Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

αχ να δούμε κι εμεις πως θα τα πάμε με το δέντρο φέτος...πρώτη χρονιά και με τα 2...αλλά ο μικρός ειναι πολύ δραστήριος, δύσκολα τα πράγματα..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωτα χριστουγεννα και για μας φετος, εχω περιεργεια να δω τι θα κανει με τα στολιδια. να στολισω δεντρο, ή θα το δω καμια μερα ενα με το πατωμα και το γατι πανω για στολιδι?? :P

λυση για να μην πλησιαζουν τα διαβολια μας. ας στολισουμε με μανταρινια (εσπεριδοειδη, you know) :mpliaks::mpliaks::mpliaks: αντι μπαλες το δεντρακι μας !! χα χα χα :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυση για να μην πλησιαζουν τα διαβολια μας. ας στολισουμε με μανταρινια (εσπεριδοειδη, you know) :mpliaks::mpliaks::mpliaks: αντι μπαλες το δεντρακι μας !! χα χα χα :up::up::up:

Πολύ καλό μου ακούγεται!!!:lol::lol::lol: Δέντρο παραλλαγή!

Πολύ καλό μου ακούγεται!!!:lol::lol::lol: Δέντρο παραλλαγή!
:lol:Πολύ καλό!!
Οπως και η ιδέα που διάβασα εδώ, να μη βάλουμε τα ζώα της Φατνης μόνο τις ανθρώπινες φογούρες γιατι τα γατάκια μας θα ζεσταίνουν με τα χνώτα τους το Χριστούλη:lol:

Οσο είχα τη Καλυψώ μόνο όλα ήταν στη θέση τους!!
φέτος με τη μικρή Σεμέλη και το χοντρό Μορφέα...:/:για κατεδάφιση μας βλέπω:P:lol::lol::lol:

κι εμένα το Αθηνιώ κυρία...ο άλλος είναι ο ασπρος σίφουνας..καλά θα πέσει πολύ φωτό...:D

Οσο είχα τη Καλυψώ μόνο όλα ήταν στη θέση τους!!
φέτος με τη μικρή Σεμέλη και το χοντρό Μορφέα...:/:για κατεδάφιση μας βλέπω:P:lol::lol::lol:

Θα γυρίσεις το Demolition Cats! :lol::lol::lol: (κατά το Demolition Man με τον Sylvester Stallone!) Περιμένουμε φωτορεπορτάζ!

Μάλλον θα πέσει πολύ γελιο τα Χ-mas φέτος στο φόρουμ..όλο δέντρα θα γκρεμίζονται και θα γεμισουμε φωτός!!!:lol:

Γιούλη μου φυσικά και ξέρω πότε να σε φωνάζω..Τι σοι αδερφή θα ήμουν αλλιώς??:D

Θα γυρίσεις το Demolition Cats! :lol::lol::lol: (κατά το Demolition Man με τον Sylvester Stallone!) Περιμένουμε φωτορεπορτάζ!
Θα το έχετε!!!! :up:
Μάλλον θα πέσει πολύ γελιο τα Χ-mas φέτος στο φόρουμ..όλο δέντρα θα γκρεμίζονται και θα γεμισουμε φωτός!!!:lol:

Γιούλη μου φυσικά και ξέρω πότε να σε φωνάζω..Τι σοι αδερφή θα ήμουν αλλιώς??:D
Ναι...:up:Σε περιμένω σπίτι με χαρά, για... τζακιά, πίτσα με πολλά διαφορετικά υλικά...θα σου βάλω και Χριστουγεννιάτικα καλτσάκια! Τα παπουτσάκια έξω:P;):lol:

Ναι...:up:Σε περιμένω σπίτι με χαρά, για... τζακιά, πίτσα με πολλά διαφορετικά υλικά...θα σου βάλω και Χριστουγεννιάτικα καλτσάκια! Τα παπουτσάκια έξω:P;):lol:
:redface::redface::redface:Γιατι μου το χτυπάς συνέχεια...???:redface::redface::redface::rolleyes:Ελα θα έρθεις κι εσύ σε εμένα ε????:hmm::D:rolleyes:

