Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Νεκταρια έγραψε: #741 27-02-09 13:22 Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #742 27-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι Η Ειδηση Νεκταρια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #743 27-02-09 13:25 Βαλε ενα ομορφο σεξυ φορεμα....κατα τα αλλα θα σκισεις!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ Ο ΤΡΟΙ ΣΤΟ STAR (δεν το παω το σταθμο, αλλα για χατηρι σου θα τον λατρεψω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Ο EL GATO έγραψε: #744 27-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #745 27-02-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Click για ανάπτυξη... και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #746 27-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Click για ανάπτυξη... Θα το γραψω, αλλα δεν γινεται να το αναπαραγω σε καποιο δισκακι μετα. Δυστυχως... Καλα, κατι θα βρεθει μεχρι τοτε πιστευω. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Νεκταρια έγραψε: #747 27-02-09 13:47 11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #742 27-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι Η Ειδηση Νεκταρια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #743 27-02-09 13:25 Βαλε ενα ομορφο σεξυ φορεμα....κατα τα αλλα θα σκισεις!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ Ο ΤΡΟΙ ΣΤΟ STAR (δεν το παω το σταθμο, αλλα για χατηρι σου θα τον λατρεψω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Ο EL GATO έγραψε: #744 27-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #745 27-02-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Click για ανάπτυξη... και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #746 27-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Click για ανάπτυξη... Θα το γραψω, αλλα δεν γινεται να το αναπαραγω σε καποιο δισκακι μετα. Δυστυχως... Καλα, κατι θα βρεθει μεχρι τοτε πιστευω. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Νεκταρια έγραψε: #747 27-02-09 13:47 11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι Η Ειδηση Νεκταρια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #743 27-02-09 13:25 Βαλε ενα ομορφο σεξυ φορεμα....κατα τα αλλα θα σκισεις!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ Ο ΤΡΟΙ ΣΤΟ STAR (δεν το παω το σταθμο, αλλα για χατηρι σου θα τον λατρεψω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Ο EL GATO έγραψε: #744 27-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #745 27-02-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Click για ανάπτυξη... και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #746 27-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Click για ανάπτυξη... Θα το γραψω, αλλα δεν γινεται να το αναπαραγω σε καποιο δισκακι μετα. Δυστυχως... Καλα, κατι θα βρεθει μεχρι τοτε πιστευω. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Νεκταρια έγραψε: #747 27-02-09 13:47 11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαλε ενα ομορφο σεξυ φορεμα....κατα τα αλλα θα σκισεις!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ Ο ΤΡΟΙ ΣΤΟ STAR (δεν το παω το σταθμο, αλλα για χατηρι σου θα τον λατρεψω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Ο EL GATO έγραψε: #744 27-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #745 27-02-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Click για ανάπτυξη... και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #746 27-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Click για ανάπτυξη... Θα το γραψω, αλλα δεν γινεται να το αναπαραγω σε καποιο δισκακι μετα. Δυστυχως... Καλα, κατι θα βρεθει μεχρι τοτε πιστευω. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Νεκταρια έγραψε: #747 27-02-09 13:47 11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #745 27-02-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Click για ανάπτυξη... και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #746 27-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Click για ανάπτυξη... Θα το γραψω, αλλα δεν γινεται να το αναπαραγω σε καποιο δισκακι μετα. Δυστυχως... Καλα, κατι θα βρεθει μεχρι τοτε πιστευω. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Νεκταρια έγραψε: #747 27-02-09 13:47 11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι ωρα θα ειναι? Μην ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στα Maine Coon ονομαστικα. Θα βρεις τροπο εσυ.... Click για ανάπτυξη... και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #746 27-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Click για ανάπτυξη... Θα το γραψω, αλλα δεν γινεται να το αναπαραγω σε καποιο δισκακι μετα. Δυστυχως... Καλα, κατι θα βρεθει μεχρι τοτε πιστευω. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Νεκταρια έγραψε: #747 27-02-09 13:47 11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ξαναλεω...εισαι εσυ ενας! Παυλο, μαλλον πρωι θα ειναι αφου ειναι πρωιναδικο....θα δουλευεις? Αν οχι, μηπως το'γραφες εσυ...δεν θελω να το χασω μωρε Click για ανάπτυξη... Θα το γραψω, αλλα δεν γινεται να το αναπαραγω σε καποιο δισκακι μετα. Δυστυχως... Καλα, κατι θα βρεθει μεχρι τοτε πιστευω. ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Νεκταρια έγραψε: #747 27-02-09 13:47 11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
11 με 1 ειναι η εκπομπη και πολλα ευχαριστω στη Σαβινα που μεσολαβησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #748 27-02-09 13:50 Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:51 Ο EL GATO έγραψε: #749 27-02-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μπορουσε καποιος να το γραψει και να το βαλει στο Mycat να το βλεπαμε ολοι μετα...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #750 27-02-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτο θα μιλησεις με τους moderators. Click για ανάπτυξη... λες ε? Θα τους στειλω pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:01 Η Νεκταρια έγραψε: #751 27-02-09 14:01 Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #752 27-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μια που θα τους γραψεις πες τους να σβησουν την πρωτη προσκληση απο την πρωτη σελιδα γιατι πολλοι εχουν μεινει ακομα στη Σαλαμινα. Click για ανάπτυξη... ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:28 Η Fotini έγραψε: #753 27-02-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλακι μου την Τριτη ερχομαι απο τα μερη σου Βγαινω στο STAR στην εκπομπη του Μικρουτσικου Θα εχω και τον λαπα μαζι μου βεβαιως,βεβαιως Συντονιστειτε και καποιος ας γραψει το βιντεακι Click για ανάπτυξη... Μπράβο, Νεκταρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #754 27-02-09 14:30 Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #755 27-02-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια Νεκταρια,μακαρι να το γραψει καποιος να το δουμε κι εμεις! Θα μου απαντησει καποιος για τη συνδρομη του ΕΟΓ;Ειναι υποχρεωτικη για να συμμετασχει στην Εκθεση;Και επισης,αν καποιος τελικα γινει μελος,τι συμπεριλαμβανει αυτο; Click για ανάπτυξη... Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #756 27-02-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο που ξερω να σου πω σιγουρα (νομιζω το ξαναεγραψα) γιατι ρωτησα τη γραμματεα ειναι οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα Γιουλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #757 27-02-09 14:43 Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #758 27-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #759 27-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... Ε, καλά...όχι και με μίσος Κι εσύ "θαυμαστής" του Μικρούτσικου, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #760 27-02-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρία, ως γνωστόν ο Μικ. δε βάζει γλώσσα μέσα και όταν πάρει φόρα δε σταματάει. Αν αρχίσει και σε κόβει στα μισά και δε σ' αφήνει να πεις αυτά που θες, βάρα τον Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΜΕ ΜΙΣΟΣ..... Click για ανάπτυξη... α...τωρα καταλαβα οτι μιλατε για το Μικρουτσικο... Μωρε δεν τον παω ΚΑΘΟΛΟΥ! Και μια απο μενα Νεκταρια...ε ρε Μορφεας και Σειριος που του χρειαζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.