Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

καλέ τι φώτο ????????:lol::lol::lol::lol: εμένα και η γάτα στη μέση φώτο μοντάζ μου κάνει... γιατί πολύ ήσυχα φαίνονται:lol::lol::lol::lol::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρια τελικά εσύ τι αποφάσισες να κάνεις??Θα στολίσεις δέντρο για δοκιμή????:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρια τελικά εσύ τι αποφάσισες να κάνεις??Θα στολίσεις δέντρο για δοκιμή????:hmm:
ΚΑλέ Ρια δεν μου απάντησες ποτε???:lol::lol::hmm::hmm:

Τελικά μετά από μια εκ του τηλεφωνου συζήτηση που έκανα με την συγκάτοικο διαπίστωσα ότι είχε γίνει κάτι σαν παρεξήγηση.Εγώ νομιζα ότι θα μείνουν 15 μέρες κλεισμένα τα γατιά..και η ιδια ότι θα μεταφέρουμε τελικά το δέντρο.Αποφάσισε δε η ίδια χωρις να με ενημερώσει..:blink:ότι θα πάρει ένα πολυ κοντο δεντρακι πααααααρα πολυ κοντό..μισο μέτρο που απλά θα το βαλουμε στην πρίζα και τέλοσ..:)Δεν έχω την τέλεια συγκάτοικο????????:):):):D:D:up::up:

Δεν μπορώ να πώ κατερίνα!! Η συγκατοικός σου είναι τέλεια!!! Σε παρακαλώ όταν τελικά βάλετε στην πρίζα το δεντράκι, γράψε εναν μικρό σχολιασμο! Γιατί και εγώ κάτι τέτοιο θα στολίσω και θέλω να ξέρω αν έχει ελπίδες επιβίωσης!! Εγώ έλεγα για σήμερα, αλλά λόγω του ψυχολογικού στρές που έπαθε ο Spike (βλ. κατά λάθος κλείσιμο στην τουαλέτα:(), θα το επιχειρίσω πρός το τέλος της εβδομάδας!!! :P Να ηρεμίσει λίγο το παιδί μου γιατί από χθές είναι μονίμως με το μάτι γουρλωμένο και τα αυτιά πίσω!!! Σαν νίντζα!!!

Εμείς λέμε να στολίσουμε την Κυριακή. Αλλά δεν έχουν βγεί ακόμα τα αληθινά κι αν δεν βγουν μεχρι το ΣΚ θα περιμενουμε ακομα λιγο.

Σε παρακαλώ όταν τελικά βάλετε στην πρίζα το δεντράκι, γράψε εναν μικρό σχολιασμο!

Πάντως, τα δικά μου που όταν ήταν μικρά μου έριχναν το δέντρο συνεχώς κάτω, τώρα που στόλισα ένα ακόμη πιο μικρό και είναι εντελώς του χεριού τους (ή της πατούσας τους:D) και πάνω στο πάσο, άρα εύκολο στις πτώσεις, δεν το αγγίζουν καν. Πάνε κοντά, ποζάρουν, μουσουδίζουν τις μπάλες και τα φωτάκια και φεύγουν επιδεικτικά γιατί έχουν και δουλειές, δεν μπορούν να ασχολούνται όλο με τα στολίδια της μαμάς.

Δεν έχω την τέλεια συγκάτοικο????????:):):):D:D:up::up:

Την έχεις! Συγχαρητήρια και για τη συγκάτοικο! Πολύ καλή ιδέα αυτή με το μικρό δεντράκι!

Εμείς λέμε να στολίσουμε την Κυριακή. Αλλά δεν έχουν βγεί ακόμα τα αληθινά κι αν δεν βγουν μεχρι το ΣΚ θα περιμενουμε ακομα λιγο.

Αληθινό ε? Ελπίζω τα γατούνια σου να μην αποφασίσουν να βοσκήσουν!:lol:

Εγώ με τη γιαγιά πάντως πιστεύω δε θα έχω κανένα πρόβλημα με το δέντρο:hmm:.
Θα δείξει.

Αληθινό ε? Ελπίζω τα γατούνια σου να μην αποφασίσουν να βοσκήσουν!:lol:
Περισι βοσκησαν με την ψυχή τους. Τους αρεσε η μυρωδια, τα μπαλακια και τα σοκολατακια που κρεμανε κατα παραδοση οι Γαλλοι. Μας το διαλυσαν. Αλλα τί να κάνουμε, είμαστε υπερ του αληθινού και καλά να παθουμε:lol:

Αχ αντε να κανουμε Χριστούγεννα με τα γατάκια μας θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μόνες μας..ΚΕίρα παιδι μου έχεις και 4 εσύ που σφαλιαρίζονται..Για προσεχε μην σφαλιαρίζουν κανα δέντρο και σκοτωθούν εκεί!!!Χρύσσα το μικρό δεντρακι είναι σαν μπιμπελό..απλά το βαζεις στην πρίζα..όλα έτοιμα!!είναι βαρύ Στέλλα δεν νομίζω να το ρίξξουν!!Τσίτσινι θα ψάξω για το θέμα σου..ότι και να ναι να του δινεις πολλες πολλες αγκαλιες και χάδια..

ούτως ή αλλως έχει ήδη γίνει american bar το σπιτι μας. Ε, ας γίνει και american christmas bar για λιγες μερες. Εχουμε και οι διποδοι καποιες αναγκες.:)

Α ρε Κατερινιώ...με το χαρούμενο και αισιόδοξο θεματάκι σου...!! :up:
Ηρθα εδώ γιατι αλλού συγχίζομαι!!:/:

Λοιπόν...εγώ θα στολίσω την άλλη εβδομάδα!:)πριν τα γενέθλια του Χρήστου που ειναι στις 13!
Περσι ειχα μόνο τη Καλυψώ!
Φετος πάμε για κατεδάφιση γρήγορα!
Ειδικά αν κυνηγιούνται το ζευγος Μορφέας Σεμέλη απο κάτω:P:lol:

ούτως ή αλλως έχει ήδη γίνει american bar το σπιτι μας. Ε, ας γίνει και american christmas bar για λιγες μερες. Εχουμε και οι διποδοι καποιες αναγκες.:)
:lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις ξεκινήσαμε με το μασούλημα της ακρης...αντε και να δω με τι θα συνεχίσουμε...:(

Α ρε Κατερινιώ...με το χαρούμενο και αισιόδοξο θεματάκι σου...!! :up:
Ηρθα εδώ γιατι αλλού συγχίζομαι!!:/:

Λοιπόν...εγώ θα στολίσω την άλλη εβδομάδα!:)πριν τα γενέθλια του Χρήστου που ειναι στις 13!
Περσι ειχα μόνο τη Καλυψώ!
Φετος πάμε για κατεδάφιση γρήγορα!
Ειδικά αν κυνηγιούνται το ζευγος Μορφέας Σεμέλη απο κάτω:P:lol:
Καλα τι τους έπιασε έχουμε καμια πανσέληνο ή εκλειψη?????:blink:Α μωρέ συγχιστηκα και εγώ..Κρίμα την κοπέλα, σιγά μην θελήσει να φιλοξενήσει ξανά..:down:

Τεσπα, θέλω να τους πάρω σκουφάκια από τα τζάμπο σίγουρα κάτι θα έχουν για μωρά..εεεε λέω να τα πάρω για τα γατάκια μου...Γιούλη μου λέω να αρχίσουμε τα στοιχήματα τώρα!!!Λοιπόν εγώ λέω ότι το πρώτο δέντρο προς κατεδαφιση θα είναι της ΚΕΙΡΑΣ!!!!!!!:lol::lol::lol::D4 γατια που πέφτει και καμια σφαλιάρα όλο και κάτι θα συμβεί...

αχ σκεφτομουν κι εγω για αληθινο...αλλά η ιδέα μετά να μαραινεται και να καταλήξει τελικά στο τζάκι για προσαναμα με στεναχωρει...:(

εμεις ξεκινήσαμε με το μασούλημα της ακρης...αντε και να δω με τι θα συνεχίσουμε...:(
ποιος ??ο ίωνας???ή η αθηνούλα??:hmm::lol::lol::lol:

Κρέμασε καμια κροκετιτσα να έχουν να μασουλανε. Μονο με πρασιναδα δεν ειναι Χριστουγεννα αυτα:down:

αχ σκουφάκι θα βάλω κι εγω στον Ιωνα που ειναι και ασπρος άσπρος:D

ποιος ??ο ίωνας???ή η αθηνούλα??:hmm::lol::lol::lol:

όλο μας κάνει την εκπληξη η Αθηνα....αυτη ειναι ο πρωτο μαστορας....:lol::lol::lol:χρουτσου χρουτσου...το ποντικι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back