alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό θα κάνω μάλλον.Θα αδείασω τα πάντα απο το δωμάτιο και θα μείνουν τέσσερις γωνίες και το κρεβατι. Είπα να μην το κάνω για να νιώθει οτι έχει ενα ασφαλές σημείο να κρύβεται και να μπορεί να ξεθαρεύει γιατί φοβάμαι οτι αν δεν έχει πουθενά να κρυφτεί θα γίνει επιθετική αλλά αν είναι αυτό να βγεί σε βάρος της σχέσης μας μακροπρόθεσμα νομίζω οτι θα πρέπει να γίνει.Δεν δείχνει να αντιδρά σε πράγματα που δεν αναγνωρίζει ούτε είναι περίεργη,μάλλον για αυτό και δεν ενδιαφέρθηκε για τα πράγματα στην φωλίτσα της. Όλες τις οι κινήσεις είχαν σκοπό να βρεθεί η πιο ασφαλής κρυψώνα το οποίο και κατάφερε.
Αν όμως το μεταφέρουμε σε μάχη των ειδών το πράγμα εμείς έχουμε αντίχειρες!!Και θα την βρούμε (πιστεύω).
Ουπς με προλαβες.
Δε θα γινει επιθετικη, αν ειχε τετοιο χαρακτηρα θα το ειχες καταλαβει. Απλα ειναι φοβισμενη και αν δεν πιεστει λιγακι μπορει να μην σας εμπιστευτει και ποτε. Σου ξαναλεω αν ηταν επιθετικη με το που θα σας εβλεπε θα σας εκανε χχχχ και θα γρυλιζε, ισως να σας εκανε και επιθεση. Απλα σβερκωστε τη ειμαι σιγουρη οτι μετα το πρωτο σοκ θα γινει χαλβαδακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποτε χουφτωστε την και ειμαι σιγουρη οτι θα δειτε γρηγορα αποτελεσματα.

Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

starter
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορώ να την βουτήξω όμως, είναι πολύ γρήγορη για μένα και η όλη διαδικασία μου προκαλεί άγχος σε συνδιασμό με τα σούρτα φέρτα το βράδυ, έχω να κοιμηθώ καλά πολλές μέρες.
moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Απ' ό,τι είδα η μικρή είναι μαζί σας περίπου δύο εβδομάδες. Για να σε καθησυχάσω, σου λέω ότι δεν είναι μεγάλο το διάστημα. Εμένα μου πήρε περίπου τόσο για να εξημερώσω δυο πολύ φοβισμένα αγριμάκια 1,5 μήνα. Οπότε είναι λογικό η μικρή σου να χρειαστεί λίγο παραπάνω.Όπως είπε η moukelis, ηρέμησε και κοιμήσου!

starter
Δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Γι αυτό, κάνε τα βήματά σου , σταθερά και χωρίς άγχος.Αφού ήταν αρκετά ήρεμη να μπει στη γατοφόρο αρχικά, όλα αυτά που κάνει είναι από το φόβο της, όχι γιατί είναι άγρια, οπότε πρέπει να το καταλάβει επιτέλους ότι δεν κινδυνεύει, το τρεμούλι

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
).Περιμένουμε και φωτό εεε!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Μόλις είχαμε ακόμη ένα θερμό επεισόδιο και την πρώτη γρατζουνιά!Την στρίμωξα και την χαίδεψα για λίγο.Η πλάκα είναι οτι κοιτούσε το χέρι μου σαν να έβλεπε για πρώτη φορά χέρι και της έκανε εντύπωση που είναι δύο. Έκατσε βέβαια με το ζόρι αλλά σε λίγο άλλαξε στάση και δεν αντιδρούσε.Με άφησε να την πλησιάσω τόσο πολύ που ακούμπησα το μάγουλο στην πλάτη της και της μιλούσα και γουργούρησε.Και κάποια στιγμή σηκώθηκε και έκανε πίσω πίσω,μου έδωσε μια και έφυγε για την κρυψώνα της.Μάλλον τελείωσε η ώρα μου,τι να πω.

Απ'οσα γραφεις αυτο το διαστημα ,καταλαβα οτι εχεις να κανεις με μια ιδιορρυθμη φατσουλα ,και μαλλον θα σε φερει αυτη στα νερα της .Μια καλη ιδεα για να σε πλησιαζει ,ενα μικρο λαστιχενιο παιχνιδακι που θα το σερνεις αργα και θα το απομακρυνεις λιγο-λιγο απ'το οπτικο της πεδιο ,για να ξεθαρεψει.Για να την χαιδευεις πλησιαζε το χερι σου με την παλαμη προς τα πανω ,σαν να εχεις φαγητο να της δωσεις και οσο μπορεις πιο κοντα στο κεφαλακι της για να μη νοιωθει οτι απηλειται και φυσικα με υπομονη θα τα βρειτε που θα παει.

starter
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool