Αδέσποτος αλλά και πάλι όχι!

λογω του παγοδρομιου, αλλαξα δρομολογιο κ παω απο αλλους δρομους....κ βεβαια, ως συνηθως...τι ακουσα πισω μου???? Ενα νιαουρισμα...κ μια γκριζα γατιτσα με ουρα που γυρναει σα τσιγκελακι οταν την σηκωνει...με πηρε απο πισω...περπατωντας μες τους παγους......τη χαιδεψα, την κανακεψα..της εδωσα κι ενα σκαφιδακι κονσερβα...την ειδα παλι το απογ...δεν μ ακολουθει μεχρι το σπιτι...μ νιαουριζει κ μου χαιδευεται...ειναι αξιαγαπητη κ χαδιαρα.....αλλα, ειναι εκτος της εμβελειας των αδεσποτακιων μου....αχ!!τι να την κανω που με ξετρελανε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νεότερα από το μέτωπο:
Η πιτσίλω και ο κανέλλος επανήλθαν σήμερα επιτέλους στα φυσιολογικά τους, αν εξαιρέσουμε τη γλύστρα που πήγαμε να φάμε και οι τρεις, εγώ καθ'οδον για τη δουλειά το πρωι και φορτωμένη με ξηρά τροφή και νεράκι (το δικό τους είχε παγώσει) φωναξα το καθιερωμένο "Πιτσσσσσσσσσσσσίλω" (το σουργελο της γειτονιάς) και άκουσα το επίσης καθιερωμένο "νιαου νιαου νιαουουουου" από το απεναντι παρκακι καθώς κανελλο-πιτσίλω πιλαλώντας ερχοντουσαν προς το μέρος μου...τοπος συνάντησης καγκελοπορτα πυλωτής. αμ δε....γλυστραω εγώ και τα γατια ταυτοχρονα και πρεπει κανένα 5 δεύτερα να κάναμε καταπληκτικές φιγουρες πατιναζ...χαρμα οφθαλμων για τα ματια των γειτόνων.:lol::lol: τελικά φτάσαμε στον "τόπο σερβιρίσματος" και είμασταν όλοι ευχαριστημένοι (εγω λιγοτερο γιατι όπως είπα πηγαινα δουλεια, ενω οι υπόλοιποι θα συνέχιζαν αμεριμνοι το χαζολόγημα). Τώρα που γύρισα είχαν μπει και τα 2 στο σπιτάκι σημαδι ότι τα δύσκολα πέρασαν και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm::hmm::hmm:Και τα δικάμου αδεσποτάκια θέλουν να φύγουν:(:(:(:(αλλά τα χιόνια δεν έχουν λιώσει.
Ισως τα αφήσω αύριο αλλά αν χρειατεί θα ξαναμαζευτούν ή τρόμαξαν με την κλεισούρα.

ποπη μου αν θέλουν θα ξαναρθουν ίσως στη δύσκολη στιγμή ίσως για φαγητό μόνο και νεράκι, δυστυχώς οι γατούλες που είναι ήδη μαθημένες έξω δεν το πολυαντέχουν το μόνο μέσα..

ποπη μου αν θέλουν θα ξαναρθουν ίσως στη δύσκολη στιγμή ίσως για φαγητό μόνο και νεράκι, δυστυχώς οι γατούλες που είναι ήδη μαθημένες έξω δεν το πολυαντέχουν το μόνο μέσα..

Φαγάκι,νεράκι ιατρική περιθαλψη την έχουν έτσι και αλλιώς,αλλά το χιόνι που δεν έχει λιώσει ακόμα ανησυχώ.Θα τα κρατήσω για απόψε είναι νομίζω για το καλό τους.:/:

εγω μόνο ενα σπιτακι μετά από πολλά έβαλα στην πυλωτή και χώνονται δύο. αλλωστε τα μεγαλύτερα γατιά έχουν ήδη τις "καβάτζες τους":P

:):):):)Με μια κυρία που με βοηθούσε βάλαμε 3 σπιτάκια και 4 καλαθάκια,απλά μην φανταστείτε μεγαλεία,τα γεμίσαμε με ρουχαλάκια.
Είναι στο αλσάκι δίπλα μου αλλά όλα έιχαν μαζέψει χιόνια και μέσα από τα κάγκελά δεν μπορούσα να κάνω πολλά,βεβαια,άλλαξα τα ρούχα,αλλα μιλάμε για ένα μεγάλο αλσάκι που έχει χίονι ακόμα.

Παιδια τελικα εχω προβλημα με το φαγητο των αδεσποτων.Αυτο που σας ειχα ξαναπει αλλα δεν σας το εξηγησα καλα γιατι το πηρα στην πλακα.Αδειαζει συνεχεια το μπωλακι.Περιπου 400 γρ γατοξηρα τροφη:).Το προβλημα ειναι οτι στη γειτονια δεν υπαρχει κανενα στανταρ αδεσποτο εκτος απο κανα-δυο γατες που εχω καιρο να δω.Ομως και περαστικα ζωακια να ερχοντουσαν και να τρωγανε,δεν θα φευγανε αφου εχει φαγητο εκει η θα τριγυριζανε κοντα στη γειτονια...Το μυαλο μου παει μηπως το κλεβει η γειτονισσα που μενει ακριβως απεναντι, που εχει 2 γατες.Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εκεινη ταιζε ενα αδεσποτακι μικρο.Παει πουθενα το μυαλο σας?

Υ.γ οποτε βγαινω στο μπαλκονι για να δω, δεν βλεπω κανενα να τρωει

να τοποθετείς το φαγητό στάνταρ ώρες κάποια στιγμή αν πρόκειται για αδέσποτα και καθυστερήσεις θα τα δεις να σε περιμένουν. Η αλλη λυση ειναι να το βαλεις και να στήσεις καραούλι..

Τέλειο το θέμα..
Όπως επίσης και τέλειο το συναίσθημα να γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να βλέπεις τα φιλαράκια σου στα σκαλιά να σε περιμένουν..
Εκτός απο τον Λαζαράκο και την Ψιψι- τα οποία ηταν αδεσποτάκια και τα δυο- κατά καιρούς έρχονται στην αυλή μας διάφορα γατιά γιατί βρίσκουν πάντα φρέσκο νεράκι και φαγάκι. Άλλα έρχονται γεμίζουν την κοιλίτσα τους και φεύγουν..Είναι όμως και ένας μόρτης -χοντρομπαλά τον λέει η μάνα μου- που το αγαπημένο του σημείο στην αυλή μας είναι να κάθεται πάνω στην κληματαριά μας και να αγναντευει την κινηση..Δεν πάει πουθενά, ούτε έρχεται μέσα στο σπίτι..απλά κάθεται και αγναντευει!!! Και όταν με βλέπει..κάνει και κάνα νιάου για να δηλώσει την παρουσία του!!
Τα μανάρια μου! Ανυπομονω να γυρίσω και να τα ξαναδώ να κάθονται στα σκαλιά, να λιάζονται και να γουργουρίζουν απο ευτυχία!!

Μια και περασε η εποχη των παγετώνων δεν επανεξετάζουμε την στείρωση της διασημης Πιτσιλως μη βρεθούμε με Πιτσιλάκια σύντομα;:)

εννοείται αγαπητή, απο βδομάδα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το σχεδιάζω...

Αντε, γιατι τρεμω το "Φιλοξενια ετοιμογεννης γατουλας 3" :lol:

ντροπή σου μαστορα...:lol::lol: μπα ελεγχω το βαρος μας καθημερινά ή είμαστε σε πολύ πρωϊμα σταδια ή δεν κυοφορούμε αλλα ασχετως με αυτό για να μην κολλήσει και κάτι αυτό πρεπει να γίνει

εσυ απ οτι καταλαβα μπορεις να πας την πιτσιλο για στειρωση και να "στερηθουμε "τα πιτσιλακια της...εγω με τον αδεσποτο στρατο μου που κανενα δεν πιανεται....βρασε ορυζα!!!μηπως να οργανωσουμε καμμια εκστρατεια στυλ πεντελης να πιασουμε καμμια????

ναι μωρέ πιανεται αγκαλια το Πιτσιλονι θα την παω απλά φοβαμαι να μην την αγριεψω και δευτερον δεν θελω να την βγαλω εξω μετά αμέσως με τετοιο χιονια αλλα δεν θελω να κλειστει και σε κλουβάκι..οποτε...:hmm: αλλα είναι ειλημμένη η απόφαση. Για γατούλες που δεν πιάνονται μονο γατοπαγίδα μπορείς αλλιως δεν γίνεται..άσε που αν ειναι στρεσαρισμένες δεν τις πιανει και η αναισθησία..

γατοπαγιδα???απλα την εχω ακουσει χωρις να το ξερω...ποναει????πως γινεται???δες την πεντελη φιλη μου...σε παρακαλω...

όχι καλέ δεν πονάει χωράει μέχρι 2 γατούλες. Βεβαια κανει ένα δαιμονισμένο θόρυβο...αλλά...ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...αν δοκίμαζες με λίγο χαδάκι΄κατά το φαγήτο? έτσι ξεκινήσαμε και εμείς σχέσεις.:)
Για την Πεντέλη σου απαντησα. Σου στέλνω και ΠΜ

δοκιμασα το χαδακι...μονο την ωρα του φαγητου το δεχονται....σε αλλες στιγμες που τα πετυχαινω στο δρομο...μ κανουν κ τον καμποσο...η το παιζουν...ανεση!!!!

δοκιμασα το χαδακι...μονο την ωρα του φαγητου το δεχονται....σε αλλες στιγμες που τα πετυχαινω στο δρομο...μ κανουν κ τον καμποσο...η το παιζουν...ανεση!!!!

:hmm::hmm::hmm:Πως στειρώσαμε εμείς 5 γατούλες;με μεγάλη υπομονή,φαγάκι λίγο που καταλήγει σε γατοφόρο(το έχω ξαναπει κάπου,σαν τον Κοντορεβιθούλη ένα πράγμα).
Μόνο μειωνέκτιμα;ότι ίσως να χρειαστεί να περιμένεις μερικές μέρες,μέχρι να μπει,μετά όλο χαδάκια και γλυκες κουβέντες,ήρεμα σαν να μιλάς σε μωράκι:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back