Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

λυση για να μην πλησιαζουν τα διαβολια μας. ας στολισουμε με μανταρινια (εσπεριδοειδη, you know)

αντι μπαλες το δεντρακι μας !! χα χα χα 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
λυση για να μην πλησιαζουν τα διαβολια μας. ας στολισουμε με μανταρινια (εσπεριδοειδη, you know)αντι μπαλες το δεντρακι μας !! χα χα χα
![]()
Πολύ καλό μου ακούγεται!!!

Δέντρο παραλλαγή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πολύ καλό μου ακούγεται!!!Δέντρο παραλλαγή!
Πολύ καλό!! Οπως και η ιδέα που διάβασα εδώ, να μη βάλουμε τα ζώα της Φατνης μόνο τις ανθρώπινες φογούρες γιατι τα γατάκια μας θα ζεσταίνουν με τα χνώτα τους το Χριστούλη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
φέτος με τη μικρή Σεμέλη και το χοντρό Μορφέα...
για κατεδάφιση μας βλέπω

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Οσο είχα τη Καλυψώ μόνο όλα ήταν στη θέση τους!!
φέτος με τη μικρή Σεμέλη και το χοντρό Μορφέα...για κατεδάφιση μας βλέπω
![]()
Θα γυρίσεις το Demolition Cats!

(κατά το Demolition Man με τον Sylvester Stallone!) Περιμένουμε φωτορεπορτάζ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Γιούλη μου φυσικά και ξέρω πότε να σε φωνάζω..Τι σοι αδερφή θα ήμουν αλλιώς??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα το έχετε!!!!Θα γυρίσεις το Demolition Cats!(κατά το Demolition Man με τον Sylvester Stallone!) Περιμένουμε φωτορεπορτάζ!

Ναι...Μάλλον θα πέσει πολύ γελιο τα Χ-mas φέτος στο φόρουμ..όλο δέντρα θα γκρεμίζονται και θα γεμισουμε φωτός!!!
Γιούλη μου φυσικά και ξέρω πότε να σε φωνάζω..Τι σοι αδερφή θα ήμουν αλλιώς??![]()
Σε περιμένω σπίτι με χαρά, για... τζακιά, πίτσα με πολλά διαφορετικά υλικά...θα σου βάλω και Χριστουγεννιάτικα καλτσάκια! Τα παπουτσάκια έξω

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι...Σε περιμένω σπίτι με χαρά, για... τζακιά, πίτσα με πολλά διαφορετικά υλικά...θα σου βάλω και Χριστουγεννιάτικα καλτσάκια! Τα παπουτσάκια έξω
![]()

Γιατι μου το χτυπάς συνέχεια...???

Ελα θα έρθεις κι εσύ σε εμένα ε????

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ελα καλέ...θα τα βγάλεις για να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα... στη μπερζέρα μπροστά στο τζάκι...με το Σεμελάκι αγκαλιάΓιατι μου το χτυπάς συνέχεια...???
Ελα θα έρθεις κι εσύ σε εμένα ε????
![]()

Και βέβαια θα έρθω!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ελα καλέ...θα τα βγάλεις για να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα... στη μπερζέρα μπροστά στο τζάκι...με το Σεμελάκι αγκαλιά
Και βέβαια θα έρθω!![]()

Ναι και τα 2 μου αρέσουν!!!

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλέ οι δικές μου ειναιΠωπω χάζεψα! Είναι θεές!

Πανω ο Μορφέας και από κάτω το χαρέμι του!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τί θες να πείς; Δεν είναι φωτομοντάζ; Αμ αυτές δεν είναι γάτες, είναι αγγελάκια κανονικάκαλέ οι δικές μου ειναι
Πανω ο Μορφέας και από κάτω το χαρέμι του!

Τέλεια, τέλεια είναι , και φέτος καλύτερα

Αν γίνεται, δηλαδή, καλύτερα
Από αυτή τη φωτογραφία και από τον Πίπη της crazy tourists παίρνω κουράγιο, γιατί , μετά από 20 χρόνια γάμου, με ένα δέντρο ,που φτάνει στο ταβάνι και με στολίδια τόσων ετών, αν δαιμονιστεί η Μπασσέτ και τα γκρεμίσει όλα, θα πάθουμε οικογενειακώς neurvous breakdown

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι...μωρέ πλάκα έκανα....άλλες ειναι....λες ο τύπος που ισορροπεί στο στύλο να είναι φωτομοντάζ ε?Τί θες να πείς; Δεν είναι φωτομοντάζ; Αμ αυτές δεν είναι γάτες, είναι αγγελάκια κανονικάΤέλεια, τέλεια είναι , και φέτος καλύτερα
Αν γίνεται, δηλαδή, καλύτερα
Από αυτή τη φωτογραφία και από τον Πίπη της crazy tourists παίρνω κουράγιο, γιατί , μετά από 20 χρόνια γάμου, με ένα δέντρο ,που φτάνει στο ταβάνι και με στολίδια τόσων ετών, αν δαιμονιστεί η Μπασσέτ και τα γκρεμίσει όλα, θα πάθουμε οικογενειακώς neurvous breakdown![]()

τώρα που το ξαναβλέπω τα σκουφάκια είναι φωτομοντάζ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool