Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

κι εγω χαρηκα (εστω και για λιγο) που ειδωθηκαμε Αντιγονη:)

:lol:αυτη ηταν η Χριστινα (bunny)...ηταν κι ενας κυριος μαζι της ψηλος? Ο πατερα της ηταν
Επίσης:)!

Τα μπλεξα γιατί και εγώ ήμουν δίπλα στα γατόνια σας:blink:...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτες απο μενα

ae104f37.jpg

05344467.jpg

2-3.jpg

2272016e.jpg
-.jpg

3411b3e2.jpg

3.jpg
8c988bb1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι Ελένη, η γνωστή Μανταρίνα, που άφησε για πάντα πίσω τις υποχρεώσεις της μητρότητας και αποφάσισε να γίνει σταρ. :D
Το αστείο είναι οτι την πήγαμε μόνο και μόνο για να πάμε ένα υιοθετημενο και ένα προς υιοθεσία απο αδεσπολόγιο και έφυγε με κύπελο! Δεν το πιστεύαμε!
Να μην μιλήσω και για τον σπόρο τον Έντυ, που είχαμε βρει πεταμένο στο λόφο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη, και ο κύριος από τις γάτες του Αιγαίου ήθελε να τον αναγνωρίσει σαν τέτοια! που να φανταζόταν η κυράτσα που τον έκλεινε στην σακούλα με τα αδερφάκια του να ψοφήσει ότι θα βρισκόταν σε έκθεση τελικα!
Το σχόλιό μου για τον μπουφέ δεν πήγαινε προφανώς σε εσάς κορίτσια μου ξέρετε και μας τιμήσατε, αλλά στους διάφορους άσχετους. ;) αν και πάλι, πιστεύω οτι οι περισσότεροι επισκέπτες θεώρησαν ότι ημασταν το τμήμα υποδοχής της έκθεσης και δεν κατάλαβαν ότι αντιπροσωπεύαμε τα αδέσποτα.
Τι να πω παιδια, έχοντας βρεθει και σε αντίστοιχη έκθεση με σκυλιά, πραγματικα ειναι τελείως άλλη αίσθηση να βρίσκεσαι με τόσα γατώνια, ολα πανέμορφα στον ίδιο χώρο...
Μοναδική εμπειρια, μας βλέπω όντως για Βουλγαρία να δούμε πως είναι κι εκει.

ελπιζω να σας αρεσαν... Κερδισε και η Γκλοριτσα μου το πρωτο της βραβειο... Στο σαλονι το εχουμε και το καμαρωνουμε!!

ελπιζω να σας αρεσαν... Κερδισε και η Γκλοριτσα μου το πρωτο της βραβειο... Στο σαλονι το εχουμε και το καμαρωνουμε!!
Koυκλια ειναι ολα τους Ναντια μου! Κι εσυ λαμπεις!!!
Πανεμορφη εισαι:up::up::up:
Μπραβο στη Γκλορια σου!! :up:

Θα κάνω μια μικρή παρένθεση να ζητήσω από τη Βιβή, που μάλλον "υιοθετημένο γατί από το Αδεσποτολόγιο" εννοεί τη Μανταρίνα:

Βιβή, αν δε σου κάνει μεγάλο κόπο, μπορείς να ενημερώσεις το θέμα της Μανταρίνας σχετικά με την υιοθεσία της; Εγώ είχα μείνει στο ότι την κράτησε το Κέντρο Γάτας...:hmm:Εκτός κι αν εννοείς βέβαια αυτό για υιοθεσία, οπότε όλα καλά! Γίνεται για όλα τα γατιά που υιοθετούνται και για τη Μανταρίνα δεν έχει γίνει ακόμη: ας κλειδωθεί η αγγελία της αφού μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες κι εμείς για τη γατούλα αυτή.

Ευχαριστώ

Ναι σιγα ...:P απλως επρεπε να την κρατησω αλλιως......σιγα την μουρη για φωτο:D

Koυκλια ειναι ολα τους Ναντια μου! Κι εσυ λαμπεις!!!
Πανεμορφη εισαι:up::up::up:
Μπραβο στη Γκλορια σου!! :up:

Παιδιά η έκθεση ήταν υπέροχη. Αν θα μπορούσα να διαλέξω τις αγαπημένες μου (χώρις παρεξήγηση αφού ολες ήταν φοβερές) θα έλεγα την Σεμέλη, τις 2 Ραγκντολς. Από τις μειν κουν μου άρεσαν πολύ η μαύρη και η cinderella της κυρίας Άντας και οι 2 κρεμ της Νεκταρίας (και μια μικρούλα άσπρη ήταν φοβερή). Τέλος τι να πω για τον Σνιφ, αυτός ο γάτος είναι όλα τα λεφτά. πολύ γέλιο.

Το ψιλομετάνιωσα που δεν πήγα τον δικό μου. Θα είχε σαρώσει :) [Δείτε τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει για να μάθετε πως έχει γίνει ο Cosmo μου ένα χρόνο μετά την υιοθεσία του.] Θα τα είχε παίξει όμως εκεί με το τόσο κόσμο και γάτες. Θα προσπαθήσω να τον φέρω στην επόμενη οπότε θα αναγκαστείτε να ψάχνετε για τον δεύτερο:P. Χάρηκα πολύ που είδα κάποιες παλιές φίλες. Να στε καλά

Στην επομενη εκθεση θα εχουμε ολες ενα καρτελακι που θα γραφει mycat χαχαχαχα;):D

πολυ καλη ιδεα:D:lol:

Βρε παιδια, ουτε κι εγω γνωρισα πολλες απο εσας... Ουτε τη Μπασετομανα, ουτε το gatouni....:(:(:(
Ηρθατε προφανως την ωρα που τραβιομασταν στα Καλυβια για φαγητο....:blink::blink::blink::hmm::hmm:

Θα κάνω μια μικρή παρένθεση να ζητήσω από τη Βιβή, που μάλλον "υιοθετημένο γατί από το Αδεσποτολόγιο" εννοεί τη Μανταρίνα:

Βιβή, αν δε σου κάνει μεγάλο κόπο, μπορείς να ενημερώσεις το θέμα της Μανταρίνας σχετικά με την υιοθεσία της; Εγώ είχα μείνει στο ότι την κράτησε το Κέντρο Γάτας...:hmm:Εκτός κι αν εννοείς βέβαια αυτό για υιοθεσία, οπότε όλα καλά! Γίνεται για όλα τα γατιά που υιοθετούνται και για τη Μανταρίνα δεν έχει γίνει ακόμη: ας κλειδωθεί η αγγελία της αφού μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες κι εμείς για τη γατούλα αυτή.

Ευχαριστώ
Η αγγελία έχει κλειδωθεί ήδη, εδώ και καιρό... :blink:
Κάποιο καιρό αφού ανέλαβα εγώ την γατούλα, και αφού δεν βρέθηκε κανένας απολύτως ενδιαφερόμενος για αυτό το τόσο καλό πλάσμα, αποφάσισε η Αλίκη να την κρατήσει αυτή.
Την ερωτεύτηκε όμως και τελικά θα την υιοθετήσει ένας κοινός μας φίλος, ο οποίος είναι σε φάση μετακόμισης και θα την πάρει όταν βρίσκεται σε δικό τους σπίτι.

Θένια, συγγνώμη σε εσένα από εδώ, γιατί τόσο καιρό αμέλησα να κλειδώσω την αγγελία της Ίριδας...

Να πω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου, σε όλους όσους φέραν τα γατιά τους στην έκθεση, ανεξαρτήτως αν έφυγαν ή όχι με βραβείο. Για εμένα μετράει το ίδιο το ζώο, είτε πάρει βραβείο, είτε όχι.

Ήταν όλα υπέροχα και αξιολάτρευτα. :)

Τελια εκθεση,κουραστεικαμε,αλλα αξειζε το κοπο:up:
Μπραβο στην Γλορια(εγω απο την αρχη ειπα οτι αυτη η γατα θα παρει κατι μεγαλο)πολυ χαιρουμε.Γιουλη συνγαριτιρια!Σεμελη αξια για 100%:up:Χαιπηκα πολυ γιατι γνορεισα και απο κοντα τα μελη του Mycat.και ειμασταν τελια παρεα:up::up::up:

Αν και ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε εκθεση, ενθουσιαστηκα.:up::up: Ηταν καλα οργανωμενη, και η συμμετοχη της ηταν υπερανω προσδοκιων, κατα τη γνωμη μου. Συγχαρητήρια στους διοργανωτες και τους εκθετες!!;) Μου αρεσε πολυ που γνωρισα τα μέλη του MyCat!! (Γιούλη, αυτο παει για 'σενα.....:lol::lol::lol:).Αλλα πιο πολυ θελω να συγχαρώ την πανεμορφη Σεμελη, που αν και ηταν η πρώτη φορα σε Show σαρωσε!!!!!:D:D:up::up:

Αν και ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε εκθεση, ενθουσιαστηκα.:up::up: Ηταν καλα οργανωμενη, και η συμμετοχη της ηταν υπερανω προσδοκιων, κατα τη γνωμη μου. Συγχαρητήρια στους διοργανωτες και τους εκθετες!!;) Μου αρεσε πολυ που γνωρισα τα μέλη του MyCat!! (Γιούλη, αυτο παει για 'σενα.....:lol::lol::lol:).Αλλα πιο πολυ θελω να συγχαρώ την πανεμορφη Σεμελη, που αν και ηταν η πρώτη φορα σε Show σαρωσε!!!!!:D:D:up::up:
Γιωργο το ποσο πολυτιμη ηταν για εμενα η βοηθεια σου, δεν περιγραφεται...Χιλια ευχαριστω...:):):)
Αφιερωμενη...:)
CIMG3312.JPG

Γιωργο το ποσο πολυτιμη ηταν για εμενα η βοηθεια σου, δεν περιγραφεται...Χιλια ευχαριστω...:):):)
CIMG3312.JPG

WOW ouaooooooooooooooooooooooooo! :up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

CIMG3312.JPG
Σιγα μωρε..... δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο....... Παρακαλώ παντως.:) Ουτως η αλλως δεν ηταν αφιλοκερδως....... ημουν αναμεσα σε Βιρμανακια!!!! Τι αλλο θέλω??:D:D:D:lol:;)

παιδια συγχαρητηρια σε ολες τις γατουλες που βρεθηκαν εκεί, είτε κερδισαν καποιο βραβείο, είτε οχι.
Λυπαμαι που δεν βρεθηκα εκεί να τις δω. Ισως την επομενη φορά..:)
Μανταρινάκι ποιος θα μπορουσε να αντισταθεί σε τοση καλοσύνη και σε τετοια γλύκα;;

καλα δεν το πιστευω!!!!
ποζαρει κιολας!!!!:P:P
μωροοο μου!!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back