RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
καί μάλιστα το συντομότερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη χρηματική βοήθεια και κυρίως για τα χάδια και την προσοχή σας προς τον Αλαδίνο, γιατί χάρις σε σας βρίσκεται τώρα στο σπίτι μου να μου κρατάει συντροφιά με την τρυφεράδα και τα γουργουρητά του..
Σας ευχαριστώ ολόψυχα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
... Κι επειδή το όνομά του του το έδωσα εγώ σε μια στιγμή ... έμπνευσης (!!!!) χαίρομαι πολύ να ακούω να επαναλαμβάνετε όλες σας πόσο γλυκό είναι το βαφτιστήρι μου και πόσες καρδιές έχει κάψει
Άντε να του βρούμε και μια μανούλα τρυφερή να μείνουν μαζί για πάντα.
Εδώ Νονά
Την καλύτερη βρήκαμε και δεν το συζητώ! Συντέκνισσα, να είσαι καλά, γλίτωσε το παιδί από την Ελληνίδα Μάνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Του στέλνω πολλά πολλά φιλάκια κ αγκαλιές
Μία από τις πολλεεεεες θαυμάστριες
RedCat
Διάσημο μέλος
ε Μαριλιζάκι;;Αν παντως η αγαπη φέρνει θετική ενέργεια ....θα πρεπει να του στειλατε ολοι πααααρα πολυ...

Voula
Διάσημο μέλος
Η περίπτωση του Αλλαντίν είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Ότι η κάθε περίπτωση όσο δύσκολη κι αν φαίνεται, πρέπει να την παλεύουμε μέχρι τέλους.
Και ναι, υπάρχουν και Happy End σ'αυτή τη ζωή !
Αλλαντίν μου, σ'αγαπώ πολύ.
Αν συμφωνούν η ελληνίδα μητέρα, η νονά και η μαμά του, το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Εδώ θαυμάστρια Νο Χ. Ο Αλλαντίν είναι η μεγάλη απόδειξη ότι η αγάπη κάνει θαύματα. Και ναι, ο Αλλαδίνος δέχθηκε πολύ θετική ενέργεια μέσα από αυτό το φόρουμ.
Η περίπτωση του Αλλαντίν είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Ότι η κάθε περίπτωση όσο δύσκολη κι αν φαίνεται, πρέπει να την παλεύουμε μέχρι τέλους.
Και ναι, υπάρχουν και Happy End σ'αυτή τη ζωή !
Αλλαντίν μου, σ'αγαπώ πολύ.
Αν συμφωνούν η ελληνίδα μητέρα, η νονά και η μαμά του, το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
Ενσταση! Και επειδη δεν μπαινω συχνα στη φορουμια... εχει ανοιχθει τοπικ για τον Αλλαντινο μας???

Αν ναι κλειδωστε το βρε κακουργες!!!! Τετοιο χουρχουρ ομως δεν εχω ξαναματακουσει στη ζωη μου απο γατονι!!!!!! Dolby surround διαθετει ο κυριος!!!

Ε... οταν κλειδωθει βαλτε και λινκ γιατι ειναι πολλααααααα τα θεματα της φορουμιας και αντε να βγαλει ακρη ο καθε ....λαιπωρος!!
σμουτς
φρου
Voula
Διάσημο μέλος
Το πριν και το μετά σε όλο του το μεγαλείο ! Γι'αυτό είπα να κλειδωθεί το συγκεκριμένο τοπικ.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστω Βουλα

(υπεροχο γατονι... τετοιο χουρχουρητο δεν εχω ξαναματακουσει..
και ηταν και υπο θεραπεια ο γλυκουλης μας...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Εδώ ΝονάΤην καλύτερη βρήκαμε και δεν το συζητώ! Συντέκνισσα, να είσαι καλά, γλίτωσε το παιδί από την Ελληνίδα Μάνα
![]()
Μη μου πειράζετε την Ελληνίδα Μάνα!

Νομίζω ότι αν γινόταν ψηφοφορία για τον πιο λαοφιλή γατούλη ο Αλαντιν θα είχε κερδίσει με μεγάλη διαφορά.
Του στέλνω πολλά πολλά φιλάκια κ αγκαλιές
Μία από τις πολλεεεεες θαυμάστριες
Τώρα που διάβασα κι αυτό το θέμα συνειδητοποίησα πόσοι λατρεύουν το γατόνι μου..Είμαι κατασυγκινημένη..
.. Του τα έδωσα τα φιλιά σου..Αν παντως η αγαπη φέρνει θετική ενέργεια ....θα πρεπει να του στειλατε ολοι πααααρα πολυ...![]()
ΣΤΑΝΤΑΡ!

Συμφωνώ! Τα νέα του Αλαδίνου θα τα βρίσκετε πλέον μόνο εδώ!
Ντατς!!! παιρνω πισω την ενσταση και θα παω στο συγκεκριμενο τοπικ να μαθω νεα!!!!!!
Ευχαριστω Βουλα
(υπεροχο γατονι... τετοιο χουρχουρητο δεν εχω ξαναματακουσει..και ηταν και υπο θεραπεια ο γλυκουλης μας...)
Αμέσως να "ενστασιαστείς" ΦρουΦρουδάκι! Καλέ ήταν δυνατόν ο Αλαντίνος να μην έχει δικό του θέμα τόσο καιρό?!Θα μ' έτρωγαν οι θαυμάστριες!

Γρήγορα στο τόπικ να δεις τις φωτογραφίες του!
Υ.Γ. το χουρχουρητό του δεν έχει αλλάξει καθόλου και κατόπιν θεραπείας..

RedCat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool