moukelis
Επιφανές μέλος
παιδι μου ο Σειριος θα αποτελει το δειγμα ειπαμε....
Θα το σηκωσει ψηλα ο κριτης και θα αναφωνησει!
Ιδου το προτυπο! Τσακιστητε τωρα να φτιαξετε ομοιες με αυτην γατες![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ή μπορεί να γίνει κ το αντίθετο να σηκώσει ο Σείριος τον κριτή κ να αναφωνήσει μου τη δίνουν τα δίποδαπαιδι μου ο Σειριος θα αποτελει το δειγμα ειπαμε....
Θα το σηκωσει ψηλα ο κριτης και θα αναφωνησει!
Ιδου το προτυπο! Τσακιστητε τωρα να φτιαξετε ομοιες με αυτην γατες![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ή μπορεί να γίνει κ το αντίθετο να σηκώσει ο Σείριος τον κριτή κ να αναφωνήσει μου τη δίνουν τα δίποδα![]()
![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μαααααρρρηηηηη,εδω δεν ειπαμε οτι θα κανω τον ταριφα εκεινο το Σ/Κ???Εκτος κι αν σνομπαρετε το mini cab μου επειδη δεν παει γρηγορα και κανει και θορυβο????????

moukelis
Επιφανές μέλος

Μαρηηηηηηη Αλινα,για την Παρασκευη λεω που θα καταφτασω!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να δεις τι γέλια θα κάνει ο κριτής,ακομα γελαω!![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μαρηηηη Δωρα,για τοτε λεω κι εγω!!!!!!!!!!
Και μου ηρθε και μια τρελη ιδεα τωρα...Να τυπωσουμε την ωραιοτερη φωτογραφια του Σειρου σε μικρη αφισα και να την κολλησω στο πλαι του Mini,γραφοντας απο κατω official royal car!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα ετσι και γινουν ετσι τα πραγματα,θα στον φορτωσω φευγοντας!Να δεις τι γέλια θα κάνει ο κριτής![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω νομιζα οτι δε μπορεις Παρασκευη...Δε θα σε βαλουμε σε κοπο;ΝΑ μας τρεχεις τοσο δρομο απο το αεροδρομιο στον Πειραια;Μαρηηηη Δωρα,για τοτε λεω κι εγω!!!!!!!!!!
Και μου ηρθε και μια τρελη ιδεα τωρα...Να τυπωσουμε την ωραιοτερη φωτογραφια του Σειρου σε μικρη αφισα και να την κολλησω στο πλαι του Mini,γραφοντας απο κατω official royal car!!!!!!!!!![]()

Καλα αμα το κανεις αυτο θελω απαραιτητως και τηλεβοα!

Θα μας το δωσουν το βραβειο χωρις να διαγωνιστουμε,μονο και μονο για να φυγουμε!

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μου ηρθε και μια τρελη ιδεα τωρα...Να τυπωσουμε την ωραιοτερη φωτογραφια του Σειρου σε μικρη αφισα και να την κολλησω στο πλαι του Mini,γραφοντας απο κατω official royal car!!!!!!!!!![]()

Θα βαλεις και σημαιακια στο πλαι?
Θες και μοτοσυκλετιστες να συνοδευουν???

tzoutzou
Διάσημο μέλος

Οσο για την αφισα,αμα την τυπωσεις,φυσικα και θα το κανω!!!!!!!!!!!!Τηλεβοα θα δανειστω,κορνα-φουσκα εχω,σημαιακια θα τυπωθουν μαζι με την αφισα, οσο για τις μηχανες-συνοδους...οσες πιστες και πιστοι προσελθετε!!!!Δεκτα και σκουτερ,παπακια και τρικυκλα.......

moukelis
Επιφανές μέλος

Για τα υπολοιπα,δεν εχω τι να πω...Νεκταρια ακους,ετσι κατεβαινουμε και για προεκλογικη περιοδο,φαντασου τι θα παθουν οι κριτες αμα δε μας βραβευσουν!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωραία θα είμαστε 2 κακοί στην ίδια πόληΕλενα ετσι και γινουν ετσι τα πραγματα,θα στον φορτωσω φευγοντας!![]()

Αυτό το σκέφτηκα κ εγώ πάντως όλοι οι άγατοι θα είναι πιο ευέλικτοι στο να "ψωνίσουν" μερικά γατάκια

tzoutzou
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Επίσηςκ όσες/οι ξέρουν από βέσπα, οσο για τις μηχανες-συνοδους...οσες πιστες και πιστοι προσελθετε!!!!Δεκτα και σκουτερ,παπακια και τρικυκλα.......![]()
ria23
Διάσημο μέλος

μαλλον μονο ετσι θα μου απαντησουν...

κανονιστε θα παρω και τον Σειριο φευγοντας...

και οποια αλλη γατα χωραει στην τσανταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αν συμμετεχεις πρεπει να εισαι 8,30-9,00 αν οχι και θες να δεις απο την αρχη τις κρισεις καθε γατιου στις 11,00 .Με τα ποδια ,κομματακι δυσκολο εκτος αν σ`αρεσει η πεζοπορια.Με ταξι θα δωσεις περιπου 3-4 ευρω.ααααααα! εγω θα ξαναρωτησω ..δεν παιζει????????τι ωρα ειναι η εκθεση καλεεεεεεεεεε!!!!!!!! πρωι...???????αμα φτασεις στη σαλαμινα ...ειναι κοντα με τα ποδια εκει που θα γινει η εκθεση?????? ας μου απαντησει καποιος....pls...μαλλον μονο ετσι θα μου απαντησουν...
κανονιστε θα παρω και τον Σειριο φευγοντας...και οποια αλλη γατα χωραει στην τσαντα
ria23
Διάσημο μέλος
Αν συμμετεχεις πρεπει να εισαι 8,30-9,00 αν οχι και θες να δεις απο την αρχη τις κρισεις καθε γατιου στις 11,00 .Με τα ποδια ,κομματακι δυσκολο εκτος αν σ`αρεσει η πεζοπορια.Με ταξι θα δωσεις περιπου 3-4 ευρω.
ευχαριστω βρε Νεκταρια μου..να εισαι καλα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ειδα στον υπνο μου...χωρις πλακα!

και που να σε ειχα δει και στο ξυπνιο μου δηλαδη

(ο Παυλος μεσα ειναι ε?)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool