PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσηςκι εγω χαρηκα (εστω και για λιγο) που ειδωθηκαμε Αντιγονη
αυτη ηταν η Χριστινα (bunny)...ηταν κι ενας κυριος μαζι της ψηλος? Ο πατερα της ηταν
!Τα μπλεξα γιατί και εγώ ήμουν δίπλα στα γατόνια σας
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Το αστείο είναι οτι την πήγαμε μόνο και μόνο για να πάμε ένα υιοθετημενο και ένα προς υιοθεσία απο αδεσπολόγιο και έφυγε με κύπελο! Δεν το πιστεύαμε!
Να μην μιλήσω και για τον σπόρο τον Έντυ, που είχαμε βρει πεταμένο στο λόφο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη, και ο κύριος από τις γάτες του Αιγαίου ήθελε να τον αναγνωρίσει σαν τέτοια! που να φανταζόταν η κυράτσα που τον έκλεινε στην σακούλα με τα αδερφάκια του να ψοφήσει ότι θα βρισκόταν σε έκθεση τελικα!
Το σχόλιό μου για τον μπουφέ δεν πήγαινε προφανώς σε εσάς κορίτσια μου ξέρετε και μας τιμήσατε, αλλά στους διάφορους άσχετους.
αν και πάλι, πιστεύω οτι οι περισσότεροι επισκέπτες θεώρησαν ότι ημασταν το τμήμα υποδοχής της έκθεσης και δεν κατάλαβαν ότι αντιπροσωπεύαμε τα αδέσποτα.Τι να πω παιδια, έχοντας βρεθει και σε αντίστοιχη έκθεση με σκυλιά, πραγματικα ειναι τελείως άλλη αίσθηση να βρίσκεσαι με τόσα γατώνια, ολα πανέμορφα στον ίδιο χώρο...
Μοναδική εμπειρια, μας βλέπω όντως για Βουλγαρία να δούμε πως είναι κι εκει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Koυκλια ειναι ολα τους Ναντια μου! Κι εσυ λαμπεις!!!ελπιζω να σας αρεσαν... Κερδισε και η Γκλοριτσα μου το πρωτο της βραβειο... Στο σαλονι το εχουμε και το καμαρωνουμε!!
Πανεμορφη εισαι

Μπραβο στη Γκλορια σου!!

stellak
Διάσημο μέλος
Βιβή, αν δε σου κάνει μεγάλο κόπο, μπορείς να ενημερώσεις το θέμα της Μανταρίνας σχετικά με την υιοθεσία της; Εγώ είχα μείνει στο ότι την κράτησε το Κέντρο Γάτας...
Εκτός κι αν εννοείς βέβαια αυτό για υιοθεσία, οπότε όλα καλά! Γίνεται για όλα τα γατιά που υιοθετούνται και για τη Μανταρίνα δεν έχει γίνει ακόμη: ας κλειδωθεί η αγγελία της αφού μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες κι εμείς για τη γατούλα αυτή. Ευχαριστώ
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλως επρεπε να την κρατησω αλλιως......σιγα την μουρη για φωτο
Koυκλια ειναι ολα τους Ναντια μου! Κι εσυ λαμπεις!!!
Πανεμορφη εισαι
Μπραβο στη Γκλορια σου!!![]()
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ψιλομετάνιωσα που δεν πήγα τον δικό μου. Θα είχε σαρώσει
[Δείτε τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει για να μάθετε πως έχει γίνει ο Cosmo μου ένα χρόνο μετά την υιοθεσία του.] Θα τα είχε παίξει όμως εκεί με το τόσο κόσμο και γάτες. Θα προσπαθήσω να τον φέρω στην επόμενη οπότε θα αναγκαστείτε να ψάχνετε για τον δεύτερο
. Χάρηκα πολύ που είδα κάποιες παλιές φίλες. Να στε καλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Στην επομενη εκθεση θα εχουμε ολες ενα καρτελακι που θα γραφει mycat χαχαχαχα![]()
πολυ καλη ιδεα

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρθατε προφανως την ωρα που τραβιομασταν στα Καλυβια για φαγητο....

