Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα που η συνάδελφος μου έκανε στη γιορτή μου δώρο μια ... Χριστουγεννιάτικη γάτα; Ορίστε! Με σκούφο κόκκινο, με ελατάκια ζωγραφισμένα στη... γούνα της, με δαχτυλίδι στην ουράκαι με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για παιχνίδι
![]()
τελειο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Στελλάκι σε πήρανε χαμπάρι εεεεεεεε????Εμένα που η συνάδελφος μου έκανε στη γιορτή μου δώρο μια ... Χριστουγεννιάτικη γάτα; Ορίστε! Με σκούφο κόκκινο, με ελατάκια ζωγραφισμένα στη... γούνα της, με δαχτυλίδι στην ουράκαι με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για παιχνίδι
![]()

Τελειο δώρο για κάποια που ξέρω..Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
τελειο!!![]()
Είναι να μη σου βγει το όνομα, Βάσια. Να δεις που το Πάσχα θα μου φέρει καμιά... Αρνόγατα* για στολίδι

*Αρνόγατα: brand name Άσπρης, copyright στη Zbeebz

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα που η συνάδελφος μου έκανε στη γιορτή μου δώρο μια ... Χριστουγεννιάτικη γάτα; Ορίστε! Με σκούφο κόκκινο, με ελατάκια ζωγραφισμένα στη... γούνα της, με δαχτυλίδι στην ουράκαι με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα για παιχνίδι
![]()
Τελειο το δωρο Στελλα!

Μπραβο στον συναδελφο.
Λοιπον μπηκε ο Δεκεμβρης, ποιες στολισαν ηδη το σπιτι?

Περιμενουμε τα πρωτα φωτορεπορταζ!

Εγω μαλλον το Σ/Κ 13-14/12 θα στολισω.

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πάντως τα αλλα διακοσμητικα δεν τα πειραξαν
stellak
Διάσημο μέλος
Τελειο το δωρο Στελλα!Μπραβο στον συναδελφο.
Λοιπον μπηκε ο Δεκεμβρης, ποιες στολισαν ηδη το σπιτι?
Περιμενουμε τα πρωτα φωτορεπορταζ!
Εγω μαλλον το Σ/Κ 13-14/12 θα στολισω.![]()
Εμείς έχουμε στολισμένο δέντρο (δέντρο - μπονζάι είναι βέβαια, δέντρο δεν το λες...) καμιά βδομάδα τώρα
Οι φωτό από το δεντράκι με τα γατιά δίπλα (είναι από την ώρα που στόλιζα) είναι στο θέμα μας
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25415&page=17Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ανεβάστε φωτογραφίες να μαθουμε τιποτα και εμεις οι μη στολισμενοι ακόμα....καλησπέρα σας!!! ήθελα να σας ανακοινώσω ότι παω να στολίσω το δέντρο - νάνο με τα 100 λαμπάκια!!!! Αντιδράσεις θα σας πω αργότερα!!! Απλα πείτε μου καλή τύχη!!!![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Το δικό μας δεντράκι - μπονζάι με τις "κόσκι" μας (γάτες) αντί για φάτνη μπροστά

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εμεις απο την αλλη βδομαδαααααααα!!!!!! δεν θα αντεξει το δεντρο βεβαια!!!! ισως πρεπει να βγει κατι νεο π.χ στολιδια για το ονυχοδρομιο![]()
Λοιπον μου δωσες Ρια μια πολυ καλη ιδεα!
Να στολισω το ονυχοδρομιο τους αντι για δεντρο!

Να κι ένας Νίνο που θα ντυθεί άγιος Βασίλης φέτος να μας μοιράσει αγάπη, μουσουδιές, πατουσιές και δωράκια! Στο πνεύμα των ημερών![]()
Βλεπω οτι ο Νινος εβγαλε την στολη απο το παταρι,για να την ξεσκονισει και να την προβαρει, ε.. να δει κιολας αν του κανει απο περυσι!

![]()
Το δικό μας δεντράκι - μπονζάι με τις "κόσκι" μας (γάτες) αντί για φάτνη μπροστά![]()
Το δεντρακι σας τελειο Στελλα!
Αλλα αυτο που με ξετρελανε ειναι οι γατουλες σε στυλ μπαμπουσκες(που μπαινουν η μια στην αλλη)
Απο που τις πηρες?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και η μεγάλη στα δεξιά κρατάει μια μπαλαλάικα!!!!Το δεντρακι σας τελειο Στελλα!Αλλα αυτο που με ξετρελανε ειναι οι γατουλες σε στυλ μπαμπουσκες(που μπαινουν η μια στην αλλη)
![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Το δεντρακι σας τελειο Στελλα!Αλλα αυτο που με ξετρελανε ειναι οι γατουλες σε στυλ μπαμπουσκες(που μπαινουν η μια στην αλλη)
Απο που τις πηρες?![]()
Ακριβώς, τέτοιες είναι οι γάτες και λέγονται κόσκι (=γάτες
), ή κόσιτσκα (γατούλα) στον ενικό. Η δε τελευταία, η πιο μικρή κουκλίτσα είναι ποντίκι!
Ε, το τι σφαλιάρες του ρίχνει η Μέλη δεν το φαντάζεσαι, μόνο με αυτό τα βάζει!Μου τις έφερε ο αδερφός μου από την Αγία Πετρούπολη, είναι εντελώς ρωσίδες γάτες

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ολο το στολισμενο σας τοπιο..Οι γάτες το δεντρακι ..αχχχχ τελειο!!!!Ακριβώς, τέτοιες είναι οι γάτες και λέγονται κόσκι (=γάτες), ή κόσιτσκα (γατούλα) στον ενικό. Η δε τελευταία, η πιο μικρή κουκλίτσα είναι ποντίκι!
Ε, το τι σφαλιάρες του ρίχνει η Μέλη δεν το φαντάζεσαι, μόνο με αυτό τα βάζει!
Μου τις έφερε ο αδερφός μου από την Αγία Πετρούπολη, είναι εντελώς ρωσίδες γάτες![]()

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
λίγο πήγε ο Ιωνας και εκανε ποδαράκια στα κουκουνάρια...αλλά οκ όλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool