Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και εγώ είχα την τιμή να γνωρίσω το γλυκό αλλαντινάκι..στην αρχή δίσταζα να τον χαϊδέψω αλλά μετά η κοπέλα μου είπε ότι του αρέσει πολύ και έτσι άκουσα και εγώ το υπέροχο γουργουρητό του..σύντομα να σταθεί στα ποδαράκια του...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά έχει γίνει σούπερ σταρ ο Αλλαντίν!;)
Είναι υπέροχος γατούλης κ' απίστευτα τρυφερός παρόλη την ταλαιπωρία του!Τα ματάκια του
είναι τρομερά εκφραστικά κ' γεμάτα καλωσύνη!Νομίζω ότι έχει μεγάλη ψυχική δύναμη
κ' μακάρι πολύ σύντομα να σταθεί στα ποδαράκια του ευτυχισμένος!
Άντε να αναρώσει κ' σιγά σιγά να του βρούμε ένα όμορφο σπιτάκι,για να γουργουρίζει με ασφάλεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Αλλαντίν αποδεικνύεται γνήσιο πορτοκαλόγατο με τα όλα του... Τρελοχαδιάρης και αναίσχυντος μαμάκιας, με άλλα λόγια.:inlove:
Κερδίζει δε επάξια το βραβείο του πιο βροντερού γουργουρίσματος ever!

Συνημμένα

• alladin01_s.jpg
    alladin01_s.jpg
    147,5 KB · Εμφανίσεις: 54
  • alladin02_s.jpg
    alladin02_s.jpg
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 59
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Τι κούκλος είναι αυτός!Περαστικά του και γρήγορα σπιτάκι γιατί το γουργουρητό του έφτασε μέχρι εδώ:)

Τελικά έχει γίνει σούπερ σταρ ο Αλλαντίν!;)

Και του αξίζει! Όποιος τον βλέπει τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. :P Είναι απίστευτο το ότι ένα γατί που έχει περάσει όλη τη ζωή του στο δρόμο και είχε τέτοιο άσχημο ατύχημα είναι τόσο καλόβολο και τόσο γλυκό. Τυχερός αυτός που θα τον πάρει.:D

Είναι γλύκας ο Αλαντίν και έχει και φωτογένεια. Κρίμα που δεν είναι κοντά του να τον χαιδέψω κ εγώ κ να ακούσω το ξακουστό Αλαντινογουργούρισμα. Όποιος παεί να τον δει να του δώσει πολλά χάδια και πολλά :kiss:και από μένα.

Είναι γλύκας ο Αλαντίν και έχει και φωτογένεια. Κρίμα που δεν είναι κοντά του να τον χαιδέψω κ εγώ κ να ακούσω το ξακουστό Αλαντινογουργούρισμα. Όποιος παεί να τον δει να του δώσει πολλά χάδια και πολλά :kiss:και από μένα.

καλα... δε ξερεις τι χανεις... ειναι για σι-ντι ο λιονταρινος!!!:up:

Μη λες Cd, μη λες Cd και μας ακούσει ο Τριανταφυλόπουλος και θα θέλει μετά να γίνουμε φιλενάδες του

το ποσο χαιρομαι που ολες οι φιλες του σαιτ εχουν ξετρελλαθει με τον.....γατοερωτα μου...δεν λεγεται!!!!!Οσα κι αν γραψετε δεν περιγραφεται η αισθηση διλπα κ μαζι σ αυτο το ζωακι που...μονο ανθρψπινη μιλια δεν εχει....Ανυπομονω να εχω μαζι του ....πριβε συνεδριες!!!!Αντε κοριτσια του κεντρου κ νοτα!!!! σας αναμενω αναμενη!!!!!

... Κι επειδή το όνομά του του το έδωσα εγώ σε μια στιγμή ... έμπνευσης (!!:P!!) χαίρομαι πολύ να ακούω να επαναλαμβάνετε όλες σας πόσο γλυκό είναι το βαφτιστήρι μου και πόσες καρδιές έχει κάψει:) Άντε να του βρούμε και μια μανούλα τρυφερή να μείνουν μαζί για πάντα.

μια που το σπιτι μου φαινεται αδειο....χωρις τον αυρηλιο...τα ποδια μου ομως παντα εχουν γατακι μη γατιτσα οταν γραφψ....ομολογω οτι εχω σκεφτει...εννοω οτι θαθελα....το θελω...να φερω εδω τον αλλαντιν...για παντα....τον σκεφτομαι πολυ...εχω καλους σκοπους...Ουφ!το ειπα κι ησυχασα!!!!