drusilia
Διάσημο μέλος
Η αγγελία έχει κλειδωθεί ήδη, εδώ και καιρό...Θα κάνω μια μικρή παρένθεση να ζητήσω από τη Βιβή, που μάλλον "υιοθετημένο γατί από το Αδεσποτολόγιο" εννοεί τη Μανταρίνα:
Βιβή, αν δε σου κάνει μεγάλο κόπο, μπορείς να ενημερώσεις το θέμα της Μανταρίνας σχετικά με την υιοθεσία της; Εγώ είχα μείνει στο ότι την κράτησε το Κέντρο Γάτας...Εκτός κι αν εννοείς βέβαια αυτό για υιοθεσία, οπότε όλα καλά! Γίνεται για όλα τα γατιά που υιοθετούνται και για τη Μανταρίνα δεν έχει γίνει ακόμη: ας κλειδωθεί η αγγελία της αφού μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες κι εμείς για τη γατούλα αυτή.
Ευχαριστώ

Κάποιο καιρό αφού ανέλαβα εγώ την γατούλα, και αφού δεν βρέθηκε κανένας απολύτως ενδιαφερόμενος για αυτό το τόσο καλό πλάσμα, αποφάσισε η Αλίκη να την κρατήσει αυτή.
Την ερωτεύτηκε όμως και τελικά θα την υιοθετήσει ένας κοινός μας φίλος, ο οποίος είναι σε φάση μετακόμισης και θα την πάρει όταν βρίσκεται σε δικό τους σπίτι.
Θένια, συγγνώμη σε εσένα από εδώ, γιατί τόσο καιρό αμέλησα να κλειδώσω την αγγελία της Ίριδας...
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήταν όλα υπέροχα και αξιολάτρευτα.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπραβο στην Γλορια(εγω απο την αρχη ειπα οτι αυτη η γατα θα παρει κατι μεγαλο)πολυ χαιρουμε.Γιουλη συνγαριτιρια!Σεμελη αξια για 100%
Χαιπηκα πολυ γιατι γνορεισα και απο κοντα τα μελη του Mycat.και ειμασταν τελια παρεα

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηταν καλα οργανωμενη, και η συμμετοχη της ηταν υπερανω προσδοκιων, κατα τη γνωμη μου. Συγχαρητήρια στους διοργανωτες και τους εκθετες!!
Μου αρεσε πολυ που γνωρισα τα μέλη του MyCat!! (Γιούλη, αυτο παει για 'σενα.....

).Αλλα πιο πολυ θελω να συγχαρώ την πανεμορφη Σεμελη, που αν και ηταν η πρώτη φορα σε Show σαρωσε!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιωργο το ποσο πολυτιμη ηταν για εμενα η βοηθεια σου, δεν περιγραφεται...Χιλια ευχαριστω...Αν και ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε εκθεση, ενθουσιαστηκα.Ηταν καλα οργανωμενη, και η συμμετοχη της ηταν υπερανω προσδοκιων, κατα τη γνωμη μου. Συγχαρητήρια στους διοργανωτες και τους εκθετες!!
Μου αρεσε πολυ που γνωρισα τα μέλη του MyCat!! (Γιούλη, αυτο παει για 'σενα.....
).Αλλα πιο πολυ θελω να συγχαρώ την πανεμορφη Σεμελη, που αν και ηταν η πρώτη φορα σε Show σαρωσε!!!!!
![]()

Αφιερωμενη...

Havana
Διάσημο μέλος
Γιωργο το ποσο πολυτιμη ηταν για εμενα η βοηθεια σου, δεν περιγραφεται...Χιλια ευχαριστω...
Αφιερωμενη...
![]()
WOW ouaooooooooooooooooooooooooo!

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγα μωρε..... δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο....... Παρακαλώ παντως.Γιωργο το ποσο πολυτιμη ηταν για εμενα η βοηθεια σου, δεν περιγραφεται...Χιλια ευχαριστω...
Αφιερωμενη...
![]()
Ουτως η αλλως δεν ηταν αφιλοκερδως....... ημουν αναμεσα σε Βιρμανακια!!!! Τι αλλο θέλω??

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!
RedCat
Διάσημο μέλος
Λυπαμαι που δεν βρεθηκα εκεί να τις δω. Ισως την επομενη φορά..

Μανταρινάκι ποιος θα μπορουσε να αντισταθεί σε τοση καλοσύνη και σε τετοια γλύκα;;
Luna
Περιβόητο μέλος
ποζαρει κιολας!!!!

μωροοο μου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool