Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Στους φιλους των νικητων οπωσδηποτε! Διοτι αυτοι ειναι που θα κουβαλανε κλπ![]()
Σωστή σε βρίσκω, όσο για τη Σεμέλη μην ανησυχείς θα κάνουμε κερκίδαΕλενα επειδη εγω θα φερω το δικο μου για τη Σεμελη, θα σου δωσω αυτο που θα επαιρνα απο την Εκθεση...αρκει να λες παντου οτι η Σεμελη μου πρεπει να βγει Best of the Best Ω! Βest Cat of the Show![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντωςΣε δουλεια σας εβαλα
Αυτα ειναι τα πραγματικα Σιαμ και το Μειν Κουν world winner!!!!!![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Λευκος ειναι ο νικητης Μαριελ
Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πειςΕμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ!
Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες.Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι
για καθε φυλη?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τι λες μαριΝεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας??
Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι
για καθε φυλη?![]()
Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τρεχονταςΤι λες μαριΘα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι?
![]()

Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?

...Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε

Fotini
Διάσημο μέλος
Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/
Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry:
staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!!Τι λες μαριΘα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι?
![]()

Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλαΚαι τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry:

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου?

Fotini
Διάσημο μέλος
Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη"ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου?
![]()
Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας
EL GATO
Διάσημο μέλος
Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη"ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου?
![]()
Μαλιστα....

Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς
bunny
Περιβόητο μέλος
Έχω καλή διάθεση σήμερα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζωΕσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας
![]()

Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινεςΜαλιστα....
Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς)

...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη...
Οσο για μενα το αβγαλτο
...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω

EL GATO
Διάσημο μέλος
Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω
Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη...
Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω
![]()
Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι.
Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool