Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

Εμένα που η συνάδελφος μου έκανε στη γιορτή μου δώρο μια ... Χριστουγεννιάτικη γάτα; Ορίστε! Με σκούφο κόκκινο, με ελατάκια ζωγραφισμένα στη... γούνα της, με δαχτυλίδι στην ουρά:blink: και με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για παιχνίδι:D

τελειο!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα που η συνάδελφος μου έκανε στη γιορτή μου δώρο μια ... Χριστουγεννιάτικη γάτα; Ορίστε! Με σκούφο κόκκινο, με ελατάκια ζωγραφισμένα στη... γούνα της, με δαχτυλίδι στην ουρά:blink: και με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για παιχνίδι:D
Στελλάκι σε πήρανε χαμπάρι εεεεεεεε????:lol::lol::lol::up::up:Τελειο δώρο για κάποια που ξέρω..Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι να μη σου βγει το όνομα, Βάσια. Να δεις που το Πάσχα θα μου φέρει καμιά... Αρνόγατα* για στολίδι:lol:

*Αρνόγατα: brand name Άσπρης, copyright στη Zbeebz:P

Τελειο το δωρο Στελλα!:up::lol: Μπραβο στον συναδελφο.:D
Λοιπον μπηκε ο Δεκεμβρης, ποιες στολισαν ηδη το σπιτι?:D
Περιμενουμε τα πρωτα φωτορεπορταζ!;)
Εγω μαλλον το Σ/Κ 13-14/12 θα στολισω.:)

εγω το εχω στησει το δεντρο..περιμενω αντιδρασεις και απο το απογευμα του βάζω στολίδια...και λαμπάκια....και ο Θεος βοηθός:Dπάντως τα αλλα διακοσμητικα δεν τα πειραξαν;)

Τελειο το δωρο Στελλα!:up::lol: Μπραβο στον συναδελφο.:D
Λοιπον μπηκε ο Δεκεμβρης, ποιες στολισαν ηδη το σπιτι?:D
Περιμενουμε τα πρωτα φωτορεπορταζ!;)
Εγω μαλλον το Σ/Κ 13-14/12 θα στολισω.:)

Εμείς έχουμε στολισμένο δέντρο (δέντρο - μπονζάι είναι βέβαια, δέντρο δεν το λες...) καμιά βδομάδα τώρα:redface:
Οι φωτό από το δεντράκι με τα γατιά δίπλα (είναι από την ώρα που στόλιζα) είναι στο θέμα μας:Dhttps://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25415&page=17

αχ το ειδα....μικρο αλλά ωραίο:)

Γεια !!!!!!! εχω στολισει απο τη Κυριακη και ολα ειναιο οκ!! δηλαδη το δεντρο ειναι ορθιο ;)

DSCN1301.jpg
να το και το δικο μας!!!

εμεις απο την αλλη βδομαδαααααααα!!!!!! δεν θα αντεξει το δεντρο βεβαια!!!! ισως πρεπει να βγει κατι νεο π.χ στολιδια για το ονυχοδρομιο:lol::lol::lol::lol:

Να κι ένας Νίνο που θα ντυθεί άγιος Βασίλης φέτος να μας μοιράσει αγάπη, μουσουδιές, πατουσιές και δωράκια! Στο πνεύμα των ημερών:D

Συνημμένα

• PC020043.jpg
    PC020043.jpg
    167,7 KB · Εμφανίσεις: 24
καλησπέρα σας!!! ήθελα να σας ανακοινώσω ότι παω να στολίσω το δέντρο - νάνο με τα 100 λαμπάκια!!!! Αντιδράσεις θα σας πω αργότερα!!! Απλα πείτε μου καλή τύχη!!! :up:

καλησπέρα σας!!! ήθελα να σας ανακοινώσω ότι παω να στολίσω το δέντρο - νάνο με τα 100 λαμπάκια!!!! Αντιδράσεις θα σας πω αργότερα!!! Απλα πείτε μου καλή τύχη!!! :up:
Ανεβάστε φωτογραφίες να μαθουμε τιποτα και εμεις οι μη στολισμενοι ακόμα....:):):):):)

pc0200402pe5.jpg

Το δικό μας δεντράκι - μπονζάι με τις "κόσκι" μας (γάτες) αντί για φάτνη μπροστά:D

εμεις απο την αλλη βδομαδαααααααα!!!!!! δεν θα αντεξει το δεντρο βεβαια!!!! ισως πρεπει να βγει κατι νεο π.χ στολιδια για το ονυχοδρομιο:lol::lol:

Λοιπον μου δωσες Ρια μια πολυ καλη ιδεα!:up:Να στολισω το ονυχοδρομιο τους αντι για δεντρο!:blink::lol::lol:

Να κι ένας Νίνο που θα ντυθεί άγιος Βασίλης φέτος να μας μοιράσει αγάπη, μουσουδιές, πατουσιές και δωράκια! Στο πνεύμα των ημερών:D

Βλεπω οτι ο Νινος εβγαλε την στολη απο το παταρι,για να την ξεσκονισει και να την προβαρει, ε.. να δει κιολας αν του κανει απο περυσι!:blink::lol:;):P
pc0200402pe5.jpg

Το δικό μας δεντράκι - μπονζάι με τις "κόσκι" μας (γάτες) αντί για φάτνη μπροστά:D

Το δεντρακι σας τελειο Στελλα!:up: Αλλα αυτο που με ξετρελανε ειναι οι γατουλες σε στυλ μπαμπουσκες(που μπαινουν η μια στην αλλη):up:
Απο που τις πηρες?:)

Το δεντρακι σας τελειο Στελλα!:up: Αλλα αυτο που με ξετρελανε ειναι οι γατουλες σε στυλ μπαμπουσκες(που μπαινουν η μια στην αλλη):up:
Και η μεγάλη στα δεξιά κρατάει μια μπαλαλάικα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απο που τις πηρες?:)

Ακριβώς, τέτοιες είναι οι γάτες και λέγονται κόσκι (=γάτες:rolleyes:), ή κόσιτσκα (γατούλα) στον ενικό. Η δε τελευταία, η πιο μικρή κουκλίτσα είναι ποντίκι!:D Ε, το τι σφαλιάρες του ρίχνει η Μέλη δεν το φαντάζεσαι, μόνο με αυτό τα βάζει!

Μου τις έφερε ο αδερφός μου από την Αγία Πετρούπολη, είναι εντελώς ρωσίδες γάτες:lol:

Ακριβώς, τέτοιες είναι οι γάτες και λέγονται κόσκι (=γάτες:rolleyes:), ή κόσιτσκα (γατούλα) στον ενικό. Η δε τελευταία, η πιο μικρή κουκλίτσα είναι ποντίκι!:D Ε, το τι σφαλιάρες του ρίχνει η Μέλη δεν το φαντάζεσαι, μόνο με αυτό τα βάζει!

Μου τις έφερε ο αδερφός μου από την Αγία Πετρούπολη, είναι εντελώς ρωσίδες γάτες:lol:
ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ολο το στολισμενο σας τοπιο..Οι γάτες το δεντρακι ..αχχχχ τελειο!!!!:up:

Καλημέρα σας! Λοιπον, όπως σας είχα πεί χθές στόλισα το δεντράκι και μόλις άναψα τα φωτάκια περίμενα τις αντιδράσεις του Spike!!! Όντως, μια εντύπωση μπορώ να πω ότι του έκανε!! Το είχα βάλει σε σημείο που είχε πρόσβαση οπότε πήγε και άρχισε να το μυρίζει! Ήθελε όμως να το δοκιμάσει κιόλας!! Να μην ξέρουμε τι γεύση έχει το πλαστικό δεντράκι??? Το έριξε δύο φορές κάτω, και μετά δεν του έδωσε καμία σημασία!!! Ευτυχώς!!! Του χρόνου θα πάω για μεγαλύτερο δέντρο!!!! :D

εμεις τη βγάλαμε την πρώτη βραδιά...δεν επεσε!:up:λίγο πήγε ο Ιωνας και εκανε ποδαράκια στα κουκουνάρια...αλλά οκ όλα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back