Αλίσια & Λουκάς: Γατομωράκια με άστρο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται...
Είναι δύσκολα τα πράγματα..;);)Πολλά τα γατόνια και μικρή η ζήτηση.:/::/:Ελπίζουμε για το καλύτερο..:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες...

Από την άλλη όμως ρε Δωράκι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι το τυχερό καθενός και ποτέ δεν ξέρεις:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα Βουλιτσα,απλα ενας ενηλικος γατουλης εχει λιγοτερες πιθανοτητες νομιζω αυτο τον καιρο και με τοσα μωρακια...εξαλλου δε γινεται να φιλοξενηθει κιολας ωστε να τον συνηθισω λιγο σε σπιτι και να τον σουλουπωσω.:(

Τα μωρά μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και ζουζουνεύουν!!!:P:P:D:DΤώρα κάνουν βόλτες και στο σαλόνι, ανάμεσα από τα δικά μου θηρία, χωρίς να φοβούνται τίποτα!!:D:D:P:PΕπίσης να σας πω ότι έχουν μάθει να κάνουν τα νυχάκια τους στο ονυχοδρόμιο!!!:clapup::clapup::P:P:P
Πάρτε και μία Αλίσια... έτσι για να φτιάξει η μέρα σας!!!:P:P
img1051qw.jpg

img1050wt.jpg

Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...:)τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;:hmm:Λες να του μείνουν έτσι;

img1029vb.jpg

Aυτός ο μικρός ξανθός γαλανομάτης μου έχει κλέψει την καρδιά...:)τα ματάκια του είναι ακόμα γαλάζια,ενώ έχει αρχίσει και τρώει κονσερβούλα;:hmm:Λες να του μείνουν έτσι;

img1029vb.jpg
;
Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!:P:P:P:PΤα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!:P:P:PΑν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες..

;
Άννα μου είναι τόσο καλός και τρυφερός που δεν φαντάζεσαι!!!:P:P:P:PΤα ματάκια του ακόμα γαλάζια είναι..λες να μείνουν έτσι??? μακάρι γιατί του πάνε πολύ!!!:P:P:PΑν και ξέρω ότι το χρώμα στα μάτια σταθεροποιείται γύρω στους 3 μήνες..
Εγώ έχω δεί να είναι μπλέ ενώ ακόμα πίνουν γάλα (και όχι τόσο ανοικτά)μετά σκουραίνουν ή αλλάζουν..Αν δεν τσακωνόμουν με τον άντρα μου κάθε λίγο για τα αδέσποτα που έχω μαζέψει και ταίζω,θα τον έπαιρνα εγώ..θα έκανε και καλή παρέα με τον Βρούκο μου που είναι μοναχούλης και καλόψυχος..θα το αγαπούσε σίγουρα...και θα το έκανε ξεφτέρι..:P:P:P

ναταλια ειναι αρκετα μεγαλος ομως για να εχει ακομα μπλε ματια..θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν αλλαξει εστω και λιγο υποθετω:hmm:ο πρινς αρχισε να αλλαζει τα ματια του απο 30 ημερων ενω τα φλοισβογατα τα πηρα και το ενα ειχε κανει ηδη πρασινα ματια και ηταν 40 ημερων..εγω πιστευω οτι ετσι θα μεινει:)

Σαν τον καραμούζα θα γίνει πιστεύω..απορώ πως δεν τον έχουν ζητήσει ακόμα...:):)

Σήμερα το βράδυ θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία και να αποφάσει ποιο τους ταιριάζει καλύτερα!!!:P:P:D
Αν μείνουν τα μάτια του μπλε, θα πεθάνω..:D:D:P:P:P:PΕίναι τόσο καλός, που αν μπορούσα θα τον κρατούσα..:redface::redface::redface:

Ποσο ειναι τωρα Ναταλια;Κουκλος...

Ναταλία εύχομαι το καλύτερο για όποιο μωρό κι αν διαλέξουν.

Η Αλίσια και ο Λουκάς θα γίνουν 2 μηνών 16/6!!!:P:P:P

Σε ευχαριστούμε Βουλίτσα!!!:D:D:P:P

E τοτε μπορει να αλλαξουν τα ματακια του,ειναι νωρις ακομα...Παντως ειναι πανεμορφος.

Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού :D (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/)
Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια:hmm:

Επειδή ζηλεύαμε πάαααρα πολύ που έχετε τον Λουκά και μας έλειπε 1 γατάκι από την συλλογή μας, αποκτήσαμε και εμείς πορτοκαλάκι, τον Μπαλλού :D (https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-ο-Μπαγκίρα-και-ο-Μπαλλού-γατάκια-60-ημερών.227217/)
Ερώτηση κρίσεως ? Γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα πορτοκαλένια:hmm:
Απίθανα είναι και τα δυο τους!!!:P:P:D:DΜακάρι να έχουν καλή τύχη!!!:D:D:P:P
Όσο έχω ζήσει τον Λουκά μπορώ να πω ότι είναι αξιαγάπητος!!! Είναι τρυφερός, γουργουρίζει συνέχεια, μου δίνει φιλάκια και όλα αυτά ένα μωράκι 1,5 μηνών!!!:D:D:P:P
Για την Αλίσια δεν έχω να πω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι η τέλεια γάτα!!!:P:P:D:DΕίναι ίδια στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά με την Ραισούλα μου και όποιος έχει τιγρόγατα ξέρει πόσο καλά και αξιαγάπητα είναι!!!:P:P:P:D:D:D

Ναταλία μου τι νέα έχουμε από την επίσκεψη του ζευγαριού χθες ??

Τα παιδιά δεν καταφέρανε να έρθουν χθες αλλά το κανονίσαμε για το Σάββατο..;);):):):)Εύχομαι την ερχόμενη εβδομάδα ο Λουκάκος να είναι στο νέο του σπιτάκι και ποιος ξέρει??? μπορεί να τον ακολουθήσει και η Αλίσια!!!:P:P:D:D:D

Μακάρι:)

Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη από ένα ζευγάρι που ενδιαφέρονται για την Αλίσια...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!:P:P:P:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back