RedCat
Διάσημο μέλος
και ναι η Πιτσίλω μας στειρώθηκε με επιτυχία από τον expert των επεμβάσεων dr Αιλουρο και δίνεται πια για υιοθεσία https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=26848
Η γατούλα ήταν δυστυχώς ήδη έγκυος, δεν προλάβαμε
, αλλα ευτυχώς ο γιατρός μας της έκανε τη γνωστή και μικρή πλαϊνή τομή με 3 μόλις ραμματάκια σε συνδυασμό με την νάρκωση με αέριο και έτσι και η τομή μας έχει κλείσει ήδη και η γατούλα μόνο το πρώτο βράδυ μπορώ να πω ότι ήταν βασικά σοκαρισμένη και λιγότερο πονούσε ή υπέφερε. Μετά απο 2 μέρες φιλοξενίας (περισσότερο από δική μου ανάγκη και ανασφάλεια και όχι δική της) επέστρεψε κάτω στην πυλοτή και μας γεμίζει χάδια και χαρά μέχρι να βρει ενα πραγματικό σπιτάκι..
Κάναμε ταυτόχρονα και εξετάσεις για λευχαιμία και aids και βγήκαν αρνητικές και χαιρομαι γι'αυτο γιατί απο εδώ και πέρα δύσκολα να κολλήσει κάτι τέτοιο..
Συστήνω ανεπιφύλακτα να στειρώσετε όσα αδέσποτάκια έχετε υπό την προστασία σας παντως και να φροντίσετε να τα πάτε σε γιατρό που θα ταλαιπωρηθούν το λιγότερο δυνατό...ώστε και να επιστρέψουν πίσω στον χώρο τους να μην υπάρχει κανένας φόβος γι'αυτά.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Γιατρό μας, την κυρία Μίλυ , την πνευματική μητέρα της Πιτσίλως, Αλίκη και φυσικά τη Στέλλα που χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Με τις υγείες της! Άντε και σ' ένα καλό σπίτι τώρα...και ναι η Πιτσίλω μας στειρώθηκε με επιτυχία
Και στα δικά τους, στα υπόλοιπα αδεσποτάκια!

Σύσσωμο το προσωπικό της Πιτσίλως, δηλαδή!Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Γιατρό μας, την κυρία Μίλυ , την πνευματική μητέρα της Πιτσίλως, Αλίκη και φυσικά τη Στέλλα που χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η μητέρα μου από ότι μου είπε μίλησε με τις κυρίες της ταβέρνας που την τάιζαν και τίποτα και αυτές την ψάχνουνΨάξαμε και όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας μπας και έχει μπει χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι επειδή μας ακολουθούσε αλλά τίποτα
. Ελπίζω να την έχει πάρει κάποιος απλά και μόνοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Γιατρό μας, την κυρία Μίλυ , την πνευματική μητέρα της Πιτσίλως, Αλίκη και φυσικά τη Στέλλα που χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά..
Χαρά μας, γειτόνισσες Νότα και Πιτσίλω, δεν το συζητώ ότι έπρεπε να γίνει και έγινε με τον καλύτερο τρόπο! Και η Πιτσίλω, οφείλω να ομολογήσω, ήταν υπόδειγμα επιβάτη, απόλυτα ήσυχη και λιγομίλητη, σε αντίθεση με τη μαμά της που α) δεν έβαλε γλώσσα μέσα της από την αγωνία
και β) πείραζε συνεχώς το κουβερτάκι της Πιτσίλως ενοχλώντας την...
Εύχομαι την καλύτερη τύχη στην κούκλα μας

