Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Συγχαρητήρια σε μαμάδες και γατιά για τις διακρίσεις!:up::up: :up: Μου φαίνεται ότι την επόμενη φορά πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση του Mycat στη Σόφια (ουάου... είμαστε και πολύ ιντερνάσιοναλ):cool: για να καμαρώσουμε από κοντά τα υπέροχα γατούνια σας.:D

Γιούλη, ευχαριστούμε πολύ για το φωτορεπορτάζ!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη πως ηταν τα ρωσσακια απο κοντα;Αχ πολυ σ'ευχαριστω που με θυμηθηκες...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη πως ηταν τα ρωσσακια απο κοντα;Αχ πολυ σ'ευχαριστω που με θυμηθηκες...:D
Σε σκεφτόμουν κάθε φορά που τραβούσα φωτό... κι έλεγα που είσαι Δωρααααααα:lol:
Λεπτοκαμωμένα με άγρυπνο βλέμμα και βελουδίνη μπλέ γουνίτσα...:)τα είχαν συνεχώς μετά σκεπασμένα μάλλον γιατί είναι ευαίσθητα...αλλά απορρώ με το Ρωσικό χειμώνα γιατί να είναι...:hmm:
Και ο καιρός εκεί ήταν πολύ γλυκός...:)

Θα ήταν ωραία του χρόνου να είμαστε μεγαλύτερο Mycat παρεάκι! :)

Συγχαρητήρια σε μαμάδες και γατιά για τις διακρίσεις!:up::up: :up: Μου φαίνεται ότι την επόμενη φορά πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση του Mycat στη Σόφια (ουάου... είμαστε και πολύ ιντερνάσιοναλ):cool: για να καμαρώσουμε από κοντά τα υπέροχα γατούνια σας.:D

Γιούλη, ευχαριστούμε πολύ για το φωτορεπορτάζ!:up:
έλα μωρέ...είχε πλάκα και το απολαύσαμε όλες...πάντως παιδιά...λατρέψαμε τα γατάκια μας... κι εγώ τα αισθανόμουν ότι ήταν και δικά μου...όταν είσαι εκτός Ελλάδος ειδικά η αλληλεγγύη είναι πολύ μεγάλη όπως και η συγκίνηση...

Θα ήταν ωραία του χρόνου να είμαστε μεγαλύτερο Mycat παρεάκι! :)
Θα οργανώσουμε αποστολή οπαδών για να σας κάνουμε κερκίδα!!:up: (με πανό, συνθήματα κ.λπ.)

Ειχαμε καθήσει λοιπον κάποια στιγμή με τη Νεκταρια και περιμέναμε να διαγωνιστεί η κατηγορία της Νικολέτας!
Βγαίνει λοιπόν πρώτο ένα Βρετανικό λιλά θεικό και μου λέει η Νεκταρία...βρε Γιούλη τι πλάσμα είναι αυτό....(και σκέφτηκε....ωχ θα μας το φάει το Ραισάκι...) πράγματι έλαμπε εκεί πάνω η Βρετανούλα...
Και της λέω εγώ...
Μα Νεκταρία μου... η Ραίσα είναι αυτή! :D
Κι η Νεκταρία:blink::blink::up:
:lol::lol:

Συγχαρητηρια στα γατουνια του mycat και φυσικα στις γατομαμαδες τους.Ειναι ολα τους υπεροχα.:up::up:
Και του χρονου!!!:up::up::up:
Γιουλη υπεροχο το φωτορεπορταζ!!!
Ναι θα ηταν ωραια ιδεα,του χρονου να παμε πιο πολλες ωστε τα γατια μας να εχουν και κερκιδα!;):lol::lol::up:
Οι γατες της Βεγγαλης παντος θεικες!:up:Και ας ειναι αγριες, αυτο ειναι και μερος της γοητειας τους.;)
Ειχε και κατηγορια κεραμιδακια?.... μπορουμε δηλαδη να διαγωνιστουμε και εμεις? ;):cool:
Νικολεττα οπωσδηποτε ενα μουσουδοφιλο :kiss: στη θεσσαλονικια μας Ραισα

Θα οργανώσουμε αποστολή οπαδών για να σας κάνουμε κερκίδα!!:up: (με πανό, συνθήματα κ.λπ.)
πολύ καλή ιδέα! :up:
Συγχαρητηρια στα γατουνια του mycat και φυσικα στις γατομαμαδες τους.Ειναι ολα τους υπεροχα.:up::up:
Και του χρονου!!!:up::up::up:
Γιουλη υπεροχο το φωτορεπορταζ!!!
Ναι θα ηταν ωραια ιδεα,του χρονου να παμε πιο πολλες ωστε τα γατια μας να εχουν και κερκιδα!;):lol::lol::up:
Οι γατες της Βεγγαλης παντος θεικες!:up:Και ας ειναι αγριες, αυτο ειναι και μερος της γοητειας τους.;)
Ειχε και κατηγορια κεραμιδακια?.... μπορουμε δηλαδη να διαγωνιστουμε και εμεις? ;):cool:
Νικολεττα οπωσδηποτε ενα μουσουδοφιλο :kiss: στη θεσσαλονικια μας Ραισα
Ναι!!!!Είχε ομάδα κοινής γάτας;):up:

Βρε παιδιά..σας ευχαριστώ:redface:εγώ μόνο τσάκα τσούκα με τη μηχανούλα άντε και κανένα Μειν Κουν στη πλάτη να κουβάλησα:P:lol::lol:

Αχου! Επρεπε να μας δείτε με τις γατοφόρους στους δρόμους της Σόφιας! Οι τρελές με τα γατόκλουβα!!
Τα Κουνάκια τα σέρναμε με ροδάκια:lol::lol:ασήκωτα τα άτιμα! :P:lol:
Τα δύο κορίτσια μαζί και ο Τροι μόνος του... σαν συνοδεία τσίρκου:lol::lol:

Κάποιοι εκτροφείς βέβαια τα κουβαλούσαν (μαζί με όλο τους το σοι δυο δυο στα χέρια) μιλάμε για όλες τις γάτες του εκτροφείου:P

Οι δε Ιταλοί εκτροφείς των Βιρμανικών ήταν ένα ήρεμο ζευγαράκι χαλαρό και large όπου είχαν φέρει και το μόλις 3 μηνών μωράκι μαζί τους:blink::blink:

Βρε παιδιά..σας ευχαριστώ:redface:εγώ μόνο τσάκα τσούκα με τη μηχανούλα άντε και κανένα Μειν Κουν στη πλάτη να κουβάλησα:P:lol::lol:

Αχου! Επρεπε να μας δείτε με τις γατοφόρους στους δρόμους της Σόφιας! Οι τρελές με τα γατόκλουβα!!
Τα Κουνάκια τα σέρναμε με ροδάκια:lol::lol:ασήκωτα τα άτιμα! :P:lol:
Τα δύο κορίτσια μαζί και ο Τροι μόνος του... σαν συνοδεία τσίρκου:lol::lol:

Κάποιοι εκτροφείς βέβαια τα κουβαλούσαν (μαζί με όλο τους το σοι δυο δυο στα χέρια) μιλάμε για όλες τις γάτες του εκτροφείου:P

Οι δε Ιταλοί εκτροφείς των Βιρμανικών ήταν ένα ήρεμο ζευγαράκι χαλαρό και large όπου είχαν φέρει και το μόλις 3 μηνών μωράκι μαζί τους:blink::blink:
Μια χαρα σας βρισκω!!!!! αληθεια η ζωη πως ειναι εκει? ειχες καθολου χρονο να δεις τη Σόφια?:hmm:

