κοστος.Οι τιμες εξω ειναι πχ στην Ιταλια 25 ευρω για καθε γατα .Ενα μελος μπορει ακομα να βοηθησει με πολλους τροπους για τη διεξαγωγη μιας εκθεσης.Και αλλα ακομα..... Αλλα νομιζω Δωρα μου οτι η γραφη δεν ειναι ευκολος τροπος για να συζητησουμε ενα τοσο μεγαλο θεμα.Θα εισηγηθω ωστε να αναφερθει το θεμα αυτο στην εκθεση που θα γινει, γιατι εκτος απο σενα σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι που θα εχουν τις αποριες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #762 27-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Πιστευω να με αφησει να του πω "ηρθα να πω δυο κουβεντες για την εκθεση και τη ρατσα που εκτρεφω.Ε αμα μιλας εσυ δεν θα προλαβω να πω τπτ" Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ο,τι πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #763 27-02-09 15:47 τωρα τα ειδα τα νεα!!!μπραβο Νεκταρια και μπραβο και στην sabi που το κανονισε!!!! αν δεν δουλευω θα σε δω σιγουρα!!!και τον κουκλο σου και εσενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #764 27-02-09 15:52 Σ'ευχαριστω πολυ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #765 27-02-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #766 27-02-09 16:36 Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #767 27-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Παγκοσμιως ολοι οι ομιλοι γατας δεν ασχολουνται με τη περισυλογη ,περιθαλψη και υιοθεσια των ζωων.Οι ομιλοι καθε χωρας υπαγονται στη FIFe(Διεθνη Συνομοσπονδια Γατας) που εδρευει στη Γενευη και ο σκοπος της ειναι η προστασια και η βελτιωση των καθαροαιμων. Μελη ειναι συνηθως εκτροφεις αλλα και πολλοι ιδιωτες.Μια απο τις απολαβες που εχει ενα μελος ειναι οτι οταν γινονται εκθεσεις τα μελη εχουν καλυτερη τιμη στις συμμετοχες κατι που δεν συμβαινει στην Ελλαδα βεβαιως γιατι ηδη εχουμε χαμηλο κοστος.Οι τιμες εξω ειναι πχ στην Ιταλια 25 ευρω για καθε γατα .Ενα μελος μπορει ακομα να βοηθησει με πολλους τροπους για τη διεξαγωγη μιας εκθεσης.Και αλλα ακομα..... Αλλα νομιζω Δωρα μου οτι η γραφη δεν ειναι ευκολος τροπος για να συζητησουμε ενα τοσο μεγαλο θεμα.Θα εισηγηθω ωστε να αναφερθει το θεμα αυτο στην εκθεση που θα γινει, γιατι εκτος απο σενα σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι που θα εχουν τις αποριες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #762 27-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Πιστευω να με αφησει να του πω "ηρθα να πω δυο κουβεντες για την εκθεση και τη ρατσα που εκτρεφω.Ε αμα μιλας εσυ δεν θα προλαβω να πω τπτ" Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ο,τι πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #763 27-02-09 15:47 τωρα τα ειδα τα νεα!!!μπραβο Νεκταρια και μπραβο και στην sabi που το κανονισε!!!! αν δεν δουλευω θα σε δω σιγουρα!!!και τον κουκλο σου και εσενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #764 27-02-09 15:52 Σ'ευχαριστω πολυ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #765 27-02-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #766 27-02-09 16:36 Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #767 27-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Πιστευω να με αφησει να του πω "ηρθα να πω δυο κουβεντες για την εκθεση και τη ρατσα που εκτρεφω.Ε αμα μιλας εσυ δεν θα προλαβω να πω τπτ" Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ο,τι πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #763 27-02-09 15:47 τωρα τα ειδα τα νεα!!!μπραβο Νεκταρια και μπραβο και στην sabi που το κανονισε!!!! αν δεν δουλευω θα σε δω σιγουρα!!!και τον κουκλο σου και εσενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #764 27-02-09 15:52 Σ'ευχαριστω πολυ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #765 27-02-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #766 27-02-09 16:36 Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #767 27-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα τα ειδα τα νεα!!!μπραβο Νεκταρια και μπραβο και στην sabi που το κανονισε!!!! αν δεν δουλευω θα σε δω σιγουρα!!!και τον κουκλο σου και εσενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #764 27-02-09 15:52 Σ'ευχαριστω πολυ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #765 27-02-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #766 27-02-09 16:36 Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #767 27-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ'ευχαριστω πολυ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #765 27-02-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #766 27-02-09 16:36 Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #767 27-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #766 27-02-09 16:36 Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #767 27-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η staman2 έγραψε: #767 27-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Ο EL GATO έγραψε: #768 27-02-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος... Click για ανάπτυξη... Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!! Τοσο πολυ....!!!! Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:13 Ο EL GATO έγραψε: #769 27-02-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!! Click για ανάπτυξη... Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #770 28-02-09 17:57 Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρηκα και αλλο ενα ενα φτηνοτερο ξενοδοχειο λεγεται ΜΙΡΑΜΑΡΕ στη Βουλα. Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:11 Η Νεκταρια έγραψε: #771 28-02-09 18:11 I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I n v i t a t i o n Athens International Cat Show Sunday 22th March 2009 Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU) Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 ) Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels:Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? www.lesamishotel.gr/ Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT] Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #772 28-02-09 18:13 Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #773 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχειαΠολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει. Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #774 28-02-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #775 28-02-09 18:25 Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασια πως ειναι η Λουσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η Havana έγραψε: #776 28-02-09 18:25 παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #777 28-02-09 18:25 Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι δωσαμε προκαταβολη...Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:32 Η Νεκταρια έγραψε: #778 28-02-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ... προβληματιστικα ιδιαιτερα..... Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις. Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:37 Η Havana έγραψε: #779 28-02-09 18:37 αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αναφερομουν ουσιαστηκα οτι το νημα εδω του mycat που ειναι ισως το μοναδικο μεσω επικοινωνιας αυτη τη στιγμη ...... το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:45 Η Νεκταρια έγραψε: #780 28-02-09 18:45 Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το μονο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι καθε μερα να ανεβαζω την προσκληση.Συμφωνεις? Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.