ELENIP
Διάσημο μέλος
Πριν μια εβδομαδα περιπου ανακαλυψα μια μονοκατοικια στο Περιστερι που δεν κατοικειται απο ανθρωπους αλλα απο... τουλαχιστον 5-6 πανεμορφες γατες... Εχει εσωτερικο ψιλογκρεμισμενο χωρο και μια αυλη που καποιοι εχουν τοποθετησει μια τεραστια καφε φλοκατη πανω σε ενα πολυ χαμηλο καφασι οπου καθονται και κοιμουνται με τις ωρες τα γατονια τα οποια εχουν προσβαση να βγουνε εξω για την βολτα τους.Και ακριβως διπλα ειναι κατι σαν οικοπεδο ανεκμεταλευτο με λιγο πρασινο. ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ
. Κι εγω περναω καθε μερα απο κει να αφησω το κατιτις μου για φαγητακι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Σε σκέφτομαι. Η πληγη ανοίγει πάλι. Δεν σε βρήκα ουτε σήμερα, ουτε να με περιμένεις, ουτε γύρω...κανείς δεν ξέρει τι εγινες...Ησουν η φιλη που μου ελεγε καλημερα, πως γλεντουσες το βραδυ στις μικρες σου βόλτες, αν επιασες την πονηρη τη σαύρα ή όχι, αν ο κανελλος εφαγε όλες τις κροκκέτες και δεν προλαβές να φας. Εσύ που μου εφτιαχνες τη μέρα, που σε εβλεπα ξαπλωμένη στα παρτέρια της πιλοτης και έλεγα μέσα μου «όλα είναι καλά και σήμερα».
Ξαφνικά η Πεμπτη μου περασε χωρίς μια καλημέρα, προαισθημα βαρύ μέσα μου. Αρχισα αμεσως να σε ψαχνω να σε φωναζω μήπως είχες κοιμηθεί αλλου...Ο κανελλος εκεί με κοίταζε...μακάρι να καταλάβαινα τι μου ελεγε... Κοιταξα παντού, κατω απο αυτοκίνητα, σε ολους τους δρόμους γύρω, σε φωναξα εξω απο όλα τα γκαραζ μήπως είχες κλειστεί κάπου, «χτενισα» το λόφο, εβαλα την αφισσα σου με αμοιβή...σε ψαχνουν ολοι οι γείτονες...πουθενά..Τι να εγινε απο τις 10 το βραδυ μέχρι τις 7.30 το αλλο πρωι;;
Αυτη η απορία νομίζω θα με βασανίζει για καιρό...Γιατί μου λείπεις Πιτσιλιά μου ...και όπου κι αν εισαι σου στέλνω την αγαπη μου...θα τα ξαναπούμε το ξέρω...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ αυτό το θεωρώ πιο πιθανό από μια άσχημη κατάληξη... 
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε Νότα μου μην απογοητεύεσαι και εμένα έτσι δεν είχε εξαφανιστεί η ζουζου και ανακάλυψα τυχαία ότι την είχαν πάρει σε σπιτάκι? Αν ήταν πολύ ήμερη γατούλα ίσως την πήραν. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που λυπούνται όπως εμείςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
υ.γ Ειχα μιλησει με την κυρια της μονοκατοικιας και μου ειχε πει οτι ειχε παρει σπιτι της 3 αδεσποτα γατια μαζι και τη μαμα και απ'οτι μου ειπε καποιο γατακι της δεν το δεχοτανε,οποτε εμεινε στο δρομο.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ισως βοηθησε η θετική ενέργεια που μας στείλατε. Χθες γυρίζοντας απο τη δουλεια, βρήκα την Πιτσιλω μέσα στο σπιτάκι της, στην πιλοτή. Κοντεψα να παθω αποπληξία από τη χαρά μου. Φαινομενικά εδειχνε καλά αλλα μολις πηγα να την πλησιασω μου αγριεψε και εκανε προς τα πίσω.
Πηρα τηλεφωνο την Αβάνα, και ήρθε αμέσως η κοπέλλα μήπως την πιασουμε να την πάμε στο γιατρό, γιατί η γατούλα μόλις βγήκε απο το σπίτι είδα οτι το δεξί της ποδαράκι κρέμεται σαν σπασμένο και λογικά την πονάει πολύ (αίμα δεν είδα). Παρολαυτά εφαγε, ήπιε και νεράκι.
Δυστυχως ομως παρολες τις προσπαθειές μας δεν καταφεραμε να την πιασουμε και την εκανε σίφουνας για το διπλανο παρκάκι. Ειμαι σιγουρη οτι ξανακρύφτηκε εκεί που ήταν τόσες μέρες, επίσης ετσι οπως την είδα ειμαι σίγουρη οτι ερχοταν και ετρωγε αυτές τις 6-7 μέρες που δεν την εβλεπα...Το μόνο που ελπιζω ειναι να ερθει σύντομα και να μπορεσω να την παω στον γιατρό..
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ισως βοηθησε η θετική ενέργεια που μας στείλατε. Χθες γυρίζοντας απο τη δουλεια, βρήκα την Πιτσιλω μέσα στο σπιτάκι της, στην πιλοτή. Κοντεψα να παθω αποπληξία από τη χαρά μου. Φαινομενικά εδειχνε καλά αλλα μολις πηγα να την πλησιασω μου αγριεψε και εκανε προς τα πίσω.
Πηρα τηλεφωνο την Αβάνα, και ήρθε αμέσως η κοπέλλα μήπως την πιασουμε να την πάμε στο γιατρό, γιατί η γατούλα μόλις βγήκε απο το σπίτι είδα οτι το δεξί της ποδαράκι κρέμεται σαν σπασμένο και λογικά την πονάει πολύ (αίμα δεν είδα). Παρολαυτά εφαγε, ήπιε και νεράκι.
Δυστυχως ομως παρολες τις προσπαθειές μας δεν καταφεραμε να την πιασουμε και την εκανε σίφουνας για το διπλανο παρκάκι. Ειμαι σιγουρη οτι ξανακρύφτηκε εκεί που ήταν τόσες μέρες, επίσης ετσι οπως την είδα ειμαι σίγουρη οτι ερχοταν και ετρωγε αυτές τις 6-7 μέρες που δεν την εβλεπα...Το μόνο που ελπιζω ειναι να ερθει σύντομα και να μπορεσω να την παω στον γιατρό..

Αμ πως εμείς δεν δεχόμαστε να χάσουμε Πιτσίλω γιατί έτσι θέλουμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δυστυχως επαθα και εγω μετά απο 3 ημέρες διάστρεμα στο (ιδιο) ποδι με την Πιτσίλω...οποτε δεν μπορουσα να μετακινηθω ουτε και φυσικα να την παω σε γιατρο. Η Πιτσιλια μου ομως ειναι καλυτερα, εχει ηρεμησει, αν και φοβαται ακόμη (ίσως να ποναει καποιες ωρες) αλλα το ποδαρακι το παταει, σκαρφαλωνει, πηδαει και αρχισε και παλι το "κυνηγι σαύρας", τρωει κανονικα και χαιδευεται με τον κανελλακο...οποτε υποθετω οτι δεν ήταν σπασμενο το ποδαρακι μας αλλα τραυματισμός που σιγα σιγα ελπιζω να φτιαξει
Αχ μωρέ τα δυο φιλαράκια κουτσάθηκαν και τα δύο. Στο κρεβάρι του πόνου και οι δύο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool