Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καρδούλα μου γλυκιά...Παιδιά είναι απίθανος γατούλης,πως να μην κερδίσει τις εντυπώσεις;Αυτός λάμπει πιο πολύ κι από το λυχναράκι του που αρνήθηκε πεισματικά να σβήσει.Με την ίδια φλογίτσα θα κάψει και την καρδιά της μελλοντικής του μαμάς,που θα πάει...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, για μαμα ειναι γιατι ειναι τοσο μαμμοθρεφτος που μπαμπας δεν θα τον αντεξει! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ξεκινήσαμε την προσπάθεια να βγει φωτογραφία που να αναδεικνυει τι κουκλος ειναι, αλλα μαλλον ηταν σε φάση αγκαλιας και χαιδέματος το Παιδι (πρωτοτυπο...)
Οσο για το ποια ειναι η αγνωστη δεν αποκαλυπτω... ποιος ξερει τι θα κανει η Μάνα; :lol:
Αν δεν ξέρει η μάνα ΠΟΙΕΣ είναι αυτές που τριγυρίζουν :mad:το παιδί τότε ποιος θα ξέρει; απαιτούμε πληρες βιογραφικο της κυρίας "τρυφερή αγκαλιά"

Βρε αυτά τα πορτοκαλόγατα τα μαμόθρεφτα. Μες στο σιρόπι είναι. Αλλαντινάκο κάνε τα τερτίπια σου να τους τρέχεις όλους και μην πτοήσε:)

Νοτα, τι νέα απο το μωρό κάνατε τις εξετάσεις;:hmm:
Πάχυνε καθόλου;
Πάντως για να σου πώ την αλήθεια, για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι σε τέτοιο δύλιμα...
Ονειρεύομαι πως θα είναι να τον εχω στο σπίτι μου και με αγκαλίτσες και φιλάκια όλη την ώρα, αλλά απο την άλλη σκέφτομαι και αυτά που μου είπες ότι θέλει ιδιαίτερη φροντίδα κλπ
Άσε που δεν θέλω και η Λούσυ να νιώσει παραμερισμένη γιατί και αυτή αποζητά συνέχεια αγκαλίες και με πιπιλάει συνέχεια στο χέρι!
Πώς θα προλαβαίνω να τα ικανοποιήσω και τα δύο;
Δεν θέλω ούτε ο Αλαντίν να νώσει παραμελιμένος, γιατί αν βλέπει την Λούσυ που θα θέλει αποκληστικότητα θα στενωχωριέτε...:/:
Πάντως στον αραβωνιαστικό μου άρεσε ΠΟΛΥ!;):)

Λυδία μου,
το μόνο που θελει βασικα ο Αλλαντινάκος ειναι αγάπη. Τις εξετάσεις θα τις κάνουμε αυτόν τον μήνα. Θα παχυνει και σιγα σιγα που θα παει, τετοια ταλαιπωρία περασε ο καημενακος.
Οι ιδιαίτερες ανάγκες ειναι μόνο οι κροκκετουλες του που θα πρεπει να ειναι βρεγμένες και φυσικα λιγη εξτρα προσοχη να μην βγαινει στο μπαλκόνι αφου μαλιστα μου είπες οτι ειναι χαμηλά...
Τώρα για το αν θα βρεθουν οι ισορροπίες με τη Λούση σου δεν το ξέρω...νομίζω οτι θα φανεί μόνο με την επαφή τους...
Μην αισθάνεσαι πιεσμένη ή ότι πρεπει "σωνει και καλά" να τον πάρεις....βλεποντας και κανοντας...:D

Λύδια τελικά το Αλαντινάκι σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις εσύ ή η μαμά σου;

παιδια μην λέμε βλακειες, δεν έχει ειδικες αναγκες ο μικρος!
Σε τρομαξαν βρε Λυδια η μουρλη η Μανα και η ακομα πιο μουρλη Αλίκη που τον έχει αγαπήσει πολύ και τον βλέπει υπερπροστατευτικά. :)
Στην τελική κάνεις μια δοκιμή πιο μετά και βλέπεις πως πάει.

