RedCat
Διάσημο μέλος
Ηταν ακριβώς πριν 15 μέρες που με χτύπησε ένα αμάξι αυτο το άκουσα να το λένε μετά βεβαια, εγω θυμάμαι 2 τεράστια φώτα να έρχονται πανω μου με πολύ θορυβο και τον δρόμο να γεμίζει με κάτι υγρό και κόκκινο (μην ακουτε κουταμάρες ότι δεν ξεχωρίζουμε τα χρώματα). Απλά θυμάμαι φωνές και πολύ σουσουρό..
Μετά κάποιος με πήγε στην άκρη και προσπαθησε να μου δώσει νερό, εγώ πονούσα ζαλιζόμουν και πνιγόμουν και μετά τίποτα...απλά υπήρχα εκεί στην ακρη του πεζοδρομίου. Ο ανθρωπος που προσπαθησε να μου δώσει νερό, πήγε πιο εκεί και τον ακουσα να μιλάει με μια κοπέλλα "χαμένος από χέρι τον άκουσα να λέει, άστον εκεί ήσυχα να "φύγει", βγάζει αίμα από το στόμα"...
"Να φύγω να παω που?" Αναρωτήθηκα εγώ είμαι εδω και πονάω, πονάω...και δεν μπορώ να κουνηθώ...Νύχτωσε, κρύωνα πολύ, έφυγαν όλοι..όλο το βραδυ προσπαθούσαν να συρθώ προς το μέρος που έχει συνήθως φαγητό...μόλις ξημέρωσε άλλη φωνή να φωνάζει "κατέβα, ένας γάτος χτύπησε, ζει ακόμη, τον βάζω κάπου ήσυχα, είναι χάλια". Καποιος με σκέπασε με μια πετσέτα ήταν πιο ζεστά και δεν πονούσα πολύ πια...ήμουν να "φεύγω"...
"Τι ειναι αυτό; Ποιος με μετακινεί και που με πάει? ζαλίζομαι..."
Συνήλθα, στη ζέστη από κάτω μου μια κουβερτούλα, φωνές από άλλες γατούλες έρχονταν στα αυτιά μου..
"Καλά που τον έφερες, σπασμένοι άνω-κάτω γνάθος, το μάτι επίσης χτυπημένο και δεν ξέρουμε τι ζημιά έχει πάθει το κεφάλι από το χτύπημα" άκουσα μια κοπέλλα να λέει.Εγώ αρχισα να γουργουρίζω να δείξω ότι κατάλαβα ότι θα με φροντίσουν.
Αυτη τη γλυκιά φωνή την ακούω 15 μέρες τώρα, έμαθα να την αναγνωρίζω, έστω και αν μερικές φορές που έβαζε κατι βελόνες (όχι τόσο ευχάριστο συναίσθημα) γυρίζω και την ψάχνω. Τα σαγονάκια μου ειναι καλύτερα καθώς έκανα επεμβαση μου είπαν, το ματάκι σιγα σιγα φτιάχνει, δεν το έχασα οριστικά, τώρα μένει να αρχίσω να κινούμαι κανονικά να δούμε τι θα καταφέρω... Με προσέχουν πάντως δεν έχω παράπονο, με παίρνουν και αγκαλιές και τρελλαίνομαι..λέτε να αρχίσω να νιώθω σημαντικός μετά από τόσο καιρό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Έχοντας δει την κατάσταση που ηταν τα σαγόνια του μετα το ατύχημα πρέπει να παω οτι ηταν πολύ τυχερός.
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Νοτα που τον βοήθησε, αλλά και στις κοπέλες στο Κέντρο Γάτας που τον φροντίζουν καθημερινά με απίστευτη τρυφερότητα και κατάφεραν να τον σώσουν.
Από ότι φαίνεται ο Αλαντίν πάει καλύτερα πια, αλλά θα χρειαστεί φυσιοθεραπεία για να επανέλθει.
Όπώς κι αν εχει, εμεις τον αγαπάμε και θα είμαστε δίπλα του και κυρίως η Νότα, το τζίνι του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
τώρα θέλω ακόμα πιο πολύ να επισκεφτώ το Κέντρο Γάτας!Θα το επισπεύσω!!
RedCat
Διάσημο μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. αυτο που με ρωτάς γίνεται ως εξής: πας στο θέμα πο θελεις να μου δείξεις και κανεις copy τη διεύθυνση (απο την μπάρα επάνω), πας στο ποστ που θελεις να απαντήσεις γραφεις ότι θελεις και κανεις paste τη διευθυνση..
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Φυσικά κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη για το λόγο που ανέφερε η Βιβή καθότι ο καημένος ο Αλλαντίν σώθηκε μεν δεν ξέρουμε κατα ποσό θα αποκατασταθεί πλήρως και σε πόσο χρονικό διάστημα...
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Όλη μας η σκέψη και η αγάπη, τα χάιδια και τα γλυκά λογάκια, είναι μαζί του!!!

