Αλίσια & Λουκάς: Γατομωράκια με άστρο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωραία!!!:):):)Οπότε δεν έκανα καμία βλακεία!!!:P:P:P
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!!:P:P:P:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σούπερ βιντεάκι με τα μωράκια μας!!!:P:P

https://www.youtube.com/watch?v=ZLTtyuyo6FU

:inlove::inlove::inlove: Τί μωρά!?!!? Πάντως εμένα μου έχει την καρδιά η Αλίσια, είναι τόσο ζουζούνι και πειραχτήρι... ο Λουκάς φαίνεται πιο ήρεμος. Κανένα ενδιαφέρον υπήρξε για σπιτάκι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove: Τί μωρά!?!!? Πάντως εμένα μου έχει την καρδιά η Αλίσια, είναι τόσο ζουζούνι και πειραχτήρι... ο Λουκάς φαίνεται πιο ήρεμος. Κανένα ενδιαφέρον υπήρξε για σπιτάκι?
Και όμως το αντίθετο συμβαίνει!!!:P:P:PΟ λουκάς είναι το ζουζούνι και η ήρεμη είναι η Αλίσια μας!!!:P:P:PΠάντως και τα δυο τους είναι απίθανα γατόνια....τυχερός αυτός που θα τα πάρει!!!:D:D:D

Ακόμα δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον αλλά που θα πάει???? Θα τους μαγέψουμε όλους!!!!:P:P:P:P

Τα κουκλάκια μας είναι έτοιμα να πάνε στο δικό τους σπιτάκι!!!:P:P:D:DΤρώνε μόνα τους, χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη τους και κάνουν συνεχώς πατουσάκια και κουτουλίτσες!!!:P:P:P
img0942qa.jpg

img0945xu.jpg

img0947fs.jpg

img0948h.jpg

img0954tg.jpg

Δεν είσαι δίκαιη:P 4 φωτογραφίες της Αλίσιας και του Λουκά μόνο 1:(

Δεν είσαι δίκαιη:P 4 φωτογραφίες της Αλίσιας και του Λουκά μόνο 1:(
Το κορίτσι ποζάρει Βούλα μου!!!!:P:P:P:D:DΟ μικρός δεν κάθεται σε μια μεριά... για να του βγάλω μία φωτογραφία μπορεί να τον κυνηγάω και 20 λεπτά..:redface::redface::redface:Και φαντάσου ότι αυτές τις βγάζω στις 7 το πρώι ενώ ετοιμάζομαι για δουλειά..:):) Το τριήμερο τώρα θα τον τρελάνω στις φώτος!!!:D:D:P:PΚαι μαζί με αυτόν και εσάς1!:P:D:P:P

Και είναι τόσο όμορφος ο άτιμος......:inlove::inlove:

Κακούργα, με χτυπάς εκεί που πονάω;) Μόνο όποιος έχει ζήσει με πορτοκαλόγατο αρσενικό μπορεί να καταλάβει τι έρωτας είναι.

Κακούργα, με χτυπάς εκεί που πονάω;) Μόνο όποιος έχει ζήσει με πορτοκαλόγατο αρσενικό μπορεί να καταλάβει τι έρωτας είναι.
Άσε Βουλίτσα γιατί κάτι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε...:whistle::whistle::whistle::D:D

Σήμερα θα πάμε στο γιατρό τα μωρά για να κάνουμε εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση και γενικά να φτιαχτούμε, να βάλουμε και τα καλά μας και να περιμένουμε τους νέους μας γατογονείς!!!!:P:P:D:D:DΜην αργήσετε να μας πάρετε!!!:P:P:P

Θαυμάστε ένα όμορφο και γλυκό αγοράκι!!!:P:P:P
img0969j.jpg

img0970f.jpg

img0971xg.jpg

img0972c.jpg

img0973w.jpg

img0976f.jpg

img0978va.jpg

Και μία μαζί με την αδελφούλα του!!!:P:P
img0974c.jpg

Αχ μωρε τα γλυκουλια μου τι ομορφα που ειναι!!! Η Αλισια εχει ματαρες αλλα και ο Λουκας ειναι κουκλακι!!! Μακαρι να βρουνε γρηγορα σπιτακι, τους στελνω αγαπηηηηηηηη :D:D:D

Αχ μωρε τα γλυκουλια μου τι ομορφα που ειναι!!! Η Αλισια εχει ματαρες αλλα και ο Λουκας ειναι κουκλακι!!! Μακαρι να βρουνε γρηγορα σπιτακι, τους στελνω αγαπηηηηηηηη :D:D:D
Μακάρι Σωτηρία μου!!!:P:P:D:D

Και εμείς σας στέλνουμε πολλές κουτουλίτσες και μουσουδοφιλάκια!!!:redface::redface::redface:

Αλίσια-Λουκάκος!!!:)

Θαυμάστε ένα όμορφο και γλυκό αγοράκι!!!:P:P:P
img0969j.jpg

img0970f.jpg

img0971xg.jpg

img0972c.jpg

img0973w.jpg

img0976f.jpg

img0978va.jpg

Θα τρελαθω!!! Ο Λουκας ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Τον θελωωωωωωωωωω!!! Αμα δεν ειχα ηδη τρια ζουζουνια θα τον ειχα παρει ηδη, ειναι τρελα!!!

Θα τρελαθω!!! Ο Λουκας ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Τον θελωωωωωωωωωω!!! Αμα δεν ειχα ηδη τρια ζουζουνια θα τον ειχα παρει ηδη, ειναι τρελα!!!
Σε κερδίζει ο μπαγάσας από την πρώτη στιγμή!!!:redface::redface::P:P Είναι τόσο καλός και τρυφερός που θέλεις να τον έχεις συνέχεια αγκαλιά..:):):)

Αχ ετσι ειναι τα πορτοκαλι γατουλακια!!! Ειναι τα πιο τρυφερα! Και εχει και τελεια ματακια! Απορω πως δεν κανουν ουρα οι υποψηφιοι γατογονεις ακομα...Αντε καλη τυχη στο μικρουλακι, και στην Αλισια φυσικα!

Μόλις τα γνωρίσουν είμαι σίγουρη ότι θα τα ερωτευτούν!!!:P:P:P

Και ένα βιντεάκι για να μας θαυμάσετε καλύτερα!!:P:P:P
https://www.youtube.com/watch?v=LhB94t9IyVg

Είδες τι όμορφο παιδί έχουμε Σιμώνη μου???:D:D:D:D:D:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back