Μια χαρα σας βρισκω!!!!! αληθεια η ζωη πως ειναι εκει? ειχες καθολου χρονο να δεις τη Σόφια?:hmm:
Xρόνος 0!
Από το ξενοδοχείο στην έκθεση, κάποια στιγμή σε ένα εμπορικό κέντρο τύπου mall στα Mc Donalds για delivery:PΚαι το βράδυ σε ένα πολύ όμορφο restaurant απέναντι απ'το ξενοδοχείο...
Δεν ήταν καθαρή η πολη:/: παντως...με τα χαρακτηριστικά μπλοκς (τις πολυόροφες κρατικές πολυκατοικίες)...δεν μπορέσαμε να δούμε το ιστορικό κέντρο...άλλωστε το βράδυ είμασταν χαρούμες μεν, αλλά ψόφιες δε...για εξόρμηση στα περιξ!:)

Αυτες τις πολυκατοικιες τις εχω βαρεθει !! :down: 8οκταοροφες και με ενα μουντο γκρι...:(

Αυτες τις πολυκατοικιες τις εχω βαρεθει !! :down: 8οκταοροφες και με ενα μουντο γκρι...:(
ναι...θλίψη σκέτη...:/:για το σεισμό που έγραψα διάβασες Αντα?

ναι...θλίψη σκέτη...:/:για το σεισμό που έγραψα διάβασες Αντα?
Ναι το διαβασα...ανυπομονω να καθησουμε με μια ζεστη κουπα καφε - με πολυ γαλα, για να μην ξεχνιομαστε ;) - και να χαζευω μια μια τις φωτογραφιες!! :up::up: Ποια ηταν τα βραβεια που εδιναν στους νικητες? Αληθεια φωτογραφιες με τους βραβευμενους ειδα?? :hmm:ξερεις να φορανε εκεινο το φιογκακι- σηματακι - δεν ξερω πως ονομαζεται.....

Ναι το διαβασα...ανυπομονω να καθησουμε με μια ζεστη κουπα καφε - με πολυ γαλα, για να μην ξεχνιομαστε ;) - και να χαζευω μια μια τις φωτογραφιες!! :up::up: Ποια ηταν τα βραβεια που εδιναν στους νικητες? Αληθεια φωτογραφιες με τους βραβευμενους ειδα?? :hmm:ξερεις να φορανε εκεινο το φιογκακι- σηματακι - δεν ξερω πως ονομαζεται.....
Ωραία!! ;);):up:
τα βραβεία της κατηγορίας είδα που πήρε η Νεκταρία ένα κυπελο όμορφο και
φαγητά και άμμο από τους σπόνσορες!:)
αυτό το φιογκάκι το παίρνει ο Βest of the Best.. θα θυμηθώ το όνομά του:hmm:

Ωραία!! ;);):up:
τα βραβεία της κατηγορίας είδα που πήρε η Νεκταρία ένα κυπελο όμορφο και
φαγητά και άμμο από τους σπόνσορες!:)
αυτό το φιογκάκι το παίρνει ο Βest of the Best.. θα θυμηθώ το όνομά του:hmm:
:up::up: Φωτογραφια με το κυπελλο εχουμε?

:up::up: Φωτογραφια με το κυπελλο εχουμε?
Μόνο του όχι...με τη Νεκταρία μαζι που το κρατά το έβαλα στο φωτορεπορτάζ;)

Γιουλη μπραβο!!!!
πολυ πολυ ωραιο το ρεπορταζ!!!κι εγω ηθελα να ειμαι εκει να βλεπω γουνες παντου κ να σας γνωρισω και απο κοντα!!:):):):)
Στην επομενη θα προσπαθησω!!
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στις μαμαδες που τα μωρα τους σαρωσαν τα βραβεια!!!!!!ευχομαι και του χρονου!!!!

:up: μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!!
Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!)
Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!!
κοριτσια παντα πρωτιες

Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη :down:
γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back