natalouko
Επιφανές μέλος
Ο Λουκάς είναι ένα τρυφερό γατόνι, δεν φαντάζεσαι!!!Πανέμορφα είναι Ναταλία μου.
Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω).
Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη.

Μέχρι που χθες το βράδυ μόνο και μόνο για να είναι στην αγκαλιά μου, κατάφερε να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι..

Όχι ότι η Αλίσια πάει πίσω... Και από ότι βλέπω ακολουθεί τα βήματα της Ραισούλας μου, οπότε όποιος την υιοθετήσει σίγουρα θα έχει κάνει την τύχη του!!!

Τόσο καλά γατόνια δεν υπάρχουν...

Να πάρεις τον μπεζέ και την σύζυγο και να έρθετε όποτε θέλετε επίσκεψη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Πανέμορφα είναι Ναταλία μου.
Σφάζομαι για τον Λουκά (όχι πως η τσούπρα πάει πίσω).
Ρε γαμώτο, έχω τόσο δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ, αλλιώς θα έπαιρνα τον Μπεζέ και θα ερχόμασταν επίσκεψη.
Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείς
Κανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο
)Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Όντως Βούλα μου, ο Λουκάς θα γίνει απίθανος γατούλης!!!!Γιώργο υιοθέτησε τον πορτοκαλο-Λουκά και θα με θυμηθείςΚανένα πορτοκαλόγατο δεν ξεφεύγει από τον ορισμό ότι είναι απίθανοι χαρακτήρες (τα αρσενικά εννοώ, για τα θηλυκά δεν παίρνω όρκο
)
Μια επίσκεψη σπίτι μου για να γνωρίσεις τον Ρούντυ μου θα σε πείσει![]()

Είναι παιχνιδιάρης, μες στην ενέργεια και πάρα μα πάρα πολύ γλυκός και τρυφερός!!!

Μόλις τον παίρνεις αγκαλιά αρχίζει τα γουργουρίσματα και σταματημό δεν έχουν..

natalouko
Επιφανές μέλος

Τα μωρά μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!!

Από το Σάββατο χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους κανονικά, χωρίς ατυχήματα εκτός..
Και ενώ τους είχα βάλει μια μικρή ανοικτή, προτιμούν την μεγάλη σκεπαστή!!!

Επίσης, τρώνε μόνα τους ξηρά τροφή μουλιασμένη και πίνουν και γαλατάκι από το μπολάκι!!!

Από παιχνίδι δε, άλλο πράγμα!!!

Τρέχουν και πηδούν συνέχεια, κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάθανε να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι!!!!

Εντός ολίγου θα ανεβάσω φώτος και βιντεάκι!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
ειναι ψιλοφουντωτα ή ειναι ιδεα μου?με το καλο να βρουν το δικο τους σπιτακι
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Είναι κουκλάκια τα μωράκια μας!!

Τώρα αν θα γίνουν φουντωτά δεν το ξέρω... νομίζω πως όχι..Και η ηλέκτρα μικρή ήταν σαν και αυτά αλλά μεγαλώνοντας έγινε κοντότριχη..

natalouko
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Ο όμορφος Λουκάς που έχει κλέψει καρδιές!!!
![]()
![]()
![]()
Eμένα πάντως την δικιή μου καρδιά την έκλεψε
Μακάρι να βρουν σύντομα Ναταλία μου ένα καλό σπίτι και τα δύο.
natalouko
Επιφανές μέλος

Ο Λουκάς εξελίσσεται σε υπέροχο γάτο.. Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο όμορφος, πιο τρυφερός και πιο παιχνιδιάρης!!!

Η Αλίσια έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν πολύ όμορφη και παιχνιδιάρα... και φυσικά μεγαλώνοντας, είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Ραισούλας μου και θα γίνει η τέλεια γάτα!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Πότε θα είναι καλό να τους κόψω το γάλα???
Τους δίνω της royal canin το γάλα σε σκόνη...
moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Την κυριακή κλείσανε μήνα..Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;

Hlianna
Διάσημο μέλος
Την κυριακή κλείσανε μήνα..![]()
τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων

natalouko
Επιφανές μέλος
Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα???τοτε μπορεις να τους το κοψεις αν και εγω εδινα στον πρινς γαλα μεχρι 35 ημερων![]()

Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..

Τι λέτε??

Hlianna
Διάσημο μέλος
Το μπιμπερό το κόψαμε..καλά δεν έκανα???
Σκέφτομαι μήπως και αυτή την εβδομάδα τους βάζω μαζί με την ξηρά και το νερό και γάλα και από την άλλη εβδομάδα να το σταματήσω..Τι λέτε??
![]()
το μπιμπερο καλα εκανες και το εκοψες αφου τρωνε μονα τους..και εγω ετσι το εκανα..εβαλα μια βδομαδα παραπανω γαλα και μετα το κοψαμε..
moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool