Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παγκοσμιως ολοι οι ομιλοι γατας δεν ασχολουνται με τη περισυλογη ,περιθαλψη και υιοθεσια των ζωων.Οι ομιλοι καθε χωρας υπαγονται στη FIFe(Διεθνη Συνομοσπονδια Γατας) που εδρευει στη Γενευη και ο σκοπος της ειναι η προστασια και η βελτιωση των καθαροαιμων.Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις!
Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο;
Μελη ειναι συνηθως εκτροφεις αλλα και πολλοι ιδιωτες.Μια απο τις απολαβες που εχει ενα μελος ειναι οτι οταν γινονται εκθεσεις τα μελη εχουν καλυτερη τιμη στις συμμετοχες κατι που δεν συμβαινει στην Ελλαδα βεβαιως γιατι ηδη εχουμε χαμηλο κοστος.Οι τιμες εξω ειναι πχ στην Ιταλια 25 ευρω για καθε γατα .Ενα μελος μπορει ακομα να βοηθησει με πολλους τροπους για τη διεξαγωγη μιας εκθεσης.Και αλλα ακομα.....
Αλλα νομιζω Δωρα μου οτι η γραφη δεν ειναι ευκολος τροπος για να συζητησουμε ενα τοσο μεγαλο θεμα.Θα εισηγηθω ωστε να αναφερθει το θεμα αυτο στην εκθεση που θα γινει, γιατι εκτος απο σενα σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι που θα εχουν τις αποριες τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Πιστευω να με αφησει να του πω "ηρθα να πω δυο κουβεντες για την εκθεση και τη ρατσα που εκτρεφω.Ε αμα μιλας εσυ δεν θα προλαβω να πω τπτ"Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον![]()

Ο,τι πειςΜΕ ΜΙΣΟΣ.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
αν δεν δουλευω θα σε δω σιγουρα!!!και τον κουκλο σου και εσενα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος...α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο...
Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ!
Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται...![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Μπραβοοοο!!! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ!Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σουΒγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου
Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως
Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Δε νομιζω να τον κανουν κεφι Γιουλιτσκα,εκτος απο ανοστοτς ειναι και αχωνευτος...![]()
Η προσωπικη μου γνωμη για το ατομο του δεν γραφεται ουτε εδω μεσα!!!!
Τοσο πολυ....!!!!
Αλλα αφου καλεσε τη Νεκταρια, ας κανουμε τα στραβα ματια για λιγο και μολις τελειωσει τον ξαναμισουμε.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μπράβο Νεκταρία και απο μένα!!Εγώ πάντως εκείνη τη μέρα δεν πρόκειται να πάω στη δουλειά!!Θα πάρω ρεπό απο τον εαυτό μου μιας και είμαι το αφεντικό!!!
![]()
Α, δε μας τα 'χες πει αυτα!!!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σε λιγο θα ανεβασω παλι την INVITATION με το ξενοδοχειο.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Athens International Cat Show
Sunday 22th March 2009
Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com
Duration:10:00 - 19:00, Vet-check:from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchipVaccinations:Triple (+ Rabies when non EU)
Judges:Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs. M. Cristina Kowalczuk IT (All breed),Mrs. Hana Klein Gasbarri ( 2-3 )
Hotel “Miramare”** single room 35 ?, double room 40 ? [FONT="]https://miramarehotel-athens.com/greek/index.php[/FONT]
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, double room 95 ? Information's and reservations at: svetikarytch@hotmail.com
moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο...![]()
Δωρακι δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με τα ξενοδοχεια
Πολλα ειναι κλειστα και αλλα δεν απανταγανε τοτε που εψαχνα.Το συγκεκριμενο το ειχα ξαναπαρει.Αν δεν εχεις δωσει προκαταβολη μπορεις να πας στο αλλο.

staman2
Περιβόητο μέλος
Γιατι δεν μπορείτε να αλλάξετε? Στείλατε προκαταβολη ήδη?Κριμα που κλεισαμε ηδη ξενοδοχειο...![]()
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
προβληματιστικα ιδιαιτερα.....

moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εχεις δικιο Κατερινα,ομολογω οτι ηρθαν αποτομα τα πραγματα στον ομιλο και εννοω αλλαγη διοικητηκου και εκθεση μαζι.Κανεις δεν ειχε ενδιαφερθει πριν για το σαιτ που ειναι η βιτρινα του ομιλου.Τωρα προσπαθουμε να τα κανουμε ολα τοσο γρηγορα και ειναι τιμη μας.Τωρα βαζουμε γερες βασεις.παντως παιδια εψαχνα κατι σε αυτο το νημα σημερα και ειναι πολυ δυσκολο να το παρακολουθησει ενας επισκεπτης και οχι μελος του My cat και να μπορεσει ναβρει ακρη με το που γινεται τελικα η εκθση , τι διαδικασια χρειαζεται, που ειανι το σιτε του ομιλου , που ειναι η αιτηση , τι πρεπει αν εχει μαζι του τι πρεπει να κανει κλπ...
προβληματιστικα ιδιαιτερα.....![]()
Ποτε δεν ειχε πεσει τοση πολυ δουλεια.Στοχος μας ειναι η εκθεση να πετυχει παρα τις τοσες αντιξοτητες.ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ

Havana
Διάσημο μέλος
το εχουμε ριμαξει αρκετα και οι πληροφοριες που θα επρεπε να παρεχονται εχουν χαθει στις 75 σελιδες του νηματος και αν καποιςο θελησει να ερθει θα πρεπει να διαβασει 75 σελιδες για να παρει καποιες πληροφοριες.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Την Τριτη βγαινω και στο STAR ελπιζω να μετρησει θετικα και να υπαρξουν προσελευσεις.Εμ τι αλλο πια να κανω?Ταχω "παιξει" βρε Κατερινω μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο...