avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι η ασπρομαυρη φοιβη, ο κανελοασπρος γαμπρος κι η γκριζουλα.......δεν εχω να σ δειξω τον γραβατακια, τον βραχνο, την μανα "χα" με τα χαχοπουλα της, την ταρταρουγα.....τωρα που χιονιζει ολα εξαφανιστηκαν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μόλις μπορέσω θα την φωτογραφίσω κι εγώ
RedCat
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κορίτσια εγώ το έκανα,δεν άντεχα άλλο τα έβαλα στην αποθήκη του σπιτιού,13 ήρθαν.Από τη χαρά τους κόντεψαν να με ρίξουν από το μπέρδεμα στα πόδια.

Δυστυχώς όσοι βοήθουσαν ή μετακόμισαν ή μετακόμισαν προς τα πάνω
.Εχω γίνει η τρελή γατού της γειτονίας

Καμιά άλλη κοπέλα από Ανω Ν.Σμύρνη να γίνουμε πολλές

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ ποπη::::σε ζηλευω που τα εβαλες μεσα!!!αχ ποσο χαρηκα!!!μπραβο κοπελα μου!!!

Καλύτερα τρελή γατού παρά να παγώσουν τα καημένα,γιαυτό δεν τα αφήνω να πάρου αυτοκίνητο,είναι σαν κλειστό πάρκιν,καλύτερα γατούλες και πως έχουν μαζευτεί δεν λέγετε

Τώρα που συνηθίσουν πέφτουν και ψιλο σφαλιάρες τα μικρά με τα μεγάλα.Πάνω έχω και μια ετοιμόγεννη,ο Πρίγκιπάκος μου έχει σαλτάρει,θέλει να πάει κάτω,με το που ανοίγει κάποιος την πόρτα τρέχει να φύγει
που να πάει ο καλομαθημένος.

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι οπως τα εχεις μαζεμενα δεν τα βγαζεις μια φωτο???ας ειχα κι εγω ενα τετοιο χωρο κι ας μς εκεγαν τρελλη!!!!ψυχακια!!!τυχερα που σε εχουν!!!!μπραβο γλυκια μου!!!!
Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν με βοηθούν πια τα παιδιά να βάζω φωτογραφίες από το τηλέφωνο στον υπολογιστή

έχουν τρελαθεί μικρά μεγάλα στο διάβασμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
αστα να διαβασουν...νομιζα οτι ειχες καμια ψηφιακη που ειναι ευκολη με τον υπολογιστη...οποτε βρεις την ευκαιρια...μια που ζεις στην ανω νεα σμυρνη...εκει εχασα την ετοιμογεννη μαυρηλια...τωρα θαχει γεννησει...αν την δεις....ειναι καταμαυρη με ροζ φωσφοριζε αντιπαρασιτικο κ μπλε λουρακι...δες κ στο θεμα Η μαυρηλια...που ξερεις???ειναι φιλικη...μπορει να σουρθει.....

Το διάβασα και σε ρώτησα το που ακριβώς να κοιτάξω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
και ήπιαν γάλα (δεν το συζητάμε ότι έπεσαν με τα μούτρα! Ξέρω ότι δεν κάνει, αλλά ήθελα να τους δώσω κάτι χλιαρό, τέτοιο βράδυ
). Το Μανταρινάκι είναι η κούκλα μου που ετοιμάζεται να μας κάνει μωράκια... και ήθελε, σαν μωρό κι αυτή, πολλά χαδάκια και μετά φαγητό. Αύριο το πρωί θα φάνε ξηρά τροφή με τα τσουβάλια 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Στις φωτογραφίες η Χουρχούρω. Στο κεφαλάκι της με ανησυχεί ένα σαν κάπαλο που έχει. Δεν ξέρω αν είναι μύκητας ή αν έχει μαλώσει

Συνημμένα
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουρανια: δεν μπορεις να πετχτεις με την χουρχουρω στο γιατρο???αν οχι, βαλε της κατι αντισηπτικο.....καλοθρεμενη την εχεις την χουρχουρω παντως......Να τα χαιρομαστε!!!!!
ουρανια:
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Την έχω κατά νου αλλά νομίζω περνάει. Αλλιώς θα δώ τι θα κάνω. Όσο για φαϊ μάλλον την ταϊζουν όλοι
ειδικά η ταβέρναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Φιλοι και φιλες το μυστηριο λυθηκε: ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool