Αλίσια & Λουκάς: Γατομωράκια με άστρο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πανέμορφα είναι Ναταλία μου.
Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω).
Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη.
Ο Λουκάς είναι ένα τρυφερό γατόνι, δεν φαντάζεσαι!!!:P:P:P:D:D:DΜέχρι που χθες το βράδυ μόνο και μόνο για να είναι στην αγκαλιά μου, κατάφερε να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι..:redface::redface::P:P
Όχι ότι η Αλίσια πάει πίσω... Και από ότι βλέπω ακολουθεί τα βήματα της Ραισούλας μου, οπότε όποιος την υιοθετήσει σίγουρα θα έχει κάνει την τύχη του!!!:P:P:PΤόσο καλά γατόνια δεν υπάρχουν...:D:D:P:P

Να πάρεις τον μπεζέ και την σύζυγο και να έρθετε όποτε θέλετε επίσκεψη...:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφα είναι Ναταλία μου.
Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω).
Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη.

Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς:) Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο:D)
Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς:) Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο:D)
Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει:)
Όντως Βούλα μου, ο Λουκάς θα γίνει απίθανος γατούλης!!!!:):):)Είναι παιχνιδιάρης, μες στην ενέργεια και πάρα μα πάρα πολύ γλυκός και τρυφερός!!!:):):)Μόλις τον παίρνεις αγκαλιά αρχίζει τα γουργουρίσματα και σταματημό δεν έχουν..:redface::redface::P:P

Καλημέρα σε όλους!!!:D:D:D
Τα μωρά μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!!:P:P Από το Σάββατο χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους κανονικά, χωρίς ατυχήματα εκτός..:clapup::clapup:Και ενώ τους είχα βάλει μια μικρή ανοικτή, προτιμούν την μεγάλη σκεπαστή!!!:P:P:D:D
Επίσης, τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή μουλιασμένη και πίνουν και γαλατάκι από το μπολάκι!!!:P:P:D:D
Από παιχνίδι δε, άλλο πράγμα!!!:P:PΤρέχουν και πηδούν συνέχεια, κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάθανε να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι!!!!:P:P:D:D Εντός ολίγου θα ανεβάσω φώτος και βιντεάκι!!!:D:D:D:P:P

Το κοριτσάκι μας, η Αλίσια!!!:P:P
img0926ou.jpg

img0927uf.jpg

img0933p.jpg

img0937w.jpg

img0938q.jpg

Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!!:P:P

img0932q.jpg

img0934y.jpg

img0935x.jpg

Τα αδελφάκια σε τρυφερό στιγμιότυπο!!!:D:D:D
img0941z.jpg

ναταλια τα μωρα ειναι υπεροχα:clapup:ειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι:clapup:

Μα τι πανέμορφα μωρά είναι αυτά?:clapup::clapup::clapup:

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!:P:PΕίναι κουκλάκια τα μωράκια μας!!:D:D:D
Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη..:D:D:D

Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!!:P:P

https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU

Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!!:P:P

img0932q.jpg

img0934y.jpg

img0935x.jpg

Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε:redface:

Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο.

Εδώ έκλεψε την δικιά μου!!!:whistle::whistle::whistle::P:P:P
Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!!:P:P:D:D
Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!!:P:P:D:D:D

Θα ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την διατροφή τους. Από το Σ/κ τα μώρα τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή, πίνουν νεράκι και τους βάζω και γαλατάκι..:):):) Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???:hmm::hmm:Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη...:redface:

Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;

Την κυριακή κλείσανε μήνα..:):):)

τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων:redface:

τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων:redface:
Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα???:hmm::hmm::hmm:
Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..:hmm::hmm:Τι λέτε??:hmm::hmm:

Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα???:hmm::hmm::hmm:
Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..:hmm::hmm:Τι λέτε??:hmm::hmm:

το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε..

Κι εγω νομιζω μετα τις 40 μερες μπορεις να τους το κοψεις εντελως.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back