moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #201 07-02-09 19:20 Συνηθως με απλο νερακι σε μπατονετα,απλα νοτισμενη,οχι βρεγμενη,για να μην σταξει μεσα.Οταν ηταν μωρο και ειχε ωτιτιδα,με baby oil χωρις αρωμα.Κι αυτος ανυπομονει φανταζομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #202 07-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνηθως με απλο νερακι σε μπατονετα,απλα νοτισμενη,οχι βρεγμενη,για να μην σταξει μεσα.Οταν ηταν μωρο και ειχε ωτιτιδα,με baby oil χωρις αρωμα.Κι αυτος ανυπομονει φανταζομαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι. Καλή επιτυχία στο Σειρίονι, στην νέα του εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #203 07-02-09 22:19 Ευχαριστουμε,ελπιζουμε να βγαλουμε τα κεραμιδογατα ασπροπροσωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Η alice έγραψε: #204 07-02-09 22:28 Ελπιζω να μη σε ακουσε η Αυτου Μεγαλειοτης Του οτι τον αποκαλεσες κεραμιδογατο! Και ελπιζω να μην του το εχεις αποκαλυψει ακομα... Τετοιο σωμα, τετοια ομορφαδα.... θα παθει ψυχολογικα το παιδι που νομιζει οτι ειναι γαλαζοαιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #205 07-02-09 22:53 Οχι το χαιρεται που ειναι κεραμιδογατος,μαλιστα κορδωνεται οταν μας ρωτανε τι ρατσα ειναι και δινουμε αυτη την απαντηση.Μαλλον θα χαλαστει αν ακουσει την κτηνιατρο που εχει διαφορετικη αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η bunny έγραψε: #206 08-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm Click για ανάπτυξη... Ωραίο link! Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες; Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η tzoutzou έγραψε: #207 08-02-09 14:04 Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνηθως με απλο νερακι σε μπατονετα,απλα νοτισμενη,οχι βρεγμενη,για να μην σταξει μεσα.Οταν ηταν μωρο και ειχε ωτιτιδα,με baby oil χωρις αρωμα.Κι αυτος ανυπομονει φανταζομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #202 07-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνηθως με απλο νερακι σε μπατονετα,απλα νοτισμενη,οχι βρεγμενη,για να μην σταξει μεσα.Οταν ηταν μωρο και ειχε ωτιτιδα,με baby oil χωρις αρωμα.Κι αυτος ανυπομονει φανταζομαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι. Καλή επιτυχία στο Σειρίονι, στην νέα του εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #203 07-02-09 22:19 Ευχαριστουμε,ελπιζουμε να βγαλουμε τα κεραμιδογατα ασπροπροσωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Η alice έγραψε: #204 07-02-09 22:28 Ελπιζω να μη σε ακουσε η Αυτου Μεγαλειοτης Του οτι τον αποκαλεσες κεραμιδογατο! Και ελπιζω να μην του το εχεις αποκαλυψει ακομα... Τετοιο σωμα, τετοια ομορφαδα.... θα παθει ψυχολογικα το παιδι που νομιζει οτι ειναι γαλαζοαιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #205 07-02-09 22:53 Οχι το χαιρεται που ειναι κεραμιδογατος,μαλιστα κορδωνεται οταν μας ρωτανε τι ρατσα ειναι και δινουμε αυτη την απαντηση.Μαλλον θα χαλαστει αν ακουσει την κτηνιατρο που εχει διαφορετικη αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η bunny έγραψε: #206 08-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm Click για ανάπτυξη... Ωραίο link! Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες; Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η tzoutzou έγραψε: #207 08-02-09 14:04 Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνηθως με απλο νερακι σε μπατονετα,απλα νοτισμενη,οχι βρεγμενη,για να μην σταξει μεσα.Οταν ηταν μωρο και ειχε ωτιτιδα,με baby oil χωρις αρωμα.Κι αυτος ανυπομονει φανταζομαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι. Καλή επιτυχία στο Σειρίονι, στην νέα του εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #203 07-02-09 22:19 Ευχαριστουμε,ελπιζουμε να βγαλουμε τα κεραμιδογατα ασπροπροσωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Η alice έγραψε: #204 07-02-09 22:28 Ελπιζω να μη σε ακουσε η Αυτου Μεγαλειοτης Του οτι τον αποκαλεσες κεραμιδογατο! Και ελπιζω να μην του το εχεις αποκαλυψει ακομα... Τετοιο σωμα, τετοια ομορφαδα.... θα παθει ψυχολογικα το παιδι που νομιζει οτι ειναι γαλαζοαιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #205 07-02-09 22:53 Οχι το χαιρεται που ειναι κεραμιδογατος,μαλιστα κορδωνεται οταν μας ρωτανε τι ρατσα ειναι και δινουμε αυτη την απαντηση.Μαλλον θα χαλαστει αν ακουσει την κτηνιατρο που εχει διαφορετικη αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η bunny έγραψε: #206 08-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm Click για ανάπτυξη... Ωραίο link! Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες; Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η tzoutzou έγραψε: #207 08-02-09 14:04 Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστουμε,ελπιζουμε να βγαλουμε τα κεραμιδογατα ασπροπροσωπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Η alice έγραψε: #204 07-02-09 22:28 Ελπιζω να μη σε ακουσε η Αυτου Μεγαλειοτης Του οτι τον αποκαλεσες κεραμιδογατο! Και ελπιζω να μην του το εχεις αποκαλυψει ακομα... Τετοιο σωμα, τετοια ομορφαδα.... θα παθει ψυχολογικα το παιδι που νομιζει οτι ειναι γαλαζοαιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #205 07-02-09 22:53 Οχι το χαιρεται που ειναι κεραμιδογατος,μαλιστα κορδωνεται οταν μας ρωτανε τι ρατσα ειναι και δινουμε αυτη την απαντηση.Μαλλον θα χαλαστει αν ακουσει την κτηνιατρο που εχει διαφορετικη αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η bunny έγραψε: #206 08-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm Click για ανάπτυξη... Ωραίο link! Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες; Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η tzoutzou έγραψε: #207 08-02-09 14:04 Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπιζω να μη σε ακουσε η Αυτου Μεγαλειοτης Του οτι τον αποκαλεσες κεραμιδογατο! Και ελπιζω να μην του το εχεις αποκαλυψει ακομα... Τετοιο σωμα, τετοια ομορφαδα.... θα παθει ψυχολογικα το παιδι που νομιζει οτι ειναι γαλαζοαιματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η moukelis έγραψε: #205 07-02-09 22:53 Οχι το χαιρεται που ειναι κεραμιδογατος,μαλιστα κορδωνεται οταν μας ρωτανε τι ρατσα ειναι και δινουμε αυτη την απαντηση.Μαλλον θα χαλαστει αν ακουσει την κτηνιατρο που εχει διαφορετικη αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η bunny έγραψε: #206 08-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm Click για ανάπτυξη... Ωραίο link! Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες; Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η tzoutzou έγραψε: #207 08-02-09 14:04 Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι το χαιρεται που ειναι κεραμιδογατος,μαλιστα κορδωνεται οταν μας ρωτανε τι ρατσα ειναι και δινουμε αυτη την απαντηση.Μαλλον θα χαλαστει αν ακουσει την κτηνιατρο που εχει διαφορετικη αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η bunny έγραψε: #206 08-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm Click για ανάπτυξη... Ωραίο link! Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες; Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η tzoutzou έγραψε: #207 08-02-09 14:04 Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm Click για ανάπτυξη... Ωραίο link! Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες; Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η tzoutzou έγραψε: #207 08-02-09 14:04 Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!! Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #208 08-02-09 14:10 Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου... Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Ο Kostis85 έγραψε: #209 08-02-09 14:17 Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις! Καλημερα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #210 08-02-09 14:19 Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σας! Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η tzoutzou έγραψε: #211 08-02-09 14:24 Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν... Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #212 08-02-09 14:25 Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Ο Kostis85 έγραψε: #213 08-02-09 14:25 δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η tzoutzou έγραψε: #214 08-02-09 14:29 Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #215 08-02-09 15:52 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #216 08-02-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον θα ερθουν και καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες.... Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη Click για ανάπτυξη... πω πω τι επαθατωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μουκατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:05 Η avtwvia έγραψε: #217 08-02-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα. Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ. Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου? Click για ανάπτυξη... Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!! Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει.. Οποτε θελετε να ερθετε. πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #218 09-02-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα. Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα. Click για ανάπτυξη... Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Ο Kostis85 έγραψε: #219 09-02-09 12:28 Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες! Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει; Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα... Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η prince έγραψε: #220 09-02-09 13:21 καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημέρα γατογονιοί... στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας άντε καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.