Λύδια τελικά το Αλαντινάκι σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις εσύ ή η μαμά σου;
Εγώ καλή μου...:)
Απλά εκείνη την ημέρα είπα στην μαμά να μπεί στο ιντερνετ και να στείλει εκ μέρους μου, γιατί εγω έχω την δυνατότητα να μπαίνω μόνο μέσα απο της μαμάς το ιντερνετ πλέον:/:
Ε!και λόγο εκτεταμένης ταχύτητας έστειλε η μαμά με το δικότης αβατάρ.:)

παιδια μην λέμε βλακειες, δεν έχει ειδικες αναγκες ο μικρος!
Σε τρομαξαν βρε Λυδια η μουρλη η Μανα και η ακομα πιο μουρλη Αλίκη που τον έχει αγαπήσει πολύ και τον βλέπει υπερπροστατευτικά. :)
Στην τελική κάνεις μια δοκιμή πιο μετά και βλέπεις πως πάει.
Δεν με τρομάξανε...:P
Καλά κάνανε τα κορίτσια και μου τα είπαν όλα για τον Αλλαντίν...:)
Αν και συμφωνώ μαζί σου ότι δεν θέλει πιά και ΤΗΝ φροντίδα απλά είναι μια διαφορετική περίπτωση...
Δεν είναι όμως μόνο αυτό είναι και τα άλλα που είπα, ξέρεις για τον αν θα δεχτούν το ένα το άλλο και αν θα προλαβαίνω να τα ικανοποιώ σε χάδια.
Μορεί να ακουγετε αστείο αλλά για φαντάσου το σκοινικό να έχω την Λούσυ αγκαλιά και να έρχετε ο Αλλαντινάκος για χαδάκια και η Λούσυ να τσαντίζετε και η να φευγει απογοητευμένη η στην χειρότερη να του αγριεύει και να τον διώχνει τον καημένο τον Αλλαντινάκο.
Καμία απο τις δύο περιπτώσεις δεν θα με ευχαριστούσε!:(

φυσικα αυτο ειναι κατι που θα συμβαίνει στην αρχή και με το ένα και με το αλλο, αλλα μπορείς να "μοιραζεσαι". Εγω το κάνω συνέχεια...άλλωστε αφου θα ειναι και ο αρραβωνιαστικός σου μπορεί καποιο απο τα δύο να δεθεί μαζί του περισσότερο..:).
Το αγχος το είχα και εγω όταν ήρθε το Φαλντι μας σπίτι...αλλα μετα απο 3 εβδομάδες που την είχα ξεχωριστά και τα επεβλεπα όταν ήταν μαζί και μετά τα ξαναχώριζα...ειναι πραγματι ολα μια χαρα...

φυσικα αυτο ειναι κατι που θα συμβαίνει στην αρχή και με το ένα και με το αλλο, αλλα μπορείς να "μοιραζεσαι". Εγω το κάνω συνέχεια...άλλωστε αφου θα ειναι και ο αρραβωνιαστικός σου μπορεί καποιο απο τα δύο να δεθεί μαζί του περισσότερο..:).
Το αγχος το είχα και εγω όταν ήρθε το Φαλντι μας σπίτι...αλλα μετα απο 3 εβδομάδες που την είχα ξεχωριστά και τα επεβλεπα όταν ήταν μαζί και μετά τα ξαναχώριζα...ειναι πραγματι ολα μια χαρα...
:)Ίσως...
Άλλα για τον Λαυρέντη δεν τον έχω ικανώ για χάδια ούτε με την Λούσυ ούτε με τον Αλλαντίν.:/:
Θα καμαρώνει απλά σαν γύφτικο σκερπέλο:lol:

:)Ίσως...
Άλλα για τον Λαυρέντη δεν τον έχω ικανώ για χάδια ούτε με την Λούσυ ούτε με τον Αλλαντίν.:/:
Θα καμαρώνει απλά σαν γύφτικο σκερπέλο:lol:
Λυδιά μου πάντα υπάρχει περίσσευμα αγάπης που μπορούμε να δώσουμε σε ένα γλυκό πλάσμα. Όσο για το αν θα τα βρουν μεταξύ τους εγώ νομίζω πως θα τα βρουν όσο δύσκολη κ αν είναι η Λούσυ κάποια στιγμή θα τον δεχτεί κ θα κάνουν κ παρεούλα μαζί κ έτσι δε θα έχεις κ το άγχος όταν πρέπει να βγεις κ να την αφήνεις μόνη. Ελπίζω να το σκεφτείς και να βρει κ το γλυκό Αλαντινάκι 2 γλυκούς γονείς:up:

Εγ'β Λ'υδια το βλέπω να δένονται τα δυο γατάκια μετάξύ τους και να τρέχεις εσύ να ζητάς χάδια και αγάπη από αυτά:lol:

Εγ'β Λ'υδια το βλέπω να δένονται τα δυο γατάκια μετάξύ τους και να τρέχεις εσύ να ζητάς χάδια και αγάπη από αυτά:lol:
Φαντάζεσε;:lol::lol:
Μακάρι!!!!
Πάντως είναι πολύ καλός γατούλης ο Αλλαντίν!:)
Μπορεί και να τον ερωτευτεί...:D
Λέτε να μην έχει πρόβλημα η Λούσυ μου;
Γιατί αυτές τις μέρες που η μαμά μου άφησε την Μάχη στο σπίτι, η Λούσυ όλο την πλησιάζει και θέλει να την μυρίσει αλλά το κακομαθημένο της μαμάς δεν καθετε και της αγριεύει:/:
Πάντως και η Λούσυ είναι καλό γατάκι, απλά το μόνο που δεν θέλει είναι να την πειράζει κάποιος τρίτος όταν κάνει την πιπίλα της.:rolleyes:
Είναι Ιερή στιγμή!!!!:D

Ο αλαντιν οσο τον έχω δει είναι πολύ αγαθός και δεν τσακώνεται με κανεναν.
Οποτε αν και η Λουσυ ειναι έτσι γιατι να τσακωθούν;

Σε αυτες τις περιπτώσει το πρόβλημα κυρίως τοπροκαλεί το ζώο που ήδη μένει στο σπίτι. Απο οτι φάινεται η δικια σου ειναι καλό κορίτσι, οποτε μια χαρά ακούγονται ολα! :)

Ο αλαντιν οσο τον έχω δει είναι πολύ αγαθός και δεν τσακώνεται με κανεναν.
Οποτε αν και η Λουσυ ειναι έτσι γιατι να τσακωθούν;

Σε αυτες τις περιπτώσει το πρόβλημα κυρίως τοπροκαλεί το ζώο που ήδη μένει στο σπίτι. Απο οτι φάινεται η δικια σου ειναι καλό κορίτσι, οποτε μια χαρά ακούγονται ολα! :)
Όχι, δεν είπα ότι θα τσακώνονται.
Απλά φοβάμαι, επειδή είναι και τα δύο πολύ χαδιάρικα, ότι το ένα θα μένει ανικονοποίητο απο χαδάκια:/:
Δεν θέλω ούτε του Αλλαντίν να του λείπουν που θα τα έχει τόσο ανάγκη(όλοι ξέρουμε τον λόγο), ούτε της Λούσυ που έχει μάθει έτσι και άμα την παραμελίσω θα νομίζει ότι δεν την αγαπάω:(
Το ξέρω είμαι υπερβολική, αλλά τα σκέφτομαι όλα αυτά γιατί δεν θέλω να τον πάρω για καλύτερα και να καταλήξω να μην του δώσω όλη την αγάπη μου, που του αξίζει, αλλά και να μην παραμελήσω και το Λουσίνι:hmm:

Σε αυτες τις περιπτώσει το πρόβλημα κυρίως το προκαλεί το ζώο που ήδη μένει στο σπίτι.
Και κυρίως το θηλυκό νομίζω τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα, οπότε αν η γατούλα φαίνεται να είναι κοινωνική κ να αποζητάει την παρέα αυτό είναι πάρα πολύ καλό στοιχείο

Σήμερα είδα το Παιδί!!!! Το ζούληξα μέχρι που έγινε ζυμάρι (αν και δεν ήθελε και πολύ:P), και Ω! τι περίεργο νιαούριζε και γουργούριζε ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!

αχ καλα του εκανες μωρεεεεε:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back