Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

WCD_0325.JPG

WCD_0321.JPG

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στους φιλους των νικητων οπωσδηποτε! Διοτι αυτοι ειναι που θα κουβαλανε κλπ:P:lol::lol:

Ελενα επειδη εγω θα φερω το δικο μου για τη Σεμελη, θα σου δωσω αυτο που θα επαιρνα απο την Εκθεση...αρκει να λες παντου οτι η Σεμελη μου πρεπει να βγει Best of the Best Ω! Βest Cat of the Show:P:lol::lol::lol::lol:
Σωστή σε βρίσκω, όσο για τη Σεμέλη μην ανησυχείς θα κάνουμε κερκίδα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε δουλεια σας εβαλα:up:
Αυτα ειναι τα πραγματικα Σιαμ και το Μειν Κουν world winner!!!!!:up:
Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως:hmm:

Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ:inlove::inlove:
Λευκος ειναι ο νικητης Μαριελ:)

Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως:hmm:
ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πεις:lol:

Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! :inlove::up:

Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους
Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες.:)

Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας??
Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι
για καθε φυλη? :P;):D

Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας??
Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι
για καθε φυλη? :P;):D
Τι λες μαρι:mad: Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι?:lol:

Τι λες μαρι:mad: Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι?:lol:
τρεχοντας:bleh:
Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?:confused::lol:...
Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε:lol:

Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/

Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry:

Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!!:D:up::up::up:
Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε?:D

Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry:
Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα:cool:

Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη":cool: ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου?:P:lol::lol::lol:

Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη":cool: ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου?:P:lol::lol::lol:

:lol:Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας:rolleyes:

Μαλιστα....:hmm:

Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς:down:)

Γεια σας κι εδώ!:happy: Έχω καλή διάθεση σήμερα!:rolleyes::D:up::happy:
flash1cat.jpg
Ουψ!Μας πιάσανε!:blink::lol:

:lol:Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας:rolleyes:
Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω;):D:D
Μαλιστα....:hmm:

Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς:down:)
Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες:mad::P:lol:...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη...:cool:

Οσο για μενα το αβγαλτο:redface:...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω:P:lol::lol:

Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω;):D:D

Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες:mad::P:lol:...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη...:cool:

Οσο για μενα το αβγαλτο:redface:...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω:P:lol::lol:

Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι.

Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι.
:lol:Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι:redface::lol::lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back