natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:58 Η natalouko: #101 26-05-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Click για ανάπτυξη... Είναι δύσκολα τα πράγματα..Πολλά τα γατόνια και μικρή η ζήτηση.Ελπίζουμε για το καλύτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:58 Η Voula έγραψε: #102 26-05-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη όμως ρε Δωράκι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι το τυχερό καθενός και ποτέ δεν ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #103 26-05-10 11:01 Σιγουρα Βουλιτσα,απλα ενας ενηλικος γατουλης εχει λιγοτερες πιθανοτητες νομιζω αυτο τον καιρο και με τοσα μωρακια...εξαλλου δε γινεται να φιλοξενηθει κιολας ωστε να τον συνηθισω λιγο σε σπιτι και να τον σουλουπωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η natalouko: #104 27-05-10 13:48 Τα μωρά μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και ζουζουνεύουν!!!Τώρα κάνουν βόλτες και στο σαλόνι, ανάμεσα από τα δικά μου θηρία, χωρίς να φοβούνται τίποτα!!Επίσης να σας πω ότι έχουν μάθει να κάνουν τα νυχάκια τους στο ονυχοδρόμιο!!! Πάρτε και μία Αλίσια... έτσι για να φτιάξει η μέρα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:31 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #105 28-05-10 23:31 Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:00 Η natalouko: #106 29-05-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Click για ανάπτυξη... ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:15 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #107 29-05-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Click για ανάπτυξη... Είναι δύσκολα τα πράγματα..Πολλά τα γατόνια και μικρή η ζήτηση.Ελπίζουμε για το καλύτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:58 Η Voula έγραψε: #102 26-05-10 10:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη όμως ρε Δωράκι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι το τυχερό καθενός και ποτέ δεν ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #103 26-05-10 11:01 Σιγουρα Βουλιτσα,απλα ενας ενηλικος γατουλης εχει λιγοτερες πιθανοτητες νομιζω αυτο τον καιρο και με τοσα μωρακια...εξαλλου δε γινεται να φιλοξενηθει κιολας ωστε να τον συνηθισω λιγο σε σπιτι και να τον σουλουπωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η natalouko: #104 27-05-10 13:48 Τα μωρά μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και ζουζουνεύουν!!!Τώρα κάνουν βόλτες και στο σαλόνι, ανάμεσα από τα δικά μου θηρία, χωρίς να φοβούνται τίποτα!!Επίσης να σας πω ότι έχουν μάθει να κάνουν τα νυχάκια τους στο ονυχοδρόμιο!!! Πάρτε και μία Αλίσια... έτσι για να φτιάξει η μέρα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:31 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #105 28-05-10 23:31 Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:00 Η natalouko: #106 29-05-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Click για ανάπτυξη... ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:15 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #107 29-05-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη όμως ρε Δωράκι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι το τυχερό καθενός και ποτέ δεν ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #103 26-05-10 11:01 Σιγουρα Βουλιτσα,απλα ενας ενηλικος γατουλης εχει λιγοτερες πιθανοτητες νομιζω αυτο τον καιρο και με τοσα μωρακια...εξαλλου δε γινεται να φιλοξενηθει κιολας ωστε να τον συνηθισω λιγο σε σπιτι και να τον σουλουπωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η natalouko: #104 27-05-10 13:48 Τα μωρά μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και ζουζουνεύουν!!!Τώρα κάνουν βόλτες και στο σαλόνι, ανάμεσα από τα δικά μου θηρία, χωρίς να φοβούνται τίποτα!!Επίσης να σας πω ότι έχουν μάθει να κάνουν τα νυχάκια τους στο ονυχοδρόμιο!!! Πάρτε και μία Αλίσια... έτσι για να φτιάξει η μέρα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:31 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #105 28-05-10 23:31 Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:00 Η natalouko: #106 29-05-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Click για ανάπτυξη... ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:15 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #107 29-05-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγουρα Βουλιτσα,απλα ενας ενηλικος γατουλης εχει λιγοτερες πιθανοτητες νομιζω αυτο τον καιρο και με τοσα μωρακια...εξαλλου δε γινεται να φιλοξενηθει κιολας ωστε να τον συνηθισω λιγο σε σπιτι και να τον σουλουπωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 13:48 Η natalouko: #104 27-05-10 13:48 Τα μωρά μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και ζουζουνεύουν!!!Τώρα κάνουν βόλτες και στο σαλόνι, ανάμεσα από τα δικά μου θηρία, χωρίς να φοβούνται τίποτα!!Επίσης να σας πω ότι έχουν μάθει να κάνουν τα νυχάκια τους στο ονυχοδρόμιο!!! Πάρτε και μία Αλίσια... έτσι για να φτιάξει η μέρα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:31 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #105 28-05-10 23:31 Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:00 Η natalouko: #106 29-05-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Click για ανάπτυξη... ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:15 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #107 29-05-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μωρά μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και ζουζουνεύουν!!!Τώρα κάνουν βόλτες και στο σαλόνι, ανάμεσα από τα δικά μου θηρία, χωρίς να φοβούνται τίποτα!!Επίσης να σας πω ότι έχουν μάθει να κάνουν τα νυχάκια τους στο ονυχοδρόμιο!!! Πάρτε και μία Αλίσια... έτσι για να φτιάξει η μέρα σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:31 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #105 28-05-10 23:31 Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:00 Η natalouko: #106 29-05-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Click για ανάπτυξη... ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:15 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #107 29-05-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:00 Η natalouko: #106 29-05-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Click για ανάπτυξη... ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:15 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #107 29-05-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;Λες να του μείνουν έτσι; Click για ανάπτυξη... ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:15 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #107 29-05-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: ; Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!Τα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!Αν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:23 Η Hlianna έγραψε: #108 29-05-10 21:23 ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετωο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:37 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #109 29-05-10 21:37 Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:07 Η natalouko: #110 31-05-10 14:07 Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!! Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..Είναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:11 Η moukelis έγραψε: #111 31-05-10 14:11 Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:24 Η Voula έγραψε: #112 31-05-10 14:24 Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:28 Η natalouko: #113 31-05-10 14:28 Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!! Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:30 Η moukelis έγραψε: #114 31-05-10 14:30 E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 14:59 Η Voula έγραψε: #115 31-05-10 14:59 Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η natalouko: #116 31-05-10 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/) Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια Click για ανάπτυξη... Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!Μακάρι να έχουν καλή τύχη!!! Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!! Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!Είναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 09:41 Η Voula έγραψε: #117 01-06-10 09:41 Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η natalouko: #118 01-06-10 10:27 Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 10:30 Η Voula έγραψε: #119 01-06-10 10:30 Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 17:20 Η natalouko: #120 03-06-10 17:20 Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.