Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Συνηθως με απλο νερακι σε μπατονετα,απλα νοτισμενη,οχι βρεγμενη,για να μην σταξει μεσα.Οταν ηταν μωρο και ειχε ωτιτιδα,με baby oil χωρις αρωμα.Κι αυτος ανυπομονει φανταζομαι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνηθως με απλο νερακι σε μπατονετα,απλα νοτισμενη,οχι βρεγμενη,για να μην σταξει μεσα.Οταν ηταν μωρο και ειχε ωτιτιδα,με baby oil χωρις αρωμα.Κι αυτος ανυπομονει φανταζομαι!:)

Ευχαριστώ Δωράκι.:D:D:D
Καλή επιτυχία στο Σειρίονι, στην νέα του εμπειρία!;):cool::D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε,ελπιζουμε να βγαλουμε τα κεραμιδογατα ασπροπροσωπα!:)

Ελπιζω να μη σε ακουσε η Αυτου Μεγαλειοτης Του οτι τον αποκαλεσες κεραμιδογατο!
Και ελπιζω να μην του το εχεις αποκαλυψει ακομα... :P
Τετοιο σωμα, τετοια ομορφαδα.... θα παθει ψυχολογικα το παιδι που νομιζει οτι ειναι γαλαζοαιματος:P:P:P

Οχι το χαιρεται που ειναι κεραμιδογατος,μαλιστα κορδωνεται οταν μας ρωτανε τι ρατσα ειναι και δινουμε αυτη την απαντηση.Μαλλον θα χαλαστει αν ακουσει την κτηνιατρο που εχει διαφορετικη αποψη.:P

ωραια...χριστινακι θα γινεις κριτης:P:lol:
να ξερεις παντως οτι στην εκθεση βραβευεται η μορφολογικα σωστη γατα κι οχι η πιο ωραια;)

Να και το site για το grooming... φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα:)
https://www.hdw-inc.com/catshowsgrooming.htm
Ωραίο link!:up:

Mορφολογικά εννοείς να έχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής της χωρίς παρεμβολλές,περιττά σημάδια και δυσμορφίες;:hmm:

Εγώ πάντως τη Σεμέλη τη βλέπω πολύ όμορφη και πιστεύω και μορφολογικά σωστή,αν και δεν θα είμαι εγώ,που εμφανίζομαι ξαφνικά στο μαγικο αυτό κόσμο,που θα κρίνω τη μοφολογία...:confused::redface::)

:happy:

Δηλαδη το αποφασισες Δωρα μου??Γιουπι!!!!!!!!!Θα σαρωσουμε τα βραβεια!!!!!!!!!!!!
Εχω και μια ερωτηση..στα κεραμιδογατα τι κοιτανε οι κριτες?Υπαρχει συγκεκριμενη μορφολογια σωματος?

Ναι,μαλλον,εκτος απροοπτου...
Δεν εχω ιδεα τι κοιτανε,αφου συγκεκριμενη μορφολογια δεν υπαρχει.:hmm:

Κοιτανε αν εχουν ομορφους γατογονεις!:D:up: Καλημερα σας

Καλημερα σας!
Τους γατογονεις του δεν τους ξερουμε...Εσυ θα συμμετεχεις;

Δηλαδη ξερουμε τη μαμα αλλα τρεχα βρες την τωρα!!!!Μια ασπρομαυρη αδεσποτη γατουλα ηταν...
Οπως και να εχει,εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα της Εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!Θα ειναι τρομερη εμπειρια!!

Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα.
Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα.

δεν μιλαω για γατες ,για ανθρωπους γινεται λογος :D μπα φοιτητης τωρα που ν αφησω τα βιβλια και να πηγαινουμε για καλλιστεια..Αν και το γατο μου απο τη Σαλαμινα τον αγορασα καλα θα ταν να πηγαινα και καμμια επισκεψη ..αλλα που χρονος

Δηλαδη θα πρεπει να πανε και κομμωτηρια οι γατομαμαδες πριν την Εκθεση???Παλι καλα που δεν κατεβαινουμε δηλαδη,γιατι μανα και γατα μισουν τα κομμωτηρια:P
Δωραααααααααα κλεισε ραντεβου απο τωρα για grooming!!!!!!!!!!!!

Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες!:lol:
Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει;

μαλλον θα ερθουν και:mad: καποιοι εκτροφεις βιρμανικων και μαιην κουν απο την Ιταλια...τους ψηνω να το συνδιασουν και με διακοπες....;)

Δωρα εβγαλα ωραιες φωτο:redface: (νομιζω) τη Σεμελη εδω στο εξοχικο μου....θα στις στειλω να μου πεις ποια σου αρεσει για υπογραφη:)
πω πω τι επαθα:redface:τωρα ειδα το θυμωμενο ανθρωπακι στο post μου:redface:κατα λαθος μου βγηκε....αφου εγω τους καλεσα γιατι να θυμωσω:redface:

:D:DΛοιπόν θα σε περιμένουμε με χαρά, με ή χωρίς τα παιδιά σου !!! Θα περάσουμε όμορφα.:)

Γιατι καλέ χωρίς την Κάρμεν? Το πέτιγκρι νομίζω βγαίνει εύκολα. Αφου είναι δηλωμένη η γέννα επίσημα στον ΕΟΓ.
Τώρα αν δεν θες να την πάρεις για άλλους λόγους π.χ ίσως λες οτι θα δυσκολευτει η Κάρμεν, αυτο είναι αλλο θέμα. Πάντως θα είμαστε εκει μαζί έτσι? Και... επι τη ευκαιρία πότε θα μας έρθεις και θα σου έρθουμε Αντωνία μου?
:rolleyes:

Aναστασια μου τωρα ειδα το μηνυμα σου.. Λοιπον εκτος του πεντιγκρι υπαρχει το κακο της Καρμεν δεν παει πουθενα χωρις τον Χαρη και δεν μπορω να κουβαλαω παλι 10 κιλα γατια!!:lol::lol:
Αμα ειναι μονη της στη γατοφορο κλαιει..:(
Οποτε θελετε να ερθετε.:D πρεπει να το κανονισουμε τωρα που ειμαι εδω.. Εγω μπορω απογευμα ολη τη βδομαδα οταν μπορειτε παρτε με και τσουπ ερχομαι!!:happy:

Ναι αν οντως ηταν η ασπρομαυρη κι οχι η τριχρωμη...Για τους μπαμπαδες δεν εχουμε ιδεα.
Αλινα την περιμενεις πως και πως την εκθεση ε;Θα ειναι οντως ωραια εμπειρια νομιζω,και θα ειμστε ωραια παρεα.
Ωραία λοιπόν θα περάσουμε όλοι. Θα είμαστε μια μεγάααλη παρέα!!:up:

Σιγα μην κλεισω για grooming,θα λουστω και θα τα αφησω στο φυσικο τους να τρομαξουν οι κριτες!:lol:
Κωστα τι κανει το περσακι σου;Τι ειναι μια βολτα στη Σαλαμινα,φερε τον να τον θαυμασουμε,Κυριακη ειναι ο διαγωνισμος.Θα μπορεσει να συμμετασχει;

Όλα καλά μωρε..εχουμε συνηθισει στη συμβιωση με μερικα προβληματακια ανα καιρους αλα ολα καλά..πολυ παιχνιδι..τωρα εχει μπει στον 8ο μηνακο,οποτε σιγα σιγα θα αναζηταμε καμια νυφουλα...:lol: Ωραια θα ηταν αλλα θελω να ξεμπερδευω λιγο με τη σχολη...ειμαι στα τελειωματα και καταλαβαινεις...Εσεις ολα καλά?ακομα βρισκεσαι εκτος Βόλου?

καλημέρα γατογονιοί... :) στην έκθεση της σαλαμίνας θα έρθω να σας κάνω κερκίδα... δεν θα φέρω το ρεινάκι γιατί φοβαται υπερβολικά τον κόσμο (και η εμπειρία λούσιμο για να αναδειχτούν τα χρώματα είναι επώδυνη για τη γάτα) ούτε το πρίν πρίν μου γιατί σαν αστείρωτος γάτος με τόσες γάτες εκεί μέσα όλο και κάποιο γατο καυγά θα στείσει ( μην κάνει και τίποτε χείρώτερο με καμιά θυληκιά :Ρ ) αλλά θα σας ενδυναμώσω στο άγχος σας για το γατούνι σας :) άντε καλή επιτυχία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back