ruko
Διάσημο μέλος

Μου φαίνεται ότι την επόμενη φορά πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση του Mycat στη Σόφια (ουάου... είμαστε και πολύ ιντερνάσιοναλ)
για να καμαρώσουμε από κοντά τα υπέροχα γατούνια σας.
Γιούλη, ευχαριστούμε πολύ για το φωτορεπορτάζ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε σκεφτόμουν κάθε φορά που τραβούσα φωτό... κι έλεγα που είσαι ΔωραααααααΓιουλη πως ηταν τα ρωσσακια απο κοντα;Αχ πολυ σ'ευχαριστω που με θυμηθηκες...![]()

Λεπτοκαμωμένα με άγρυπνο βλέμμα και βελουδίνη μπλέ γουνίτσα...
τα είχαν συνεχώς μετά σκεπασμένα μάλλον γιατί είναι ευαίσθητα...αλλά απορρώ με το Ρωσικό χειμώνα γιατί να είναι...
Και ο καιρός εκεί ήταν πολύ γλυκός...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
έλα μωρέ...είχε πλάκα και το απολαύσαμε όλες...πάντως παιδιά...λατρέψαμε τα γατάκια μας... κι εγώ τα αισθανόμουν ότι ήταν και δικά μου...όταν είσαι εκτός Ελλάδος ειδικά η αλληλεγγύη είναι πολύ μεγάλη όπως και η συγκίνηση...Συγχαρητήρια σε μαμάδες και γατιά για τις διακρίσεις!![]()
Μου φαίνεται ότι την επόμενη φορά πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση του Mycat στη Σόφια (ουάου... είμαστε και πολύ ιντερνάσιοναλ)
για να καμαρώσουμε από κοντά τα υπέροχα γατούνια σας.
Γιούλη, ευχαριστούμε πολύ για το φωτορεπορτάζ!![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Θα οργανώσουμε αποστολή οπαδών για να σας κάνουμε κερκίδα!!Θα ήταν ωραία του χρόνου να είμαστε μεγαλύτερο Mycat παρεάκι!![]()
(με πανό, συνθήματα κ.λπ.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βγαίνει λοιπόν πρώτο ένα Βρετανικό λιλά θεικό και μου λέει η Νεκταρία...βρε Γιούλη τι πλάσμα είναι αυτό....(και σκέφτηκε....ωχ θα μας το φάει το Ραισάκι...) πράγματι έλαμπε εκεί πάνω η Βρετανούλα...
Και της λέω εγώ...
Μα Νεκταρία μου... η Ραίσα είναι αυτή!

Κι η Νεκταρία

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και του χρονου!!!

Γιουλη υπεροχο το φωτορεπορταζ!!!
Ναι θα ηταν ωραια ιδεα,του χρονου να παμε πιο πολλες ωστε τα γατια μας να εχουν και κερκιδα!

Οι γατες της Βεγγαλης παντος θεικες!
Και ας ειναι αγριες, αυτο ειναι και μερος της γοητειας τους.
Ειχε και κατηγορια κεραμιδακια?.... μπορουμε δηλαδη να διαγωνιστουμε και εμεις?

Νικολεττα οπωσδηποτε ενα μουσουδοφιλο :kiss: στη θεσσαλονικια μας Ραισα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολύ καλή ιδέα!Θα οργανώσουμε αποστολή οπαδών για να σας κάνουμε κερκίδα!!(με πανό, συνθήματα κ.λπ.)

Ναι!!!!Είχε ομάδα κοινής γάταςΣυγχαρητηρια στα γατουνια του mycat και φυσικα στις γατομαμαδες τους.Ειναι ολα τους υπεροχα.
Και του χρονου!!!
Γιουλη υπεροχο το φωτορεπορταζ!!!
Ναι θα ηταν ωραια ιδεα,του χρονου να παμε πιο πολλες ωστε τα γατια μας να εχουν και κερκιδα!
Οι γατες της Βεγγαλης παντος θεικες!Και ας ειναι αγριες, αυτο ειναι και μερος της γοητειας τους.
Ειχε και κατηγορια κεραμιδακια?.... μπορουμε δηλαδη να διαγωνιστουμε και εμεις?
Νικολεττα οπωσδηποτε ενα μουσουδοφιλο :kiss: στη θεσσαλονικια μας Ραισα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγώ μόνο τσάκα τσούκα με τη μηχανούλα άντε και κανένα Μειν Κουν στη πλάτη να κουβάλησα

Αχου! Επρεπε να μας δείτε με τις γατοφόρους στους δρόμους της Σόφιας! Οι τρελές με τα γατόκλουβα!!
Τα Κουνάκια τα σέρναμε με ροδάκια

ασήκωτα τα άτιμα! 

Τα δύο κορίτσια μαζί και ο Τροι μόνος του... σαν συνοδεία τσίρκου

Κάποιοι εκτροφείς βέβαια τα κουβαλούσαν (μαζί με όλο τους το σοι δυο δυο στα χέρια) μιλάμε για όλες τις γάτες του εκτροφείου

Οι δε Ιταλοί εκτροφείς των Βιρμανικών ήταν ένα ήρεμο ζευγαράκι χαλαρό και large όπου είχαν φέρει και το μόλις 3 μηνών μωράκι μαζί τους

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μια χαρα σας βρισκω!!!!! αληθεια η ζωη πως ειναι εκει? ειχες καθολου χρονο να δεις τη Σόφια?Βρε παιδιά..σας ευχαριστώεγώ μόνο τσάκα τσούκα με τη μηχανούλα άντε και κανένα Μειν Κουν στη πλάτη να κουβάλησα
Αχου! Επρεπε να μας δείτε με τις γατοφόρους στους δρόμους της Σόφιας! Οι τρελές με τα γατόκλουβα!!
Τα Κουνάκια τα σέρναμε με ροδάκιαασήκωτα τα άτιμα!
Τα δύο κορίτσια μαζί και ο Τροι μόνος του... σαν συνοδεία τσίρκου
Κάποιοι εκτροφείς βέβαια τα κουβαλούσαν (μαζί με όλο τους το σοι δυο δυο στα χέρια) μιλάμε για όλες τις γάτες του εκτροφείου
Οι δε Ιταλοί εκτροφείς των Βιρμανικών ήταν ένα ήρεμο ζευγαράκι χαλαρό και large όπου είχαν φέρει και το μόλις 3 μηνών μωράκι μαζί τους![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Xρόνος 0!Μια χαρα σας βρισκω!!!!! αληθεια η ζωη πως ειναι εκει? ειχες καθολου χρονο να δεις τη Σόφια?![]()
Από το ξενοδοχείο στην έκθεση, κάποια στιγμή σε ένα εμπορικό κέντρο τύπου mall στα Mc Donalds για delivery
Και το βράδυ σε ένα πολύ όμορφο restaurant απέναντι απ'το ξενοδοχείο...Δεν ήταν καθαρή η πολη
παντως...με τα χαρακτηριστικά μπλοκς (τις πολυόροφες κρατικές πολυκατοικίες)...δεν μπορέσαμε να δούμε το ιστορικό κέντρο...άλλωστε το βράδυ είμασταν χαρούμες μεν, αλλά ψόφιες δε...για εξόρμηση στα περιξ!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...θλίψη σκέτη...Αυτες τις πολυκατοικιες τις εχω βαρεθει !!8οκταοροφες και με ενα μουντο γκρι...
![]()
για το σεισμό που έγραψα διάβασες Αντα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι το διαβασα...ανυπομονω να καθησουμε με μια ζεστη κουπα καφε - με πολυ γαλα, για να μην ξεχνιομαστεναι...θλίψη σκέτη...για το σεισμό που έγραψα διάβασες Αντα?
- και να χαζευω μια μια τις φωτογραφιες!! 
Ποια ηταν τα βραβεια που εδιναν στους νικητες? Αληθεια φωτογραφιες με τους βραβευμενους ειδα??
ξερεις να φορανε εκεινο το φιογκακι- σηματακι - δεν ξερω πως ονομαζεται.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραία!!Ναι το διαβασα...ανυπομονω να καθησουμε με μια ζεστη κουπα καφε - με πολυ γαλα, για να μην ξεχνιομαστε- και να χαζευω μια μια τις φωτογραφιες!!
Ποια ηταν τα βραβεια που εδιναν στους νικητες? Αληθεια φωτογραφιες με τους βραβευμενους ειδα??
ξερεις να φορανε εκεινο το φιογκακι- σηματακι - δεν ξερω πως ονομαζεται.....

τα βραβεία της κατηγορίας είδα που πήρε η Νεκταρία ένα κυπελο όμορφο και
φαγητά και άμμο από τους σπόνσορες!

αυτό το φιογκάκι το παίρνει ο Βest of the Best.. θα θυμηθώ το όνομά του

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ωραία!!
τα βραβεία της κατηγορίας είδα που πήρε η Νεκταρία ένα κυπελο όμορφο και
φαγητά και άμμο από τους σπόνσορες!
αυτό το φιογκάκι το παίρνει ο Βest of the Best.. θα θυμηθώ το όνομά του![]()

Φωτογραφια με το κυπελλο εχουμε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μόνο του όχι...με τη Νεκταρία μαζι που το κρατά το έβαλα στο φωτορεπορτάζΦωτογραφια με το κυπελλο εχουμε?

Luna
Περιβόητο μέλος
πολυ πολυ ωραιο το ρεπορταζ!!!κι εγω ηθελα να ειμαι εκει να βλεπω γουνες παντου κ να σας γνωρισω και απο κοντα!!

Στην επομενη θα προσπαθησω!!
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στις μαμαδες που τα μωρα τους σαρωσαν τα βραβεια!!!!!!ευχομαι και του χρονου!!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!!Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!)
Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!!
κοριτσια παντα πρωτιες
Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη
γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool