Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Τι ωραία που τα χώνετε μεταξύ σας τα δύο σας:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άμα σας κάνω μαύρη σαν την Αρήθα θα σας πω εγω....:lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θυμάστε την ελληνική ταινία που έλεγε. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μία ωραία ευτυχισμένη οικογένεια:)

Θυμάστε την ελληνική ταινία που έλεγε. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μία ωραία ευτυχισμένη οικογένεια:)
Μια ωραία ατμόσφαιρα έλεγε, πρέπει να κάνετε μια επανάληψη :P

Μια ωραία ατμόσφαιρα έλεγε, πρέπει να κάνετε μια επανάληψη :P

:lol::lol: Με έπιασες αδιάβαστη

Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ε, ας έπαιρνε και κάτι από τη Μάνα αυτή η Μαφάλντα, εφόσον τα χρώματα και τα μουστάκια τα πήρε, κατά δήλωσή του, από τον μπαμπά της:P

Όσο για τον βαφτισιμιό μου Αλλαντίν, μην ορκίζεστε από που πήρε τη φωνή-κελάρισμα γιατί μπορεί να πήρε κι από μένα τις χάρες:redface: Αλλά δεν είμαι και σίγουρη...:lol:

άμα σας κάνω μαύρη σαν την Αρήθα θα σας πω εγω....:lol::P
Να της αφήσεις όμως το άσπρο μπικίνι:D

Θέλω να πάρω τον Αλαντίν μου δίνετε ένα τηλ.;
Είμαι η μαμά της Λυδίας

Είμαι η μαμά της Λυδίας

Νομίζω το τηλ που ψάχνετε είναι του κτηνιατρείου...δηλ.8648140..

Είμαι η μαμά της Λυδίας

Νότααααααα!
Μας ζητάνε το αγόρι μας το ρούσο... Νότααααα, λέω! Λες να ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του το φωνακλάδικό μας;:rolleyes:

Τι έγινε με το Αλαντίνι παιδιά κανένα νέο τελικά το πήρε η μαμά της Λύδιας;

Λείπει η ΜΑΝΑ....:)

Αυτό που ξέρω είναι οτι, ότι γίνει θα γίνει μετά τις Διακοπές... να έχουμε γυρίσει, να το έχουν σκεφτεί.. να είναι ήρεμοι, χωρίς τον βραχνά ΤΙ κάνω το γατί κλπ κλπ...

Η γνωριμία έγινε, οι ερωτήσεις απαντήθηκαν κλπ κλπ:)

Έτσι και αλλιώς... περνάει μια χαρά!!!! ;) Τον αγαπάει πολύς κόσμος και θα γίνουν τα πράγματα σωστά και με ηρεμία!!!!

(γιατί μιλάμε και για το Παιδί της Ελληνίδας μάνας!!) :blink::redface:

Νομίζω η "συνάδελφος" Τζουλια το έθεσε πολύ σωστά!:)
Η Λυδία και η μαμα της, ήρθαν και είδαν το Παιδί. Οπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένας γατούλης με ιδιαίτερες ανάγκες από την άποψη ότι έχει συμπεριφορα μωρου και θελει πολυ πολύ προσοχή και χάδια που τα ζητάει συνέχεια. Επισης τρωει μαλακή τροφή, δηλαδή κροκετούλες βρεγμένες (για να μυρίζουν πιο έντονα) καθώς το χτύπημα επηρρεασε και το μυτάκι μας αρκετά..επίσης μετά το χτύπημα στο κεφαλακι μας χρειαστηκε να μαθουμε πράγματα απο την αρχή, από το πως πίνουμε νερακι,πως τρώμε μόνοι μας, πως περπαταμε και πως πηγαινουμε στην άμμο.
Αυτά για κάποιον που δεν τον εζησε απο την αρχή του ατυχήματος του, ίσως είναι αυτονόητα και περιμένει κατι αλλο μόλις τον δεί...εγω οταν τον βλέπω τωρα αντικρίζω κάθε φορα ενα μικρό θαύμα:inlove:.
Συμφωνήσαμε με την Λυδία να τον ξαναδεί μετά τις διακοπές και αν θελει ακόμη να τον πάρει, αλλωστε είναι και η γατουλα της που δεν ξερουμε σίγουρα αν θα τον δεχτεί. Στο μεταξύ ο Αλλαντιν μας, θα παρει τα πάνω του ειναι ακόμη αρκετά αδυνατούλης και θα κάνει και εξετάσεις αίματος.
Οτι και να γίνει ο γατούλης ειναι χαρούμενος και ακόμη πιο χαρούμενος γίνεται όταν έχει την αμεριστη προσοχή των επισκεπτών του κέντρου...γι'αυτο σας λέω καλε περαστε για κανενα χαδι (σας αφήνω να τον χαιδεψετε, μόνο μην τον ζουληξετε πολύ!!):P

Κι επίσης έχει την ενοχλητική συνήθεια να τριγυρνάει μέσα στα πόδια σου και να σε πατάει άμα ασχολείσαι με άλλες γάτες. Είναι απαιτητικός ο κύριος Αλαντίν, πώς να το κάνουμε! :P
Πάντως μην υπερβάλουμε κιόλας, πέρα απο το οτι θέλει χάδια και προσοχή δεν βλέπω και καμιά "ιδιαίτερη" ανάγκη! Αλλά τι άλλο θα περιμέναμε να πει η Μάνα για το Παιδι: "έχει ιδιαιτερες ανάγκες, να τον προσέχετε και να τον χαϊδεύετε συνέχεια!"

Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι αυτό ότι έχει πολύ αγάπη και καλή παρέα από τα άλλα γατουλάκια του κέντρου.Αλλά και όλες κ όλους εμάς που τον λατρεύουμε έστω κ από μακριά

Θετική ενέργεια χρειάζεται το παιδί και την έχει απο όλους τους θαυμαστές του εδώ! :)
Θα ερθει και το καλό σπίτι, πού θα πάει;

Έτσι πιστεύω κι εγώ βιβή. Το τυχερό του αστέρι θα συνεχίσει να λάμπει και θα βρει κι αυτός το σπίτι του αργά ή γρήγορα.

Ο Αλλαντινάκος είναι στην καρδια και στην σκέψη πολλών ανθρώπων που εύχονται και παρακαλούν το καλύτερο γι'αυτόν.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Το Παιδί είναι καλά και στέλνει χαιρετισμούς στο κοινό του.
Και για να μην λέει η Μάνα ότι τον αγνοούμε, δέχθηκε να φωτογραφηθεί σε τρυφερή αγκαλιά.:)

Συνημμένα

• aladin-4.JPG
    aladin-4.JPG
    105,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • aladin-5.JPG
    aladin-5.JPG
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 32
Ποια είναι ΑΥΤΗ που τόσο απαισχυντα κραταει (χωρίς έστω να κάνει μια ερώτηση στη Μάνα του)το Παιδί αγκαλιαααα????:lol::lol::lol:
Ντροπή και αίσχος...
(αχ μωρέ τι γάτος ειναι αυτός;;; κοιταξτε φατσα απόλαυσης ...)

Μα ξεκινήσαμε την προσπάθεια να βγει φωτογραφία που να αναδεικνυει τι κουκλος ειναι, αλλα μαλλον ηταν σε φάση αγκαλιας και χαιδέματος το Παιδι (πρωτοτυπο...)
Οσο για το ποια ειναι η αγνωστη δεν αποκαλυπτω... ποιος ξερει τι θα κανει η Μάνα; :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back