Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
περιμενε Νοτα μου να συνελθει λιγο το παιδι και μετα θα μας μαγέψει ολους... Έχει καταπληκτικο χρώμα πιστευω! Και λιονταρισια φατσούλα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νοτα...εμενα με μαγεψε...ασε που μ θυμιζει σε πολλα τον αυρηλιο...αυτο που το πας....οι φωτος δειχνουν κατι εξωτερικο....η επαφη μετραει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι όντως και έχει μια ψυχούλα..γατιού μηνών και ας ειναι 4 ετών γαταρος:inlove:. Νομίζω όσοι τον είδαμε τον αγαπήσαμε, οσοι δεν τον δείτε θα έχω σύντομα φωτογραφίες του και βεβαια είστε ευπρόσδεκτοι να πατε να τον δείτε και από κοντά...:P

Drusilia επειδή τώρα είδα το θέμα κ ζητούσες βοήθεια για τον γατούλη για να γίνει καλά ισχύει ακόμη; Και αν ναι που μπορώ να στείλω τα χρήματα να βοήθήσω;

φυσικά το θέμα ειναι ανοιχτό..:) καθότι μετά την επέμβαση που του έγινε και την αγωγή τη φαρμακευτική που του γίνεται ακόμα και τώρα και φυσιοθεραπεία, ο γατούλης φιλοξενείται και θα φιλοξενείται καιρό ακόμη στο κέντρο ωσπου να δουμε μέχρι πιο σημείο θα επανέλθει και αν μπορεί να υιοθετηθεί, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη:)

δε βλεπω την ωρα να ξαναδω τον αλλαντινακο...κ ανυπομονω να του κανω μουσικοθεραπεια....με εμπνεει....ειναι ενα κλικ που με ωθει....ποτε θα βρεθουμε γι αυτα που λεγαμε????αν παω για την καρμεν τη δευτερα να ξερεις οτι θα τον ματσουλεψω......

Sli8erin, σου έστειλα πμ! Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη! :)

δε βλεπω την ωρα να ξαναδω τον αλλαντινακο...κ ανυπομονω να του κανω μουσικοθεραπεια....με εμπνεει....ειναι ενα κλικ που με ωθει....ποτε θα βρεθουμε γι αυτα που λεγαμε????αν παω για την καρμεν τη δευτερα να ξερεις οτι θα τον ματσουλεψω......

να τον ματσουλεψεις όσο θέλεις, πεθαίνει για τέτοια. Θα μιλήσουμε μέσα στο ΣΚ γι'αυτά που λέγαμε. Να'σαι καλά και όλοι όσοι βοηθάτε είτε οικονομικά είτε με πηγαίνοντας να τον δείτε

Sli8erin, σου έστειλα πμ! Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη! :)
To πήρα κ ελπίζω να πάρει και εσύ το δικό μου. Θα είματε σε επαφή για οποιαδήποτε βοήθεια μέχρι να δούμε τον Αλαντίν να τρέχει και πάλι

Λοιπον, πήγα στο Κέντρο σήμερα και βρήκα τον Αλαντιν ξαπλωμένο μπροστά σε μια σόμπα κοντά στο κλουβί του.
"Τον πηγες εσύ;" ρωτάω την γιατρο.
"Όχι, μου λεέι, πήγε σιγά σιγά μόνος του!"

Αυτο σημαίνει οτι το παιδί μας πάει καλύτερα! :up:
Νοτα, σου έστειλα φωτο, θα τις ανεβάσεις εσύ; Δεν ειναι πολύ καλές, αλλά μέχρι να έχουμε καλύτερες ειναι ΟΚ πιστεύω.

Μπράβο Αλαντινάκο :up::up::up: Περιμένουμε σύντομα και τις φωτογραφίες

Ο Αλλαντιν σημερα ηταν ξαπλωμενος διπλα στη σομπα και ηρεμος...
Φοβομασταν να τον χαιδεψουμε μηπως και πονεσει αλλα μας διαβεβαιωσαν πως δεν υπαρχει προβλημα..

Παιδια.. με το που τον αγγιξα δειλα-δειλα στην αρχη ξεδιπλωθηκε αυτος ο υπεροχος γαταρος, "ζυμωσε" με τα χερακια του τριγυρω και αρχισε να γουργουριζει σε σημειο που ακουγοταν ως το διπλανο δωματιο!! Το γατακι εχει απιστευτη θεληση να ζησει και τρομερη αναγκη απο περιποιηση, χαδακια και γλυκα λογια.... Λειψαμε για λιγο γιατι πηγαμε να δουμε τα 'εσπεριδοειδη' και οταν ξαναγυρισαμε ο Αλλαντινακος ηταν καθιστος σχεδον και περιμενε νεα δοση χαδιων!!!

Θα ελεγα σε ολους τους φιλους που επισκεπτονται το κεντρο να του αφιερωνουν λιγη ωρα, την εχει απιστευτη αναγκη... αλλως τε η αγαπη γιατρευει ....

Ο Αλλαντιν σημερα ηταν ξαπλωμενος διπλα στη σομπα και ηρεμος...
Φοβομασταν να τον χαιδεψουμε μηπως και πονεσει αλλα μας διαβεβαιωσαν πως δεν υπαρχει προβλημα..

Παιδια.. με το που τον αγγιξα δειλα-δειλα στην αρχη ξεδιπλωθηκε αυτος ο υπεροχος γαταρος, "ζυμωσε" με τα χερακια του τριγυρω και αρχισε να γουργουριζει σε σημειο που ακουγοταν ως το διπλανο δωματιο!! Το γατακι εχει απιστευτη θεληση να ζησει και τρομερη αναγκη απο περιποιηση, χαδακια και γλυκα λογια.... Λειψαμε για λιγο γιατι πηγαμε να δουμε τα 'εσπεριδοειδη' και οταν ξαναγυρισαμε ο Αλλαντινακος ηταν καθιστος σχεδον και περιμενε νεα δοση χαδιων!!!

Θα ελεγα σε ολους τους φιλους που επισκεπτονται το κεντρο να του αφιερωνουν λιγη ωρα, την εχει απιστευτη αναγκη... αλλως τε η αγαπη γιατρευει ....
.η fru_fru τα πε όλα παιδιά. ήμουν και γω εκεί. πραγματικά
σου ρχοτανε να κλάψεις με τον αλλαντίν. απο χαρά όμως που είναι καλά και αποζητούσε τόσο πολύ το χάδι

πατουσακι μου :)

παρελειψες να πεις πως σε σενα εκανε τα γλυκα ματια ;) με το πονεμενο του βλεμματακι...

του αξιζει πολλη στοργη του λιονταριου μας..

πατουσακι μου :)

παρελειψες να πεις πως σε σενα εκανε τα γλυκα ματια ;) με το πονεμενο του βλεμματακι...

του αξιζει πολλη στοργη του λιονταριου μας..
καλέ δεν είπα τίποτα για να μην πείτε οτι το πήρα πάνω μου:P

ασε, ηδη με χρεωσες!!!!!! Ως και τη τσαντα μου μου παρεδωσε η μικρη μου !!

ο γλυκός μου ναι, δυστυχώς πέτυχα μόνο του πατουσάκι γιατί ήρθα αργότερα. Και εγώ κοντά στη σόμπα τον βρήκα να ζεσταίνει το ταλαιπωρημένο του κορμάκι. Μετά χαιδευτήκαμε και φάγαμε το βραδυνό μας. Επίσης εκτός από τα δειλα βηματάκια που κάνουμε και εκτός από την σύριγγα φάγαμε και από το κουταλάκι κανονικά σχεδόν σήμερα...και πατουσιές και αγάπες και γουργουρίσματα και απ'ολα. Οταν τον έβαλα για ύπνους μου είπε ότι θα δει όνειρα γλυκα με όλους μας μέσα, να τον χαιδολογάμε και να του λέμε λογακια τρυφερα..σας ευχαριστούμε όλους πολύ που τον αγκαλιαζετε με τόση αγάπη
Υ.Γ. φωτό σε λίγο καθότι βγαλαμε και άλλες..

Νοτα μας,

Ο καημενουλης ο Αλλαντιν εχει υποφερει τοσο ωστε οσοι πανε στο "κεντρο" δεν τον αγγιζουν μη τυχον και τον πονεσουν!! Το ιδιο αντιμετωπισαμε και εγω με το πατουσακι... καθομασταν διπλα και δε ξεραμε αν "επιτρεπεται το αγγιζειν" η οχι!!!

Τωρα ξερουμε, και σιιιιιιιιιιιγουρα το λιονταρι μας οχι μονο αντεχει τα χαιδευματα αλλα τα θελει κιολας !!!!

Οποτε... οποιος θελει το χουρχουρ του Αλλαντιν να ακουγεται στο επομενο δωματιο ειναι καλοδεχουμενος!! περιττο να επαναλαβω.... η στοργη και αγαπη θεραπευει πολλα... δινει ωθηση στην ζωη!!!

φιλικα
κατερινοφρουφρου

Τώρα το είδα:(. Θα πάω να την δω την ψυχούλα την δευτέρα

Να και μερικές φωτογραφίες του φίλου μας:happy:

Συνημμένα

• Αλλαντίν & Νότα.jpg
    Αλλαντίν & Νότα.jpg
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Αλλαντίν κούκλος.JPG
    Αλλαντίν κούκλος.JPG
    229,6 KB · Εμφανίσεις: 60
  • Αλλαντίν πορτρέτο.JPG
    Αλλαντίν πορτρέτο.JPG
    310 KB · Εμφανίσεις: 62
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back