θα γινει διαγωνισμος με το πιο βομβαρδισμενο σπιτι, αχ τι καλα !! θα λεμε η μια στην αλλη τι ζημιες εκανε το γατι μας τα χριστουγεννα !!:D:D:lol::lol:

:redface::redface::redface:Γιατι μου το χτυπάς συνέχεια...???:redface::redface::redface::rolleyes:Ελα θα έρθεις κι εσύ σε εμένα ε????:hmm::D:rolleyes:
Ελα καλέ...θα τα βγάλεις για να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα... στη μπερζέρα μπροστά στο τζάκι...με το Σεμελάκι αγκαλιά:up:
Και βέβαια θα έρθω! ;)

Ελα καλέ...θα τα βγάλεις για να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα... στη μπερζέρα μπροστά στο τζάκι...με το Σεμελάκι αγκαλιά:up:
Και βέβαια θα έρθω! ;)
:D:D:DΝαι και τα 2 μου αρέσουν!!!:):D:up:

Παρατήρησα πως οι περισσότερες έχουμε 2 γατιά και άνω φέτος. Άντε να αυξάνονται τα μέλη της οικογένειας. Κι εγώ έχω φόβο για την μικρή φέτος μην αρχίσει να σκαρφαλώνει. Η καημένη δεν θα δει τι όμορφο που είναι το δεντράκι.:(

Ο Πίπης μου από τότε που ήταν μικρός καθότανε φρόνιμα φρόνιμα κάτω από το δέντρο!! Πρέπει να παρίστανε το δωράκι!!!! :lol:

Η φίλη μας Ελενα (Sli8erin) Μας αφιέρωσε στους Birmans αυτή τη φωτό και τη βάζω κι εδώ να την απολαυσουμε παρέα!!!! :up:

main.php

Πωπω χάζεψα! Είναι θεές!

Πωπω χάζεψα! Είναι θεές!
καλέ οι δικές μου ειναι:P:P:lol:
Πανω ο Μορφέας και από κάτω το χαρέμι του!

καλέ οι δικές μου ειναι:P:P:lol:
Πανω ο Μορφέας και από κάτω το χαρέμι του!
Τί θες να πείς; Δεν είναι φωτομοντάζ; Αμ αυτές δεν είναι γάτες, είναι αγγελάκια κανονικά:D:DΤέλεια, τέλεια είναι , και φέτος καλύτερα:up::up::up:Αν γίνεται, δηλαδή, καλύτερα:up:
Από αυτή τη φωτογραφία και από τον Πίπη της crazy tourists παίρνω κουράγιο, γιατί , μετά από 20 χρόνια γάμου, με ένα δέντρο ,που φτάνει στο ταβάνι και με στολίδια τόσων ετών, αν δαιμονιστεί η Μπασσέτ και τα γκρεμίσει όλα, θα πάθουμε οικογενειακώς neurvous breakdown:(

Τί θες να πείς; Δεν είναι φωτομοντάζ; Αμ αυτές δεν είναι γάτες, είναι αγγελάκια κανονικά:D:DΤέλεια, τέλεια είναι , και φέτος καλύτερα:up::up::up:Αν γίνεται, δηλαδή, καλύτερα:up:
Από αυτή τη φωτογραφία και από τον Πίπη της crazy tourists παίρνω κουράγιο, γιατί , μετά από 20 χρόνια γάμου, με ένα δέντρο ,που φτάνει στο ταβάνι και με στολίδια τόσων ετών, αν δαιμονιστεί η Μπασσέτ και τα γκρεμίσει όλα, θα πάθουμε οικογενειακώς neurvous breakdown:(
οχι...μωρέ πλάκα έκανα....άλλες ειναι....λες ο τύπος που ισορροπεί στο στύλο να είναι φωτομοντάζ ε?:hmm:
τώρα που το ξαναβλέπω τα σκουφάκια είναι φωτομοντάζ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back