moukelis
Επιφανές μέλος
Θα το συζητησω και με τη Νεκταρια που εχει μεγαλυτερη πειρα,θα δω κι αν μπορω να τα βγαλω περα με την περιποιηση που χρειαζεται,και θα δουμε.Καλέ ήταν τέλειος για τοσες ώρες ταξίδι κ τέτοια ταλαιπωρία. ΓΙ αυτο και στο πρότεινα να έρθετε μαζί στην έκθεση. Αλλωστε πώς θα ξέρεις αν δεν το δεις. Γενικά όμως αν πιστεύεις πως θα τον στρεσάρεις μην τον φέρεις. Εγώ τον Τίμυ ας πούμε κ τη Νάλα αν τους έφερνα θα τους ταλαιπωρούσα γιατι δεν γουστάρουν. Αλλα ο Πέρσης δεν έχει προβλημα, το ίδιο πιστεύω κι ο Σεβαχ μου.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογατα

που δε συμμετεχουμε 

για βολτα!Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα...

Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω???
Χιονατη-Shiba-Γατομανα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμεις δεν εχουμε αναγκη επιβεβαιωσης για την ομορφια μας!

Τεσπα, περα απο πλακα, δεν θελω να συμμετασχω, να κανω οφθαλμολουτρα και ψυχοθεραπεια θελω...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για οσους δεν συμμετεχουν τα πραγματα ειναι πιο απλα.Ο καλυτερος τροπος να πας στη Σαλαμινα ειναι απο το Περαμα...Σελω κι εγω!!!!
Ειναι μια πολυ καλη ιδεα για μας τα κοπρογαταπου δε συμμετεχουμε
για βολτα!
Και θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα...
Πληροφοριες περισσοτερες για εμας που δε θα συμμετασχουμε θα παρουμε εδω???
Χιονατη-Shiba-Γατομανα![]()
Απο εκει εχει πολυ συχνα δρομολογια με το Ferry και σε 10λεπτα εισαι Σαλαμινα...απο εκει θα μας πει η Νεκ πως παμε στο χωρο της Εκθεσης

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απο - Εως?

Αν ειναι νωρις το πρωι, να σου κουβαληθουμε απο τη προηγουμενη καλυτερα

avtwvia
Διάσημο μέλος
Χωρις την Καρμεν ομως..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree?Kαι εγω θα ειμαι εκει..Χωρις την Καρμεν ομως..
![]()
Τωρα εισαι στη Χιο?

avtwvia
Διάσημο μέλος
Ωραια! Αλλα γιατι χωρις τη Καρμελιτα σου? Δεν εβγαλες pedigree?
Τωρα εισαι στη Χιο?![]()
Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα..
Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις..
Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α...να τη χαιρεσαι!Δεν το ειχα παρει οταν τη πηρα απο τη Νικολετα.. Ειχα πει θα το παρω αργοτερα αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα..Ασε που η γκρινιαρα μου δεν ειναι και το καλυτερο γατι στις μετακινησεις..
Αθηνα ειμαι τωρα.. ηρθα την Παρασκευη γιατι ειχε γενεθλια η αδερφη μου..![]()

Ποτε επιστρεφεις Χιο?
Ανακριση ε?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αναστασία μου πήραμε κολλύριο με κορτιζόνη αναγκαστικά, πιστεύω σήμερα θα δούμε αν θα έχουμε βελτίωση, το καλό είναι ότι με πήρε κ η εκτροφέας του (την κατάλληλη στιγμή) κ το συζητήσαμε κ ρώτησε τον γιατρό της κ για την ουλίτιδα κ μου είπε ότι ίσως ειναι αλλεργική αντίδραση στην τροφή
Τι κάνεις Ελενά μου? Το Μπατουλίνι? Το Πικατσουλίνι καλλίτερα?![]()
να μην τα πολυλογώ μας πρότεινε κάποια φάρμα κ θα κάνουμε μερικές μέρες θεραπεία κ γι αυτό κ ελπίζω όλα να πάνε καλά Ναι Αναστασία μου όταν ξαναέρθω θέλω να μου τα δείξεις όλα αυτά, όχι μόνο για την έκθεση αλλά γενικά σαν μέθοδο για γκρουμινγκ που θα είανι κ η σωστότερηΕλενά μου δεν είναι τίποτα αμα σου δείξουν πώς να το κάνεις. Μπάνιο, καθάρισμα καλο στα ματάκια, καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, και αυτο που είναι λίγο περίεργο είναι το στρίπινγκ μου το είχε δείξει η κριτής αλλα θα μου το ξαναδείξει η Νεκταρία για τον Πέρση![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!φωτογραφική κάλυψη θέλετε για την εκδήλωση..;![]()

Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!!

Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας?

drf
Δραστήριο μέλος
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!
Θα ερθει η Δωρα (Moukelis) βεβαια, αλλα καλα θα ηταν να ειστε 2!!
Εισαι χομπιστας ή επαγγελματιας?![]()
ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα

avtwvia
Διάσημο μέλος
Α...να τη χαιρεσαι!
Ποτε επιστρεφεις Χιο?
Ανακριση ε?![]()
Ευχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω..
Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ημί- όπως τα ημίαιμα ή αλλιώς αλανιάρικα![]()

Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφους
με το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι...Α... ωραιαΕυχαριστω παρα πολυ..Δεν επιστρεφω..Τωρα θα ειμαι εδω.. Σιγα την ανακριση καλε!
![]()

drf
Δραστήριο μέλος
Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι...
Α... ωραια![]()
εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα..

υγ: όσο για την εκδήλωση θα βγάλω κάποιες και θα τις βάλω εδω πέρα να υπάρχουνε :greycat:
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο που θελω ειναι να μη μου βγαινουν θολα...να κεντραρω δηλ. σωστα και να ειναι πιο σταθερο το χερι μου...εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κανείς από τη φωτογραφία.. απάντησέ μου σε αυτό να σου απαντήσω ανΑλογα..![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι Γιουλη μου είναι κουρεμένα, αλλά κ ειναι μεγάλο το ταξίδι με λεωφορείο για τα γατάκια μουEλενα θα φερεις εσυ τα Περσικα σου στην Εκθεση?![]()
Και εγώ τους ζηλεύω Γιούλη πολύ θα ήθελα να βγάζω καλές φωτογραφίες προσπαθώ να πίσω τον ανιψιό μου να ρθει να πάρει μερικές πόζες στα γατάκια μου γιατί τις θέλει κ ο κτηνίατρος αλλά να τις βάλω κ στην υπογραφή αλλά δεν έρχεται το σκασμένο
Δες τις αποτυχημενες φωτογραφικες μου προσπαθειες στο αλμπουμ μου στην υπογραφη μου...σας ζηλευω εσας τους φωτογραφουςμε το σταθερο χερι και το εμπειρο ματι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool