moukelis
Επιφανές μέλος

Τα αυτοκολλητα που πηρα δεν ειναι αναγλυφα,αλλα φαινονται καπως ετσι οταν τα βλεπεις απο μακρια.Στη σελιδα του cozycorner Που σας εδωσα το λινκ εχει πολυ ωραια αναγλυφα για τα πλακακια του μπανιου και της κουζινας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σούπερ!!!!
Φιλιά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι τα βγαζω...γενικα απο αποψη ασφαλειας δεν τα αφηνω, εχω πολυπριζο που κατεβαζω εκεινο το διακοπτη που εχει. Δεν του κανει τιποτα το λεμονι. Δοκιμασα να το παω κοντα στη μυτη του, που γενικα τα εσπεροειδη δεν αρεσουν στις γατες - η Πισου απο 20 εκατοστα να το μυρισει εξαφανιζεται - αυτος? δεν εχει κανενα προβλημα, δεν τον ενοχλει καθολου!!Μην τα αφηνεις στην πριζα οσο λειπεις βρε Αντα...Αν αλειφες τα καλωδια με λεμονι;

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σιγα να μην πασαλειψω ολα τα καλωδια με διαφορα...ουτε το πιπερι δεν τον πιανει!! απλα θα προσεχω περισσοτερο...Ουτε στη Μόιρα κάνει κάτι...Ταμπασκο;

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Σωστά ταμπάσκο. Τουλαχιστον αν ψηθεί το γατί στα λαμπάκια να γίνει πικάντικοΟυτε στη Μόιρα κάνει κάτι...Ταμπασκο;

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σωστά ταμπάσκο. Τουλαχιστον αν ψηθεί το γατί στα λαμπάκια να γίνει πικάντικο![]()

Αντι για γαλοπουλα να κανω γεμιστο γατι? 
Ασε εχει πολυ γουνα, που να κατσω τωρα να τον ξεπουπουλιασω!! 

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Σου το΄χω ξαναπεί νομίζω πως τα γατάκια σου είναι κουκλιά. ΑΛΛΑ η ΚΕΙΡΑ είναι ΘΕΑ!!! Να τα χαίρεσαι!!!Σωστά ταμπάσκο. Τουλαχιστον αν ψηθεί το γατί στα λαμπάκια να γίνει πικάντικο![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα δεν ξέρω πόσο θα μείνει όρθιο, πάντως το στόλισμα το χαρίκαμε,εγώ κρέμαγα εκείνη ξεκρέμαγε

katerina10
Περιβόητο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Οπότε...Φετος που εχω και την Ελβιρα,δεν νομιζω να εμενε ορθιο το δεντρο αν στολιζα...
Κείρα
Δραστήριο μέλος
ΛυπαμαιEγω περυσι που πηρα τα μωρα μου Σισσι-Νορα τον Οκτωβρη και στολισα λιγο πιο μετα για Χριστουγεννα,το μονο που εκανε η Νορα ηταν να καθεται κατω απο το δεντρο σαν δωρακι.Ειχα βαλει και την λεγομενη ποδια κατω απο το δεντρακι και την ειχε καταβρει.Η Σισσυ ουτε που ασχοληθηκε.Φετος δεν θα στολισω γιατι πριν μια εβδομαδα πεθανε ο παππους μου...Οπότε...
Φετος που εχω και την Ελβιρα,δεν νομιζω να εμενε ορθιο το δεντρο αν στολιζα...
Κι εγώ δεν είχα στολίσει για 8 χρόνια λόγω πένθους και την πρώτη χρονιά που στολίσαμε κάπως μου φάνηκε. Εμείς θα στολίσουμε το σαββατοκύριακο και αποφασίσαμε φετος να στολίσουμε κλαδι. Το κάναμε συχνα αυτό στο σπίτι μου όταν ημουνα μικρή και μου άρεσε πολύ που το δεντράκι μας δεν εμοιαζε με κανενα αλλο
Θα σας βαλω φωτό να το δείτε
Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να κάνω βουτιά στην κοιλιά του και να τον σκάσω στα φιλιά!!!!
Μεγάλη καψούρα ο Πορδίτσος!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Ααα, σας ευχαριστούμε πολύ!!Μεγάλη καψούρα ο Πορδίτσος!!!![]()

Μας καμαρώσατε εδώ, που είμαστε και σε gros plan κι αναδεικνύεται η ομορφάδα μας κι η υποδειγματική μας κατατομή;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool