Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η Mariel έγραψε: #281 10-02-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η elvenstar: #282 10-02-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στους φιλους των νικητων οπωσδηποτε! Διοτι αυτοι ειναι που θα κουβαλανε κλπ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα επειδη εγω θα φερω το δικο μου για τη Σεμελη, θα σου δωσω αυτο που θα επαιρνα απο την Εκθεση...αρκει να λες παντου οτι η Σεμελη μου πρεπει να βγει Best of the Best Ω! Βest Cat of the Show Click για ανάπτυξη... Σωστή σε βρίσκω, όσο για τη Σεμέλη μην ανησυχείς θα κάνουμε κερκίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η elvenstar: #283 10-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε δουλεια σας εβαλα Αυτα ειναι τα πραγματικα Σιαμ και το Μειν Κουν world winner!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Νεκταρια έγραψε: #284 10-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Λευκος ειναι ο νικητης Μαριελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 10-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Click για ανάπτυξη... ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 10-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η staman2 έγραψε: #287 10-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η elvenstar: #282 10-02-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στους φιλους των νικητων οπωσδηποτε! Διοτι αυτοι ειναι που θα κουβαλανε κλπ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα επειδη εγω θα φερω το δικο μου για τη Σεμελη, θα σου δωσω αυτο που θα επαιρνα απο την Εκθεση...αρκει να λες παντου οτι η Σεμελη μου πρεπει να βγει Best of the Best Ω! Βest Cat of the Show Click για ανάπτυξη... Σωστή σε βρίσκω, όσο για τη Σεμέλη μην ανησυχείς θα κάνουμε κερκίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η elvenstar: #283 10-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε δουλεια σας εβαλα Αυτα ειναι τα πραγματικα Σιαμ και το Μειν Κουν world winner!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Νεκταρια έγραψε: #284 10-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Λευκος ειναι ο νικητης Μαριελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 10-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Click για ανάπτυξη... ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 10-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η staman2 έγραψε: #287 10-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στους φιλους των νικητων οπωσδηποτε! Διοτι αυτοι ειναι που θα κουβαλανε κλπ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα επειδη εγω θα φερω το δικο μου για τη Σεμελη, θα σου δωσω αυτο που θα επαιρνα απο την Εκθεση...αρκει να λες παντου οτι η Σεμελη μου πρεπει να βγει Best of the Best Ω! Βest Cat of the Show Click για ανάπτυξη... Σωστή σε βρίσκω, όσο για τη Σεμέλη μην ανησυχείς θα κάνουμε κερκίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η elvenstar: #283 10-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε δουλεια σας εβαλα Αυτα ειναι τα πραγματικα Σιαμ και το Μειν Κουν world winner!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Νεκταρια έγραψε: #284 10-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Λευκος ειναι ο νικητης Μαριελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 10-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Click για ανάπτυξη... ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 10-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η staman2 έγραψε: #287 10-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε δουλεια σας εβαλα Αυτα ειναι τα πραγματικα Σιαμ και το Μειν Κουν world winner!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Νεκταρια έγραψε: #284 10-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Λευκος ειναι ο νικητης Μαριελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 10-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Click για ανάπτυξη... ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 10-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η staman2 έγραψε: #287 10-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Λευκος ειναι ο νικητης Μαριελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 10-02-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Click για ανάπτυξη... ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 10-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η staman2 έγραψε: #287 10-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα αυτά μου φαίνονται άσχημα πάντως Click για ανάπτυξη... ε οχι κι ασχημα! Κακασχημα θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 10-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η staman2 έγραψε: #287 10-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Ο παγκοσμιος πρωταθλητης στα Μεην κουν εχει και τα χρωματα του Νοελ Click για ανάπτυξη... Ξεχασα να σου πω οτι ο Νοελ σου ειναι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η staman2 έγραψε: #287 10-02-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειναι η θηλυκια world winner δλδ Best Oposit Sex Nορβηγικου δασους Click για ανάπτυξη... Καλά έπαθα πλάκα με την ομορφιά της γάτας αυτής.Και να φανταστείτε πως δεν μ΄άρεσαν οι γάτες αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 10-02-09 14:31 Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:34 Η Νεκταρια έγραψε: #289 10-02-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρ! Πως θα μαθουμε πως τα κραταμε στα χερια μας?? Δε μας κανεις αναλυτικο φωτορεπορταζ με μοντελο το Τροι για καθε φυλη? Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... τρεχοντας Απο τωρα μεχρι τις 20 του μηνα θα τους μπανιαρεις?... Καλα οταν εχεις χρονο μαθε μας πως τα κραταμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η Fotini έγραψε: #291 10-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπες εδω να δεις τα κλουβια https://www.worldcatshow08.com/ Click για ανάπτυξη... Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #292 10-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι λες μαρι Θα μ`αφησετε να κανω μπανιο τον λαπα και την τζαστυ επιτελους?Στις 20 παω Κυπρο.....ερχεσαι? Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου!!!!!!!!! Με το καλό να σαρώσετε τα κύπελα και τα βραβεια στην Κύπρο!!! Μακάρι να ήμουν εκει να σας καμαρώσω!!! Νεκταρία θα μου κάνεις και ιδιαίτερο μάθημα για το στριπινγκ του Πέρση μου?Πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #293 10-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Και τα κλουβιά τα είδα και το γατόδεντρο το μπεζ το είδα... Νεκταρία, θα έχει βραβείο γατόδεντρο στην έκθεση;:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν προκυψει κατι τετοιο,παντως σιγουρα τροφες και κυπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 10-02-09 14:41 Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Η Fotini έγραψε: #295 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #296 10-02-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω θελω ιδιαιτερο μαθημα "ριξτα στο κριτη" ποτε θα μου το κανεις Νεκταρινι μου? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η bunny έγραψε: #297 10-02-09 14:51 Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας κι εδώ! Έχω καλή διάθεση σήμερα! Ουψ!Μας πιάσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #298 10-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εσείς δε χρειάζεστε να ρίξετε τους κριτές με γαληφιές..θα "πέσουν" από την ομορφάδα της Βιρμανούλας Click για ανάπτυξη... Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα.... Αθεμιτα μεσα λοιπον, ε? Νεκταρια δεν πιστευω να ενδωσεις σε τετοιες τακτικες που προτεινει η Γιουλη. (Ντροπη της.... Τς τς τς) Click για ανάπτυξη... Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Ο EL GATO έγραψε: #299 10-02-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου να΄ξερες ποσες ομορφιες θα΄ρθουν στην Εκθεση...βεβαια τη δικη σου αδυναμια τη γνωριζω Αν εβλεπες το ξελιγωμενο κριτη στη Σοφια που εβλεπε τη φιλεναδα μου σα ξερολουκουμο θα καταλαβαινες...αυτη η γυναικα παιδι μου δεν τους εχει αναγκη...την εχουν αναγκη... Οσο για μενα το αβγαλτο...ε...ενα σαντουιτσακι μωρε σκεφτομαι να τους κερασω Click για ανάπτυξη... Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 10-02-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να εχεις χαρη που δεν θελω να εκχυδαϊσω τελειως τη συζητηση και να μην βγουμε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ, off topic. Ακου σαντουιτσακι. Click για ανάπτυξη... Αντε καλα με κοκκινο κρασακι μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.