moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #121 05-02-09 09:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ ήταν τέλειος για τοσες ώρες ταξίδι κ τέτοια ταλαιπωρία. ΓΙ αυτο και στο πρότεινα να έρθετε μαζί στην έκθεση. Αλλωστε πώς θα ξέρεις αν δεν το δεις. Γενικά όμως αν πιστεύεις πως θα τον στρεσάρεις μην τον φέρεις. Εγώ τον Τίμυ ας πούμε κ τη Νάλα αν τους έφερνα θα τους ταλαιπωρούσα γιατι δεν γουστάρουν. Αλλα ο Πέρσης δεν έχει προβλημα, το ίδιο πιστεύω κι ο Σεβαχ μου. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητησω και με τη Νεκταρια που εχει μεγαλυτερη πειρα,θα δω κι αν μπορω να τα βγαλω περα με την περιποιηση που χρειαζεται,και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:23 Η alice έγραψε: #122 05-02-09 10:23 Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #123 05-02-09 10:34 Υπαρχει και ειδικη κατηγορια για ημιαιμα Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:14 Η alice έγραψε: #124 05-02-09 11:14 Για μενα ελεγα, οχι για τα παιδια μου! Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας! Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 05-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Click για ανάπτυξη... Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα... Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 05-02-09 11:22 Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης? Απο - Εως? Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η avtwvia έγραψε: #127 05-02-09 11:53 Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ ήταν τέλειος για τοσες ώρες ταξίδι κ τέτοια ταλαιπωρία. ΓΙ αυτο και στο πρότεινα να έρθετε μαζί στην έκθεση. Αλλωστε πώς θα ξέρεις αν δεν το δεις. Γενικά όμως αν πιστεύεις πως θα τον στρεσάρεις μην τον φέρεις. Εγώ τον Τίμυ ας πούμε κ τη Νάλα αν τους έφερνα θα τους ταλαιπωρούσα γιατι δεν γουστάρουν. Αλλα ο Πέρσης δεν έχει προβλημα, το ίδιο πιστεύω κι ο Σεβαχ μου. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητησω και με τη Νεκταρια που εχει μεγαλυτερη πειρα,θα δω κι αν μπορω να τα βγαλω περα με την περιποιηση που χρειαζεται,και θα δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:23 Η alice έγραψε: #122 05-02-09 10:23 Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #123 05-02-09 10:34 Υπαρχει και ειδικη κατηγορια για ημιαιμα Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:14 Η alice έγραψε: #124 05-02-09 11:14 Για μενα ελεγα, οχι για τα παιδια μου! Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας! Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 05-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Click για ανάπτυξη... Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα... Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 05-02-09 11:22 Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης? Απο - Εως? Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η avtwvia έγραψε: #127 05-02-09 11:53 Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #123 05-02-09 10:34 Υπαρχει και ειδικη κατηγορια για ημιαιμα Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:14 Η alice έγραψε: #124 05-02-09 11:14 Για μενα ελεγα, οχι για τα παιδια μου! Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας! Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 05-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Click για ανάπτυξη... Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα... Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 05-02-09 11:22 Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης? Απο - Εως? Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η avtwvia έγραψε: #127 05-02-09 11:53 Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχει και ειδικη κατηγορια για ημιαιμα Αλικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:14 Η alice έγραψε: #124 05-02-09 11:14 Για μενα ελεγα, οχι για τα παιδια μου! Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας! Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 05-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Click για ανάπτυξη... Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα... Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 05-02-09 11:22 Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης? Απο - Εως? Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η avtwvia έγραψε: #127 05-02-09 11:53 Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μενα ελεγα, οχι για τα παιδια μου! Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας! Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 05-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Click για ανάπτυξη... Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα... Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 05-02-09 11:22 Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης? Απο - Εως? Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η avtwvia έγραψε: #127 05-02-09 11:53 Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Σελω κι εγω!!!! Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα που δε συμμετεχουμε για βολτα! Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα... Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω??? Χιονατη-Shiba-Γατομανα Click για ανάπτυξη... Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα... Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 05-02-09 11:22 Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης? Απο - Εως? Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η avtwvia έγραψε: #127 05-02-09 11:53 Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρ, αναφερθηκαν πουθενα οι ωρες της Εκθεσης? Απο - Εως? Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η avtwvia έγραψε: #127 05-02-09 11:53 Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 05-02-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Kαι εγω θα ειμαι εκει.. Χωρις την Καρμεν ομως.. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η avtwvia έγραψε: #129 05-02-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree? Τωρα εισαι στη Χιο? Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 05-02-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα.. Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις.. Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου.. Click για ανάπτυξη... Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Η elvenstar: #131 05-02-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #132 05-02-09 12:25 Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο drf έγραψε: #133 05-02-09 12:28 φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #134 05-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο drf έγραψε: #135 05-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !! Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!! Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας? Click για ανάπτυξη... ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:35 Η avtwvia έγραψε: #136 05-02-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...να τη χαιρεσαι! Ποτε επιστρεφεις Χιο? Ανακριση ε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 05-02-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα Click για ανάπτυξη... Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω.. Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε! Click για ανάπτυξη... Α... ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 Ο drf έγραψε: #138 05-02-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Α... ωραια Click για ανάπτυξη... εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 05-02-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από drf: εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα.. Click για ανάπτυξη... αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:44 Η elvenstar: #140 05-02-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.