το ξέρω καλή μου Ολγα, το ξέρω. Κατσε να δούμε πως θα σταθεροποιηθεί ο μικρός μας και το βλέπουμε και παλι...να παρει δυνάμεις, να αρχισει να τρωει κανονικά και σιγα σιγα να γινεται ο γαταρος που δείχνει η ψυχουλα του ότι είναι...εδω θα είμαστε όλοι..:)
Υ.Γ. και ποσο μοιαζει του Αβριλάκου...:(

Από τότε που έμαθα για τον Αλαντίν συνέχεια το μυαλό μου είναι κολλημένο σ΄αυτόν. Αλήθεια τι κάνει πήγε κανείς να τον δει;

Θα πάω αύριο το πρωί και υπόσχομαι εκτενές φωτορεπορτάζ! :)

και εγώ μαζί, οπότε θα υπάρξει πλήρης αναμετάδοση των στιγμών μαζί του...:) εμαθα όμως ότι πια κάνει περισσότερα βηματάκια και λίίίγο πιο σταθερά. Επίσης να πω ότι τρωει πιο άνετα πια και όχι με σύριγγα, όπως και την τελευταία μέρα που πήγαμε και εφαγε από το κουταλάκι:inlove: (γουργουρίζοντας παντα). Εχει πολύ όρεξη μου είπαν οι γιατρίνες εκει και αυτό ειναι θετικό..περισσότερα αύριο..

Αυτά είναι τα πιο ευχάριστα νέα που άκουσα. Πολύ με συγκίνησε αυτό το γατουλίνι. Πόσο χαίρομαι που σιγά σιγά γινεται υγιής. όμως με κάνει και σκέφοτομαι πόσα γατάκια σαν κ αυτόν δεν έχουν την ίδια τύχη κ πεθαινουν μόνα κ αβοήθητα. Πως να τα βοηθήσεις όλα;

αααχ μεγάλη ιστορια αυτή και νομίζω ο καημός κάθε ζωόφιλου. Ομως αδύνατον να καταφέρουμε να τα σώσουμε όλα...Οταν μάζεψα τον Αλλαντίν, πίστευα ότι ήταν τελειωμένη περίπτωση. Αιμα στο στόμα στο μάτι το σαγονι του στραβό και αυτος ούτε καν αντεδρασε οταν τον εβαλα στη γατοφόρο...ειπα να του προσφέρω τουλαχιστον μια αξιοπρεπη "εξοδο" από αυτον τον κόσμο και να μην τον αφήσω να υποφέρει στην άκρη του δρόμου μεσα στους πόνους. Πιστευα ετσι κι αλλιως οτι ήταν αργα και οτι ηταν εσωτερική αιμοραγία...ευτυχώς οι γιατροί με διέψευσαν...τελικα η ζημια μπορούσε να πολεμηθεί...και την πολεμαμε ακόμα ευτυχώς όλοι μαζί και απο εδω μέσα και από κοντά και κυρίως τα κορίτσια εκει και ο Αλλαντινάκος με την θελησή του για ζωή...Αν κατι εμαθά απ'αυτό ειναι να μην αφηνω στο δρόμο αβοήθητα πλάσματα πιστεύωντας ότι σύντομα θα πεθάνουν οποτε δεν έχει νοημα...

το "ολα" ειναι σχετικο...το "ενα" που διαψευδει τα προγνωστικα κ νικα το θανατο...ειναι το καλυτερο δωρο μας...οχι μονο στον ευαυτο μας...αλλα στην ιδια τη ζωη......Σε νιωθω πως νιωθεις....ετσι ενιψσα οταν εσψσα τον αυγουστη που τον πατησε το τραμ κι ολοι τον ειχαν ξεγραμμενο........ετσι νιωθω καθε φορα που σψζψ ενα ζωακι απο του χαρου τα δοντια....οτι κανω ενα δωρο στη ζωη....οτι δεν αφηνω το κυκλο να σπασει προωρα.......Οχαι, δεν ειναι το συνδρομο της παντοδυναμιας (προλαβαινω αν καποια θελει να το πει)...ειναι η χαρα κι η αισιοδοξια της ζωης........Νοτα...κανονικα αυριο που δεν δουλευω θαταν ευκαιρια να παω στο καλο μας αλλαντινικο....χαιρομαι που θαχει παρεα...εγω εχω επιγοντα επαγγελματικα ραντεβου....Αν ολα πανε καλα, θα πετυχω κατι που απο καιρο το προσπαθω....Αν γινει, θα χαρω να σας το πω, εδω σ αυτο το σαιτ των φιλων.......Νοτα...καλε...τρηλεφωνα μας κ μη μας αγαπας!!!!!

Ολοι καπως έτσι νιώθουμε, καμμια φορα ανήμποροι και καποιες φορές απίστευτα δυνατοί...θα πω τα φιλια σου στον πορτοκαλένιο μας γατο...

Υ.Γ.σου στελνω ΠΜ παραπονιάρα!!

Πολύ συγκινητική η ιστορία του μικρού Αλαντίν όμως τώρα ήρθε η ώρα να κάνει τις 3 ευχές του. Οι πρώτες δύο έπιασαν είναι ζωντανός κ έχει τοσο κόσμο να τον αγαπά. Τώρα μένει κ η τρίτη να βρει κ μια οικογένεια. Θα περιμένω τις φωτογραφίες σας κ να του δώσετε πολλές αγκαλιές από μία ακόμα θαυμάστριά του. Πάντως μπράβο κορίτσια για την ψυχραιμία σας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back