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν!!!!
Όποιος/α θα ήθελε να συνεισφέρει, για το λυχνάρι του Αλλαντίν ας μου στείλει πμ!!

RedCat
Διάσημο μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο αλλαντινακος ειναι οπως σας τα ειπε η Νοτα!!!!!Α φ α σ ι α!!!!
Νοτα...προσφερομαι να του κανω μουσικοθεραπεια.......το μιλησα με την Αλικη....Ο αυγουστης μου, παραλυτος κ ξεγραμμενος απο τους γιατρους κ περπατησε κ απετελεσε ιατρικο θαυμα γιατι εγινε καλα χωρις φαρμακα....ποσο μαλλον ο αλλαντινακος που δεν ειναι παραλυτακι.....Να συννενοηθουμε????θα θελες????
Η μανταρινα την παρασκευη γενναει....αρκετα τεμπελιασε....ηταν κεραυνοβολος ο ερωτας μας....δεν ξεκολλαγαμε!!!
Η αρια....τι ττυφερη κι υπεροχη ψυχή!!!!Το ενα αριακι σε λιγο θα ταξιδεψει στο ουρανιο τοξο...ηδη βαριανασαινει κ ζει με κορτιζονη...το αλλο...ειναι χαρμα οφθαλμων!!!
Η γατιτσα που την αφησαν σε κουτα κι εκανε 3 κουκλακια....αλλος ερωτας....την θελω κι αυτη.....δεν εχει ονομα...ειναι πορτοκαλοασπρη, την ειπα Αντζυ...ετσι μουρθε....να πατε να την δειτε....ειναι υπεροχη
Ο φρεντυ βουλα μου.....τουδωσα πολλα φιλια απο σενα....μουκανε πολλες χουρχουριτσες.....
Ποιο να πρωτοθημηθω????κανενα δεν αφησα αχαιδευτο.....Ο τσακας, η τερεζα, ο παρης, η καρμεν, η ρψξανη, η κουκη, η γλυκα, ο γερος......παναγια μου...γατια για φιλημα.....
RedCat
Διάσημο μέλος
Είναι τόσες οι ανάγκες, τόσα τα μωρά και οι μεγαλύτερες γατούλες και έχουν τόση ανάγκη για ένα χαδι μια κουβεντούλα...βλεπω ενθουσιάστηκες..

Θα συνεννοηθούμε σχετικά με τον Αλλαντιν και θα μιλήσω και με την Αλικη
drusilia
Διάσημο μέλος
Έχει γινει και η αδυναμια της Αλικης...Αντε, ας βοηθήσουμε όλοι οπως μπορούμε και το γατάκι αυτο, να γίνουμε το τυχερό του τζίνι μαζί με την Νότα!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Αύριο μεθαύριο θα βάλω και φωτογραφίες του, δεν θα σας μαγέψει με την ομορφιά του αλλα εμενα με εχει κερδισει ήδη με τη δύναμη και την υπομονή που έδειξε μεχρι στιγμής και την ανάγκη του για αγάπη..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool